rudigarcia222 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2018 καλησπερα γνωριζει κανεις αν μπορω να παρω βεβαιωση/πιστοποιηση/πτυχιο απο αναλογα ιεκ/τεχνικα λυκεια/επαλ/σχολες οαεδ απευθειας δινοντας μονον τις τελικες εξετασεις αν εχω τελειωσει πανεπιστημιο αναλογης ειδικοτητας
Diskimpex Δημοσ. 13 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2018 Νομιζω πρεπει να παρακολουθησεις μαθηματα του τελευταιου χρονου.Αφορα πρακτικη που κανουν.
rudigarcia222 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουνίου 2018 -εχω κανει ηδη πρακτικη και εγω ομως -αυτο ισχυει για τα ιεκ η για ολα?στα τεχνικα λυκεια εχω την εντυπωση δεν κανουν πρακτικη -πηρα παντως σε μερικα ιεκ τηλ και δεν γνωριζουν
Diskimpex Δημοσ. 13 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2018 Καπου υπαρχει κανονισμος λειτουργιας τους για περιπτωσεις.Αν δεν ξερουν αυτοι τι να πει κανεις 1 1
rudigarcia222 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουνίου 2018 Μόλις τώρα, Diskimpex είπε Καπου υπαρχει κανονισμος λειτουργιας τους για περιπτωσεις.Αν δεν ξερουν αυτοι τι να πει κανεις -υπαρχει σιγουρα φεκ αλλα που να ψαξω να βρω δυστυχώς -αυτοι ισως και να το ξερουν και να κανουν στραβα ματια το χειροτερο ειναι οτι πιθανον δεν το ξερουν στον εοππεπ
Diskimpex Δημοσ. 13 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2018 Ρωτα σε μεγαλα ιδιωτικα .Για να σου παρουν τα λεφτα κατι θα πουν
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα