bill_zaf Δημοσ. 24 Μαϊου Δημοσ. 24 Μαϊου Ελληνικα της Νοκια. Το επιλεγεις κ ξεκιναει απεργια στα αεροδρομια.Απ το κινητο της πεθερας μου. Γελαγαμε οικογενιακως οταν το πηρα χαμπάρι 11
Tlykog Δημοσ. 24 Μαϊου Δημοσ. 24 Μαϊου 4 λεπτά πριν, bill_zaf είπε Ελληνικα της Νοκια. Το επιλεγεις κ ξεκιναει απεργια στα αεροδρομια.Απ το κινητο της πεθερας μου. Γελαγαμε οικογενιακως οταν το πηρα χαμπάρι Αυτό είναι feature. Σου έλεγε πότε έχουν απεργία. Κανένα smartphone δεν το κάνει αυτό. Πολύ μπροστά η Nokia. 8
suspiria Δημοσ. 24 Μαϊου Δημοσ. 24 Μαϊου Πως λέγεται το συγκρότημα που πάει στα μπουρδελα πηδαει και φεύγει χωρίς να πληρώσει? 1
bill_zaf Δημοσ. 24 Μαϊου Δημοσ. 24 Μαϊου Το μικρό Κρητικοπουλο ρωταει τον πατερα -Μπαμπά, τι σημαίνει η λέξη σωβινιστης; -Σωβινιστης παιδι μου ειναι αυτος που πιστεύει οτι ο τοπος του ειναι καλυτερος απο την Κρήτη 9
poulinos Δημοσ. Κυριακή στις 04:25 πμ Δημοσ. Κυριακή στις 04:25 πμ 11 hours ago, suspiria said: Πως λέγεται το συγκρότημα που πάει στα μπουρδελα πηδαει και φεύγει χωρίς να πληρώσει? περιμενουμε την απαντηση 7
Προτεινόμενες αναρτήσεις