ChrisAttart Δημοσ. 12 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) 2-3 μέρες τώρα βρίσκω το pc κολλημένο με 2 τροπους 1) με σβηστές τις οθόνες και unresponsive μέχρι να το βγάλω από ρεύμα και να το ξαναβάλω . κόβει σήμα στις οθόνες , κόβει ρεύμα σε ποντίκι και πληκτρολόγιο . Και μένει αναμενο με τα φανακια , τα led του case και τους σκληρούς να δουλεύουν . 2) Aπλα κολλημενα ολα αλλα ανοιχτες οθονες και τα rgb στο Κ70 αναμενα αλλα να μην κανουν το εφε Δεν σβήνει αν κρατήσω το power button πατημένο αλλά μόνο όταν το κλείσω από τροφοδοτικο . Μετα ανάβει κανονικά και δουλεύει κανονικά μέχρι να το αφήσω idle για πολύ ώρα που θα το βρω πάλι κολλημένο με εναν απο τους 2 τροπους . Έχω κάνει benches , έχω παίξει ώρες , έχω κάνει stress tests , ram tests και όλα δεν βγαζουν σφαλμα , επισης το μονο σφαλμα στο Event Viewer ειναι Unexpected Shutdown την ακριβη ωρα που το σβηνω απο τροφοδοτικο οχι την ωρα που κολλαει . Εχω τους τελευταιους drivers σε ολα και τα 1803 windows , ειναι στο ryzen balanced και προσωρινα στοκ εντελως ωστε να αποκλεισω προβλημα με oc Τι μπορεί να είναι ρε παίδες σπάω το κεφάλι μου και δεν βρίσκω άκρη .... ?? Θα κανω μια ή αλλη τα παρακατω , εχετε καποια αλλη λυση στο μυαλο σας ?? 1) Θα το λύσω και να ελέγξω για κάποιο καλώδιο ή να ακουμπάει κάτι κάπου .... 2) θα κάνω bios update 3) θα κάνω φορμάτ με νέα Windows , νέους drivers και μόνο τα απαραίτητα προγράμματα 4) Θα το κρατήσω μια βδομάδα στοκ όλα στο auto 5) Θα βάλω όλες τις προτεινόμενες ρυθμίσεις από την amd Το pc ειναι το παρακατω , αντιγραφω την υπογραφη αν δεν την βλεπετε > CASE : Corsair Crystal 570X RGB ~ CPU : ΑΜD Ryzen 1700 4Ghz ~ COOLER : Corsair H150i Pro RGB ~ MOBO : ASUS Rog Strix X370-F ~ RAM : Corsair Vengeance LPX 2666 DDR4 16GB ~ GPU : Asus 980ti Strix OC ~ PSU : XFX Pro 850w XXX Edition ~ SSD1 : Intel 600p 128GB NVME ~ HDD : 4ΤB WD Blue ,1TB WD Black ~ ΜΟΝΙΤΟR 1 : LG 34UC79G-B ~ ΜΟΝΙΤΟR 2 : LG 27ΜΑ53 ~ KEYBOARD : Corsair K70 LUX RGB ~ MOUSE : Logitech G700s ~ MOUSEPAD : Corsair MM300 Extended ~ HEADSET : HyperX Cloud2 ~ SOUND : Logitech Z506 Επεξ/σία 12 Ιουνίου 2018 από ChrisAttart
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα