Salvation81 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2018 31 λεπτά πριν, Tronis20 είπε Το πρόβλημα είναι οτι υπάρχει παραπληροφόρηση.Συγκρίνουμε Hisense με Ariel,F&U,TurboX,(random name εταιρίας με φτηνίαρικο panel).H Hisense δεν έχει φτηνίαρικα parts.Δεν έχει οτι έχουν samsung lg sony άλλα σε ποιότητα είναι πιο κοντά σε αυτές παρά στις Ariel,F&U,TurboX. Εγω ξεκαθαρα ειπα πως η Hisense ειναι ενα σκαλι παραπανω σε σχεση με Arielli/F&U.....TurboX δεν αναφερα ποτε γιατι αν και μπορει να ειναι ιδιες με F&U δεν θα αγοραζα ποτε. Οσο για τα φτηνιαρικα parts μπορεις να μας εξηγησεις πως ξερεις τι εχει; Μιλαμε για μια εταιρεια που το 2013 που την πρωτοακουσα ειχε ελεινες κριτικες απο αγοραστες (και μιλαμε για καθεαυτου κινεζικη εταιρεια). Φυσικα σημερα η κατασταση εχει αλλαξει αλλα κανεις δεν λεει οτι ειναι ποιοτικες, ολος ο κοσμος λεει Value For Money. 54 λεπτά πριν, Tronis20 είπε Τα πάντα είναι πρώτα marketing και μετά όλα τα άλλα.Η Razer είναι το μεγαλύτερο παράδειγμα.Την Huawei την κοροιδεύαν πριν 4 χρόνια εδώ στην Ελλάδα.Η Hisense θα κάνει καριερα θα το δείτε. Η Apple είναι το χειρότερο παράδειγμα που μπορούσες να φέρεις μιας και είναι μια κατηγορία μόνη της σε όλες τις κατηγορίες που έχει προιόντα.Αντίθετα Samsung LG SONY στις τηλεοράσεις είναι και οι 3 top με ελάχιστες διαφορές. Μην συγκρινουμε κολοσσους σαν την Huawei με την Hisense....Ειναι ακυρες συγκρισεις εντελως....Επειδη εδω δεν ξερουμε μια μαρκα δεν σημαινει κυριολεκτικα τιποτα, το θεμα με την Hisense ειναι πως οπου την πουλανε ο κοσμος λεει VFM και καποιοι εδω την εχουν βγαλει την επομενη Samsung.... Το θεμα ειναι πως καριερα εχει κανει και η F&U στο Ελλαντα δεν το λες κατι δυσκολο.
Tronis20 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2018 2 ώρες πριν, Salvation81 είπε Εγω ξεκαθαρα ειπα πως η Hisense ειναι ενα σκαλι παραπανω σε σχεση με Arielli/F&U.....TurboX δεν αναφερα ποτε γιατι αν και μπορει να ειναι ιδιες με F&U δεν θα αγοραζα ποτε. Οσο για τα φτηνιαρικα parts μπορεις να μας εξηγησεις πως ξερεις τι εχει; Μιλαμε για μια εταιρεια που το 2013 που την πρωτοακουσα ειχε ελεινες κριτικες απο αγοραστες (και μιλαμε για καθεαυτου κινεζικη εταιρεια). Φυσικα σημερα η κατασταση εχει αλλαξει αλλα κανεις δεν λεει οτι ειναι ποιοτικες, ολος ο κοσμος λεει Value For Money. Μην συγκρινουμε κολοσσους σαν την Huawei με την Hisense....Ειναι ακυρες συγκρισεις εντελως....Επειδη εδω δεν ξερουμε μια μαρκα δεν σημαινει κυριολεκτικα τιποτα, το θεμα με την Hisense ειναι πως οπου την πουλανε ο κοσμος λεει VFM και καποιοι εδω την εχουν βγαλει την επομενη Samsung.... Το θεμα ειναι πως καριερα εχει κανει και η F&U στο Ελλαντα δεν το λες κατι δυσκολο. Προφανώς δεν συγκρίνεται με τη Huawei σα μέγεθος.