Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα θέλω αν αγοράσω διπλή βάση για τις 2 οθόνες μου. Την αγορά αυτη αποφασισα να την κάνω για τον λογο του ότι θέλω να εξηκονομήσω χώρο στο αρκετα μικρο γραφείο μου. Τα δυο βασικά που με ενδιαφέρουν είναι να είναι σταθερή σαν βάση και να μπορώ ανα πάσα στιγμή να γυρίσω οποιαδήποτε απο τισ δύο οθόνες σε κατάσταση portrait. έχω καταλείξει σε 2 που έχουν διαφορετική εμφάνιση και τρόπο συγκράτισης των οθονών. οι επιλογές μου είναι οι ακόλουθες. οποιαδήποτε συμβουλή για αυτές ή πρόταση για κάποια άλλη είναι φυσικά δεκτές. 

Brateck LDT13-C024 (46,21 euro)

Arctic Z2 Basic (36.54 euro)

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Στις 12/6/2018 στις 11:44 ΠΜ, BluEDr4g0n είπε

Καλησπέρα θέλω αν αγοράσω διπλή βάση για τις 2 οθόνες μου. Την αγορά αυτη αποφασισα να την κάνω για τον λογο του ότι θέλω να εξηκονομήσω χώρο στο αρκετα μικρο γραφείο μου. Τα δυο βασικά που με ενδιαφέρουν είναι να είναι σταθερή σαν βάση και να μπορώ ανα πάσα στιγμή να γυρίσω οποιαδήποτε απο τισ δύο οθόνες σε κατάσταση portrait. έχω καταλείξει σε 2 που έχουν διαφορετική εμφάνιση και τρόπο συγκράτισης των οθονών. οι επιλογές μου είναι οι ακόλουθες. οποιαδήποτε συμβουλή για αυτές ή πρόταση για κάποια άλλη είναι φυσικά δεκτές. 

Brateck LDT13-C024 (46,21 euro)

Arctic Z2 Basic (36.54 euro)

τελικά αγόρασες κάποια βάση, γτ με ενδιαφέρει και μενα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...