Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα σας, σπουδάζω 4ο έτος και σκέφτομαι να φύγω μέχρι το τέλος Ιουνίου. Πολύ πιθανόν να μην πάρω την εγγύηση πίσω. Θα έχω όμως πρόβλημα με τα υπολειπόμενα ενοίκια ή όχι;

Δημοσ.

Δεν θα εχεις προβλημα γιατι κανεις δεν θα ασχοληθει να ψαξει τι λεει ο νομος και να παει μια φοιτητρια στα δικαστηρια,αλλα θα πρεπει να ειδοποιησεις εγκαιρα (αμεσα) αν μη τι αλλο για λογους ηθικης ταξης.

Για την εγγυηση αν πιστευεις οτι εχεις το σπιτι στην ιδια κατασταση που το πηρες,θα μπορουσες να την ζητησεις αλλα οπως καταλαβαινεις οι ιδιοκτητες ειναι συχνα απροθυμοι σε αυτο το θεμα.

Σε καθε περιπτωση ο νομος ειναι σε ολα τα θεματα υπερ του μισθωτη και οχι του ιδιοκτητη,δεν υπαρχει κατι να σε ανησυχει.

Δημοσ.

Tα συμβολαια ενοικιασης εχουν πλεον 3ετη υποχρεωση και για τα δυο μερη. Εαν λοιπον καποιο απο τα δυο θελει να απαιτησει το δικαιωμα του, μπορει καλλιστα να το κανει.

Δημοσ.
Στις Πέμπτη, 14 Ιούνιος 2018 στις 3:12 ΜΜ, 29gk είπε

Tα συμβολαια ενοικιασης εχουν πλεον 3ετη υποχρεωση και για τα δυο μερη. Εαν λοιπον καποιο απο τα δυο θελει να απαιτησει το δικαιωμα του, μπορει καλλιστα να το κανει.

Βάσει ποιας απόφασης; Έχεις υπόψιν σου κάποιο ΦΕΚ ή άλλη εγκύκλιο;

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Pater_Familias είπε

Βάσει ποιας απόφασης; Έχεις υπόψιν σου κάποιο ΦΕΚ ή άλλη εγκύκλιο;

Ν. 2235/94

Δημοσ.

Αψογος ο φιλος.. Κ υπαρχει καποιος νομος που οριζει τι γινεται σε περιπτωση αποχωρησης του ενοικιαστη πριν την 3ετια?Σε περιπτωση που θελει να το κυνηγησει ο ιδιοκτητης.. 

Δημοσ.

Νοίκιασα πρόσφατα ένα σπίτι και ο μεσίτης μου είπε ότι δεν ισχύει πλεον αυτό με την τριετία αλλά η διάρκεια που αναφέρεται στα συμφωνητικά. Δεν ξέρω βέβαια ποια διάταξη είναι αυτή.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
44 λεπτά πριν, teddy71 είπε

Νοίκιασα πρόσφατα ένα σπίτι και ο μεσίτης μου είπε ότι δεν ισχύει πλεον αυτό με την τριετία αλλά η διάρκεια που αναφέρεται στα συμφωνητικά. Δεν ξέρω βέβαια ποια διάταξη είναι αυτή.

Ειτε σε κοροιδεψε ειτε εννοουσε πως μετα την 3ετια ισχυει αυτο που υπογραψατε, πχ 5 χρονια. Αυτα για τις μισθωσεις κατοικιας. Οι επαγγελματικες ειναι διαφορετικες.

55 λεπτά πριν, Πανος999 είπε

Αψογος ο φιλος.. Κ υπαρχει καποιος νομος που οριζει τι γινεται σε περιπτωση αποχωρησης του ενοικιαστη πριν την 3ετια?Σε περιπτωση που θελει να το κυνηγησει ο ιδιοκτητης.. 

Δικαστικα θα το κανει απαιτωντας τα υπολοιπα ενοικια, τυχον βλαβες που υπεστει κι οτι αλλο τραβα η ψυχη του καθενος. Απο εκει και περα οσα του δωσει ο δικαστης αν και τα "ρεστα" της τριετιας ειναι μαλλον σιγουρα ( οσο σιγουρος μπορει να ειναι κανεις για μια δικαστικη κριση ).

Επεξ/σία από 29gk

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...