Αυτό που συγκρίνω είναι τη νοοτροπία του Έλληνα.Πριν την εποχή τον Smartphones την Huawei την ήξερε το 1% του πληθυσμού της Ελλάδας.Όταν πρωτοήρθαν τα Huawei Smartphones,όπως είπα τα κράζαν όλοι χώρις να ξέρουν.Πλέον μερικοί τα θεωρούν πιο ποιοτηκά απο Samsung. Δεν ξέρω τι ακριβώς φοράνε η Hisense πάντως αυτά που φοράει η Samsung και θεωρούντε κορυφή με έχουν κάψει 3 φορές σε θέμα πάνελ και αυτή τη στιγμή που μιλάμε η tv μου έχει μια μπλε κηλίδα στο πάνω μέρος. Τι θέλω να πω?Όλες οι εταιρίες βγάζουν κακές παρτίδες,χρησιμοποίουν δεύτερης και τρίτης διαλογής υλικά,αλλά αν έχουν το καλό Brand name περνάνε στα ψιλά γράμματα.Αποψή μου, δεν είναι τόσο χαώδης η διαφορά όσο πιστεύεις και συγκεκριμένα η Hisense κάνει τις σωστές κινήσεις για να μπει στο παιχνίδι ως δυνατό name και όχι ως μια no name tv. Μπορεί να φτάσει στο επίπεδο που ήταν παλία η Philps Thompson που δεν ήταν Sony αλλά δεν ήταν και πέταμα.Εδώ θα είμαστε και θα δούμε.Για την ώρα είναι όπως λες VFM που είναι οτι πρέπει για απλούς χρήστες που είναι και η συντριπτική πλειοψηφία τις αγοράς. 1
katcos Δημοσ. 13 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2018 Μάλιστα... κατατοπιστήκαμε πάλι εμείς που σκεφτόμαστε να πάρουμε ή όχι μετοχές της εταιρείας 1
lionheart75 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) Πάντως η hisense στην Αμερική κάνει εδώ και καιρό καριέρα σαν ένα απο τα πιο VFM brands. Aυτό και μόνο φτάνει. Όλα άλλωστε στην Ελλάδα έρχονται με (αρκετή) χρονική καθυστέρηση... edit και λίγο offtopic: Να συμπληρώσω ότι στο γραφείο τα τελευταία 2 έτη έχουμε ένα hisense κλιματιστικό όπου πίνουμε νερό στο όνομά του τις ζεστές μέρες. Υπάρχει και ένα Mitsubishi παλιότερο μέν αλλά ο θόρυβος δεν παλεύεται. Πολύ καλά προιόντα για τα λεφτά τους γενικά τα hisense (πλυντήρια, ψυγεία κλιματιστικά κλπ) Επεξ/σία 13 Ιουνίου 2018 από lionheart75
ivyhae Δημοσ. 13 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2018 Επειδή ενδιαφέρομαι για 65αρα με ταβάνι στα χίλια ευρω θα μας πει κανένας γνωστής εαν αξίζει η συγκεκριμένη τηλεόραση?
Salvation81 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2018 30 λεπτά πριν, ivyhae είπε Επειδή ενδιαφέρομαι για 65αρα με ταβάνι στα χίλια ευρω θα μας πει κανένας γνωστής εαν αξίζει η συγκεκριμένη τηλεόραση? Αν δεν βιαζεσαι περιμενε μηπως παιχτει καμια καλη και βαλουν την 9005 της SONY γυρω στο 1000αρικο. 1
ivyhae Δημοσ. 13 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2018 1 ώρα πριν, Salvation81 είπε Αν δεν βιαζεσαι περιμενε μηπως παιχτει καμια καλη και βαλουν την 9005 της SONY γυρω στο 1000αρικο. Υπάρχει τέτοια περίπτωση? Βλέπω οτι παίζει στο skroutz στα 1700.Δεν νομίζω ότι μπορεί να πέσει τόσο πολύ.
