poulinos Δημοσ. 5 Αυγούστου Δημοσ. 5 Αυγούστου 10 minutes ago, NovaLacertae said: Μπα, δεν νομίζω, ότι ήταν σοφός, ούτε ότι έζησε ήρεμος ήσυχος και ευτυχισμένος... Αυτό θα συνέβαινε αν έλεγε το ''Εχεις δίκιο μωρό μου" κάθε μέρα, όλη μέρα ειναι αυτο που λενε.μια ισον καμια. 6
liakjim Δημοσ. 5 Αυγούστου Δημοσ. 5 Αυγούστου 5 λεπτά πριν, bill_zaf είπε Εξαρτάται από τον πωπό... 1 3
poulinos Δημοσ. 5 Αυγούστου Δημοσ. 5 Αυγούστου 14 hours ago, stefanos_th said: μη γελατε . ειναι flatearther . τοτε το κυμα θα πεσει εξω απο την γη.θα χυθει νερο στο διαστημα 7
NovaLacertae Δημοσ. 5 Αυγούστου Δημοσ. 5 Αυγούστου 4 ώρες πριν, Doubt είπε Στσ σχολια απο κάτω μου αρέσει η νέα άποψη που γράφει ο brent @brentdjohnson · 31 Ιουλ Because the earth isn’t flat and it’s not a globe either. Leading experts have discovered what’s going on. 7
Petros Electron Δημοσ. 5 Αυγούστου Δημοσ. 5 Αυγούστου 3 ώρες πριν, liakjim είπε Εξαρτάται από τον πωπό... Αυτο ακριβώς! 2 3
Petros Electron Δημοσ. 5 Αυγούστου Δημοσ. 5 Αυγούστου 4 λεπτά πριν, liakjim είπε Δεν το πιάνω Ακου το ρεφρεν απο το τραγουδι και θα καταλαβεις ( ΦΑ - ΦΑ - ΦΑ ... ) 3 3
poulinos Δημοσ. 5 Αυγούστου Δημοσ. 5 Αυγούστου 2 hours ago, Petros Electron said: Αυτο ακριβώς! μονο εγω προσεξα οτι τα παπουτσια ειναι λες και ειναι φτιαγμενα απο δερμα φιδιου? 6
Προτεινόμενες αναρτήσεις