mindreader Δημοσ. 15 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2018 Εχω μερικα τρισδιαστατα παζλ στην κατοχη μου, κατασκευες είτε απο σκληρο/ειδικο χαρτονι ή αφρωδη υλικα, και γενικα ειναι πολυ ομορφα. Ομως, εκει οπως τα εχω πανω απο βιβλιοθηκες, σκονιζονται. Να τους αφιερωσω ραφια για να τα τοποθετησω, δεν βλεπω να υπαρχει η δυνατοτητα, ωστε να σκονιζονται λιγοτερο. Φυσικα για δημιουργια ειδικης προθηκης, ουτε λογος. Σκεφτομαι μηπως υπαρχει καποιος τροπος, με καποιο διαφανο υλικο, μαλλον πλαστικο, να τα εβαζα εντος, ωστε να μην σκονιζονται. Υπαρχει καποιος τροπος προστασιας απο τη σκονη, αλλα να παραμενουν ορατες οι δημιουργιες;
georgeγ Δημοσ. 15 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) κατασκευη πλεξιγκλας.ενας κυβος Επεξ/σία 15 Ιουνίου 2018 από georgeγ
mindreader Δημοσ. 15 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουνίου 2018 9 λεπτά πριν, georgeγ είπε κατασκευη πλεξιγκλας.ενας κυβος Μιλας για custom-ια δηλαδη. Ποιος το φτιαχνει, και ποσο κοστιζει περιπου; (δεν εχω ιδεα) Εκτος και αν πουλανε και στο εμποριο τετοια. Μαλιστα θα χρειαζομουν διαφορα μεγεθη, γιατι πολλα εχουν περιεργες διαστασεις, πχ αλλο ειναι ψηλο, αλλα εχει μεγαλο πλατος κλπ.
georgeγ Δημοσ. 15 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2018 τα φτιαχνεις μονος σου υπολογιζεις διαστασεις του κυβου και παραγγελνεις τα κομματια επειδη δεν θα σηκωνουν βαρος αλλα τα θελεις μονο για βιτρινα τα κολλας με κολλα στιγμης και φτιαχνεις τους κυβους για τον ιδιο λογο και για να σου ερθει φθηνα σου προτεινω παχος 2-3 mm μπορουν να σου κοψουν τα κομματια σε practiker-leroy δωσε διαστασεις να σου πω χοντρικα μια τιμη
mindreader Δημοσ. 16 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουνίου 2018 Πχ για κατασκευη 40x40cm, ποσο παει το μαλλι; Σε praktiker/leroy, κοβους οτι διαστασεις θες, και εχουν και επιλογη απο διαφορα πάχη;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα