Προς το περιεχόμενο

POS wifi iwl220 με Hotshot από smartphone

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα.

Θέλω να αποκτήσω και να τοποθετήσω το συγκεκριμένο POS σε χώρο που δεν έχει σταθερή σύνδεση ίντερνετ.

Υπάρχει Internet me USB 3G stick αλλά κυρίως θέλω να μάθω αν μπορεί να λειτουργήσει με WiFi δίκτυο από το hotspot του smartphone.

Η Εθνική μου απάντησε όχι χωρίς όμως να μπορεί να μου εξηγήσει το λόγο. Θέλει λέει wifi μόνο από router και μόνο με γραμμή σταθερού.

Βέβαια αυτή μοιάζει πολύ by the book απάντηση.

Το έχει μήπως κάποιος να μου πει αν ισχύει?

Ευχαριστώ 

Δημοσ.

Κάνε μια δοκιμή αν στο δώσουν, η βρες κάποιον που έχει. Πάντως επιχειρήσεις που έχουν delivery κλπ έχουν 3g από τον ίδιο τον παροχέα π.χ, cardlink.

Δημοσ.

Αφού θέλεις να αγοράσεις νέο pos, μπορείς να επιλέξεις pos που στο δίνει η τράπεζα με κάρτα τηλεφώνου και συνδέεται μόνο του στο Internet. Δεν χρειάζεται να μπλέξεις με Hotspot κλπ, απλά είναι λίγο πιο ακριβά συν ότι έχουν ένα μικρό κόστος ανά μήνα. 

Ωστόσο, ακόμα και αν από το κινητό δεν μπαίνει που είναι μικρές οι πιθανότητες, υπάρχουν ακόμα και ρουτερ που μέσω SIM θα έχεις wifi. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το πρόβλημα είναι ότι στον χώρο δεν έχει σταθερό τηλέφωνο.

Οπότε αν δούλευε το wifi pos με hotspot θα ήταν τέλειο.

Το wifi pos θέλει ετήσιο κόστος (με αγορά μηχανήματος  στα 400€) γύρω στα 30 ενώ το gprs περίπου 60

Σε μια δεκαετία είναι 300€ παραπανω. Δεν ακούγεται μεγάλο ποσό αλλά στο φινάλε γιατί να τα πάρει αέρα η τράπεζα.

Μηχάνημα με leasing η εθνική δίνει μόνο επιλεκτικά σε μαγαζιά με μεγάλο τζίρο.

Αλλά τώρα τι να λέμε, ακόμα μια φορά μαλακια του κράτους που έβαλε τις τράπεζες συνέταιρο και διαχειριστή στο πως θα πληρωθείς εσύ.

Επεξ/σία από zaqxsw

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...