Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα στο φόρουμ, πειτε με μαλακα αλλα εμπιστευτικα τυπο με 4 100% αξιολογησεις στο σαιτ, και εκανα καταθεση (γιατι μου εχουν κανει και εμενα, και εγω παλι, και δεν ειχα ποτε προβληματα), αλλα απο οτι φαινεται το θεμα δεν παει προς το καλο, χτες το πρωι εβαλα τα λεφτα, χτες το πρωι ειπε οτι θα το στειλει. Ειπε ειχε δουλεια τελικα, το απογευμα, και το απογευμα δουλεια, σημερα το πρωι, σημερα το πρωι δεν απαντησε εκτως απο τις 9 το πρωι που ειπε παει να το στειλει σε 2 ωρες και θα μου στειλει κωδικο να το δω ποτε θα ερθει. Γιοκ. Τωρα ειναι κλειστο και το κινητο.

Λοιπον, τι μπορω να κανω απο καταγγελιες και τα λοιπα? Απο λεφτα ξερω δεν θα τα δω, αλλα στα @@ μου, εκτως αν θελει αυτος, αλλα εγω την καταγγελια θα την κανω και θελω να το κυνηγησω οσο παει.

Ξερω τον λογαριασμο που εχει στο ινσομνια, τα στοιχεια του λογαριασμου του και το ονομα που εχει βαλει στον λογαριασμο (που νομιζω οτι ειναι το αληθινο και οχι τρίτου γιατι απο αυτο το ονομα βγαινει και το username του στο ινσομνια που το εχει απο το 2013..) 

Πειτε ιδεες και πως να το χειριστω καλητερα. Ευχαριστω το φορουμ παλι!

----- Edit:

Λοιπον στο δευτερολεπτο που πατησα submit για αυτο, μου εστειλε μηνυμα οτι το εστειλε... ελεος. Αντε να δουμε.

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.

περιμενε καμια μερα ακομη,πολλα μπορουν να συμβουν στον καθενα,ελπιζω να μην το μαθεις απο ιδια εμπειρια..........

Δημοσ.

Μου ακουγεσαι υπερβολικος. 

Μπορει να του ετυχε κατι σοβαρο . 

Περιμενε μεχρι αυριο το πρωι και συ.

• Like 1
Επισκέπτης
Δημοσ.

Ελα μαγκες να μου πει κανεις πως DELET THIS, κυριολεκτικα σε δευτερολεπτα μεσα που εκανα υποβολη του ποστ, ηρθε μηνυμα οτι μου το εστειλε.. Τετοιο synchronicity εχω να φαω πολυ καιρο.

Επισκέπτης
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, dollyyy19 είπε

αστο για να μαθαινουν οι επομενοι....

Βασικα εγω παιζει να ειμαι τοσο τυχερος στην τελικη, που εμαθα το σοκ και το μαθημα του οτι εφαγα απατη, και στην τελικη φαινεται οτι δεν εφαγα τιποτα και απλα το παιδι ξεχασε να παρει το 2ο κινητο μαζι του (μου εστειλε το κυριο του κινητο που αγορασα το πρωι).

Οποτε η φαση ειναι win-win που λενε...

Δημοσ.

Το μάθημα που πρέπει να πάρεις είναι να μην εμπιστεύσαι με καταθέσεις, ανεξάρτητα αν θα παραλάβεις το προιόν. Κάποια στιγμή θα σου κάτσει η στραβή και θα ξενερώσεις.

• Like 2
Επισκέπτης
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, antbyron είπε

Το μάθημα που πρέπει να πάρεις είναι να μην εμπιστεύσαι με καταθέσεις, ανεξάρτητα αν θα παραλάβεις το προιόν. Κάποια στιγμή θα σου κάτσει η στραβή και θα ξενερώσεις.

Ναι αυτο το μαθημα εμαθα, δεν υπαρχει περιπτωση να το ξανακανω.

Επισκέπτης
Δημοσ.
31 λεπτά πριν, antbyron είπε

Νομίζω πως εάν κάποιος έχει δώσει στοιχεία λογαριασμού θα πρέπει να είναι πολύ μ@λ@κ@ς για να διακινδυνεύσει ακόμα και για 200€ να παίξει π@@τι@ διότι σήμερα αυτό ισοδυναμεί με στοιχεία ταυτότητας κι όποιος δικηγόρος το πάρει για πλάκα θα το κυνηγήσει και θα  βρεθεί χοντρά μπλεγμένος (αφού και τα ηλεκτρονικά αρχεία από συζητήσεις μετρούν μια χαρά ως αντικειμενικά δεδομένα).

Προσωπικά, είμαι προσεκτικός αλλά όχι καχύποπτος.

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, chessplayer-alexis είπε

Νομίζω πως εάν κάποιος έχει δώσει στοιχεία λογαριασμού θα πρέπει να είναι πολύ μ@λ@κ@ς για να διακινδυνεύσει ακόμα και για 200€ να παίξει π@@τι@ διότι σήμερα αυτό ισοδυναμεί με στοιχεία ταυτότητας κι όποιος δικηγόρος το πάρει για πλάκα θα το κυνηγήσει και θα  βρεθεί χοντρά μπλεγμένος (αφού και τα ηλεκτρονικά αρχεία από συζητήσεις μετρούν μια χαρά ως αντικειμενικά δεδομένα).

Και πες ότι είναι όπως τα λες, ποιος θα βάλει δικηγόρο για 20-30 άντε 50Ε που είναι ο μέσος όρος στις αγγελίες;

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...