alexakos89 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2018 23 λεπτά πριν, ivyhae είπε Υπάρχει τέτοια περίπτωση? Βλέπω οτι παίζει στο skroutz στα 1700.Δεν νομίζω ότι μπορεί να πέσει τόσο πολύ. τοσο πολυ οχι δεν πεφτει.η 55αρα μπορει.
crapatzi Δημοσ. 13 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) Η Hisense ειναι μια εταιρια με value for money τηλεορασεις παντελως αγνωστη στην Ελλαδα αλλα αυτο δεν λεει κατι. Και τα αυτοκινητα Lexus (premium Toyota) ειναι αγνωστα στην Ελλαδα αλλα ειναι πολυ καλυτερα απο τα αυτοκινητα που αγοραζει ο μεσος Ελληνας. Και οι Visio TVs ειναι αγνωστες στην Ελλαδα αλλα στην Αμερικη πουλανε πολυ καλα και ορισμενα μοντελα τους ειναι ανωτερα απο Samsung/Sony και με καλυτερο VFM. Η Hisense ειναι καλυτερη απο φασον μαρκες (Arielli, f&u, jvc, hitachi, κλπ). Ειναι λιγο κατω απο Samsung & Sony αλλα πανω απο LG (IPS panel) αν το panel της ειναι VA. Αν η διαφορα με τιμης Samsung/Sony ειναι μικρη εγω θα προτιμουσα τη σιγουρια του ονοματος, αν ομως η διαφορα ειναι μεγαλη θα την επαιρνα. Μια επισκεψη στο rtings.com θα σας λυσει πολλες αποριες. Επεξ/σία 13 Ιουνίου 2018 από crapatzi 2
Salvation81 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) 11 ώρες πριν, ivyhae είπε Υπάρχει τέτοια περίπτωση? Βλέπω οτι παίζει στο skroutz στα 1700.Δεν νομίζω ότι μπορεί να πέσει τόσο πολύ. Σορρυ βλακεια μου, για την 55αρα ελεγα εγω. Για 65αρα στα 1000ε τωρα εχει νομιζω και καποιες LG και καποιες Samsung αλλα αν δεν τις δεις απο κοντα ολες πως να βγαλεις ακρη; Και δυστυχως και απο κοντα να της δεις παλι αστα να πανε αφου δεν τις σεταρουν σωστα. 10 ώρες πριν, crapatzi είπε Η Hisense ειναι μια εταιρια με value for money τηλεορασεις παντελως αγνωστη στην Ελλαδα αλλα αυτο δεν λεει κατι. Και τα αυτοκινητα Lexus (premium Toyota) ειναι αγνωστα στην Ελλαδα αλλα ειναι πολυ καλυτερα απο τα αυτοκινητα που αγοραζει ο μεσος Ελληνας. Και οι Visio TVs ειναι αγνωστες στην Ελλαδα αλλα στην Αμερικη πουλανε πολυ καλα και ορισμενα μοντελα τους ειναι ανωτερα απο Samsung/Sony και με καλυτερο VFM. Η Hisense ειναι καλυτερη απο φασον μαρκες (Arielli, f&u, jvc, hitachi, κλπ). Ειναι λιγο κατω απο Samsung & Sony αλλα πανω απο LG (IPS panel) αν το panel της ειναι VA. Αν η διαφορα με τιμης Samsung/Sony ειναι μικρη εγω θα προτιμουσα τη σιγουρια του ονοματος, αν ομως η διαφορα ειναι μεγαλη θα την επαιρνα. Μια επισκεψη στο rtings.com θα σας λυσει πολλες αποριες. Καλα εσυ το σκοτωσες, το μονο καλο που εχουν οι VIZIO (οχι Visio) ειναι το VFM τους (ιδια κατηγορια με τις Hisense, SkyWorth, TCL, Sceptre). Το θεμα ειναι πως και οι τιμες τους δεν ειναι ιδιαιτερα χαμηλοτερες εξω απο Samsung, SONY, LG, απλα προσφερουν περισσοτερα πραγματα στα ιδια σχεδον χρηματα και γιαυτο ειναι VFM. Επεξ/σία 14 Ιουνίου 2018 από Salvation81
baskon Δημοσ. 14 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2018 Συγκρίνουμε Lexus στα αυτοκίνητα με τη Hisense στις τηλεοράσεις.. Το μονο που θα πω ειναι No comment, σε λίγο θα συγκρινουμε και Bugatti me Hisense. Ok Value for money. Μέχρι εκεί. Μη τρελαθούμε κιόλας.
what_if Δημοσ. 14 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2018 εγω ειμαι σχεδον σιγουρος οτι αν βγαλουμε τις ετικετες οι περισσοτεροι απο δω μεσα παιζει να τις βγαλουν κ καλυτερες απο ολες αλλα νταξ να αναμασαμε κλισε κ να αγοραζουμε ταχαμου χαιλικι ξργω
vaggelis dogas Δημοσ. 14 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2018 Το οτι συγκρίνεται την Hisense με την FU,Arielli,JVC,Hitachi ειναι για κλαμματα,καταλαβαίνετε τι τζιρο εχει μια εταιρεία (αρα σημαίνει και προιοντα που ο κόσμος αγοραζει γιατί είναι καλαλ και οχι γιατι ειναι brand)που γινεται χορηγός στο Mundial,η Hisense δεν είναι καμια καινούρια εταιρεία,στην αρχη οντως τα failure rates της ηταν υψηλα βαση ξενων sites αλλα δεν έχει καμια σχεση με τοτε .Μου θυμίζει ακριβως την ιδια φαση με την Xiaomi πριν η quest γίνει εισαγωγεας που σε ρωτουσαν τι κινητο εχεις τους ελεγες redmi note 2 και σου κατεβαζαν την ιστορία της ζωης του για τα κινεζικα κινητα,η την Huawei που ακομη και στα πρωτα χρονια της στην Ελλάδα,ενω ήταν ηδη αρκετο καιρο στο χώρο και στην Ελλάδα τα αγοραζαν με δυσπιστία.Ολο το θεμα ειναι τον brand και το marketing και δυστυχώς στην Ελλαδα (δεν ξερω τι παιζει εξω αλλα βλεποντας τις vizio να πουλανε σαν ζεστο ψωμι χωρίς να είναι κατι ιδιαιτερο δεν νομίζω να ισχύει σε τετοιο βαθμό)αν δεν λέει "Samsung,LG,Sony δεν είναι της προκοπής",που αν βαλουμε μια Hisense και Samsung στο ίδιο price point διπλα διπλα 7/10 δεν καταλαβαίνουν διαφορά βάζοντας και τον εαυτό μου μεσα,αρα αν η Hisense κάνει σωστό marketing και γενικώς πλασαριστει σωστά,δεν είναι αδυνατα να γίνει σαν την Xiaomi με τα κινητα που πουλανε σαν σακουλάκια απο πατατακια στην Ελλάδα. 3
stelios18120 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) Πω ρε κάτι σεντόνια.... Ρε παιδιά με λίγα λόγια... Αξίζει για τα χρήματα της πιστεύεται; Ναι ή όχι; Αυτό πείτε και όχι υπεραναλυση για το καθετί...κουράζει αυτό το πράμα... Με αγάπη τα λέω εννοείται Επεξ/σία 14 Ιουνίου 2018 από stelios18120 2
lionheart75 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) Εννοείται ότι αξίζει Στέλιο. 65" UHD με 800 ευρώ και με τέτοια χαρακτηριστικά απλά δεν υπάρχει! Δες εδώ και θα καταλάβεις. https://www.displayspecifications.com/en/model/a884129b Επεξ/σία 14 Ιουνίου 2018 από lionheart75 2 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα