alex_kwn11 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2018 Γεια σας παιδια σκεφτομαι για αδεια και αγορα ενος ταξι αλλα δεν ξερω πως μπορω να βρω ποσο κοστιζει μια καινουργια αδεια λογικα παει ανα νομο εγω βρισκομαι στον αγιο νικολαο της κρητης μηπως μπορειτε να μου πειτε που θα μαθω για αδειες ή αν ξερετε να μου πειτε. Ευχαριστω
alex_kwn11 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουνίου 2018 Α ναι δεν το ηξερα... Εντάξει ευχαριστω για την απάντησή
notist Δημοσ. 16 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2018 Εντάξει έχει πέσει η δουλειά γιατί πάει η νυχτερινή διασκέδαση,αλλά έχει δουλειά τώρα που διωξανε την uber, και βέβαια αναλόγως πως το δουλεύεις και σε ποια περιοχή είσαι. Εμένα ο κουμπάρος μου στην Αττική Αθήνα που είναι, επένδυσε σε φυσικό αέριο ταξί. Δεν είναι αραχτός σε πιάτσες η στο αεροδρόμιο. Είναι στον πόλεμο όπως χαρακτηριστικά μου λέει. Όχι ότι δεν πάει αεροδρόμιο αλλά το έχει για ΣΚ η στις πιάτσες σαν δεύτερη επιλογή. Και ενα μικρο δανεισμό για την αγορά του ταξί πληρώνει και τα έξοδα του και καλό μεροκάματο πάει σπίτι. 12 με 14 ώρες από το πρωί στις 8 μέχρι ότι ώρα τον πάει. Επίσης μέσα από τη δουλειά έχει δημιουργήσει τις γνωριμίες με κάρτες και τηλέφωνο,που έχει σταθερούς πελάτες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα