Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 47
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 ώρες πριν, drpain είπε

ram αυτες https://www.skroutz.gr/s/7730092/G-Skill-RipjawsV-16GB-DDR4-3200MHz-F4-3200C16D-16GVKB.html

Ενταξει ειμαι απο αποψη τιμης, κανα 20-30 παραπανω αν σκεφτεις και τα μεταφορικα, κι οτι θα μου το συναρμολογησουν κιολας.

την καρτα την πηρα απο amazon 400 ευρω, και τα υπολοιπα συνολο 830

Μια χαρά τότε νόμιζα θα έπαιρνες και κάρτα απο vision.

Αφού δίνεις που δίνεις όπως είπε και ο παραπάνω πάρε κάποιες απο αυτές για ακόμα καλύτερο performance.

https://www.skroutz.gr/c/56/mnhmes-pc-ram.html?keyphrase=3200+CAS+14&order_by=pricevat&order_dir=asc

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για πειτε λιγο ρε παιδια δλδ τι θα κερδισω ακριβως? αυτες που εχω διαλεξει θα παιζουν στα 3200 ή πρεπει πρωτα να ενεργοποιησω xmp profile? θα εχουν καθολου oc potential?

τις b-dies ποσο μπορω να τις παω με απλο tweaking?

ειμαι σε διλημμα γτ θεωρω οτι ηδη εχω ξεπερασει το budget(και ενδεχομενως να ειναι και overkill) , αλλα απο την αλλη σκεφτομαι μην το μετανιωσω αφου οι ram δεν ξαναλλαζουν ευκολα!

Επεξ/σία από drpain
Επισκέπτης
Δημοσ.

Αυτες που διαλεξες αμφιβαλλω αν πανε πανω απο 3066 ακομα και με manual timings σε αντιθεση με τις bdie που απλα με xmp θα δεις 3200. 

Αν σου φαινεται μεγαλη διαφορα δες στο qvl ποιες φθηνοτερες εχει 3200 και πανω.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Δεν τις βλεπω στο qvl Για σιγουρεψε το γιατι ειμαι απο κινητο και μονο τις 128gb βλεπω gvkb :P

Δημοσ.

Βασικα εχεις δικιο! αλλα δεν εχει καμμια απο τις δυο στο qvl, και λεει οτι τις 3000 τις τρεχει στα 3000 ακομη και 128 gb! φανταζομαι καλο ειναι αυτο!

Οποτε τι προτεινεις? δεν θα τα πιασουμε τα 3200 με λιγο πειραγμα?

Να παω για τις b-dies?

Δημοσ.

Με x470 ακόμα και οι hynix πάνε 3200. Οι b die πάνε και 3400 μόνο με το xmp . Έχω τις vengeance 3000 MHz και τις έχω πάει 3333, πιστευω τα 3200 είναι 100% εγγυημένα 

Δημοσ.
5 ώρες πριν, noFEARgr είπε

Με x470 ακόμα και οι hynix πάνε 3200. Οι b die πάνε και 3400 μόνο με το xmp . Έχω τις vengeance 3000 MHz και τις έχω πάει 3333, πιστευω τα 3200 είναι 100% εγγυημένα 

ποια μητρική έχεις ?

Δημοσ.

Όχι τις Hynix έχω που να μην είχα. 😛 πάντως από εκεί που με x370 και 1600 πήγαιναν μέχρι 3000  τώρα με 2600 x470 φτάνουν 3333 . Είναι μια σεβαστή βελτίωση. 

Για να μην παρεξηγηθώ μπορεί και να μην πάνε 3333 οι δικές σου αλλά 3200 πιστευω είναι σίγουρο 

Δημοσ.

Ενταξει ωραια σε ευχαριστω , εγινες κατανοητος !!! πως ειναι το συστηματακι? για πες εντυπωσεις? απο oc ο 2600 λεει τπτ?

Δημοσ.

Πριν είχα ίδια μητρική αλλά την x370 και 1600 . Προφανώς η μετάβαση σε 2600 και x470 δεν άξιζε αλλά μας έφαγε το μικρόβιο της αναβαθμίσης 😛 από  επιδόσεις είμαι υπέρ ευχαρισημενος για τις απαιτήσεις μου . Τώρα το καλοκαίρι βρίσκεται στα 4ghz χειμώνα πάει και 4.1. Με 1,4+ πάει και 4.2 αλλά δεν αξίζει καθόλου . Γενικά 4 με 4,2 πάνε οι 2600 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...