johnny7_7 260 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 11 λεπτά πριν, mansa2k είπε Άσχετο με όλα τα παραπάνω αλλά δεν θυμάμαι να είχε υπάρξει ποτέ άλλοτε τόση προβολή για Nintendo προϊόν στην τηλεόραση. Διάφορες πάνω στο ίδιο παιχνίδι, σε διαφορετικά παιχνίδια και σε συνεργασία με πολυκαταστήματα (public,germania,kotsovolos). Τελικά η ενοποίηση των τμημάτων σ' ένα σύστημα ωφέλησε και αυτό το κομμάτι. Περιττό να γράψω πως το NSW είναι το μόνο σύστημα της προηγούμενης (πλέον) γενιάς που παρουσιάζει ανοδική πορεία σε πωλήσεις για τέταρτο ολοκληρωμένο οικονομικό έτος. ΑΝ το συνεχίσει και στο πέμπτο το πρέπει να κοιτάξουμε γενικότερα στην ιστορία της βιομηχανίας για συγκρίσεις. Συμφωνώ σε μεγάλο βαθμό, αλλά μην μπαίνεις στη διαδικασία να το αναφέρεις ως προηγούμενης γενιάς συγκρίνοντας το με ps & xbox. Σκέψου μόνο ότι δεν υπάρχει κάτι "νεότερης γενιάς" που να υποστηρίζει: 1. Τα υπέροχα exclusives της Nintendo 2. Υβριδική τεχνολογία 3. Πολλαπλούς τρόπους αλληλεπίδρασης με την κονσόλα (interface). Με λίγα λόγια... παίζει μπάλα μόνο του. 2 Σύνδεσμος στην ανάρτηση Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
mAs_81 905 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 1 Σύνδεσμος στην ανάρτηση Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
GeorgeMan 4.158 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 1 hour ago, mansa2k said: Άσχετο με όλα τα παραπάνω αλλά δεν θυμάμαι να είχε υπάρξει ποτέ άλλοτε τόση προβολή για Nintendo προϊόν στην τηλεόραση. Διάφορες πάνω στο ίδιο παιχνίδι, σε διαφορετικά παιχνίδια και σε συνεργασία με πολυκαταστήματα (public,germanos,kotsovolos). Τελικά η ενοποίηση των τμημάτων σ' ένα σύστημα ωφέλησε και αυτό το κομμάτι. Περιττό να γράψω πως το NSW είναι το μόνο σύστημα της προηγούμενης (πλέον) γενιάς που παρουσιάζει ανοδική πορεία σε πωλήσεις για τέταρτο ολοκληρωμένο οικονομικό έτος. ΑΝ το συνεχίσει και στο πέμπτο το πρέπει να κοιτάξουμε γενικότερα στην ιστορία της βιομηχανίας για συγκρίσεις. H αλήθεια είναι ότι δεν πίστευα στα μάτια μου όταν είδα διαφήμιση Animal Crossing πέρσι. Και ring fit. Και άλλα πλέον, πολλά. Προσπαθούσα να θυμηθώ πότε είχα ξαναματαδεί διαφήμιση της Nintendo στην ελληνική τηλεόραση... Πρέπει να είχε παίξει ξανά επί Pokemon Stadium την προηγούμενη χιλιετία, αν θυμούνται καλά τα παιδικά μου τότε μάτια... Σίγουρα και επί εποχής Wii πρέπει να υπήρχε κάτι. Σύνδεσμος στην ανάρτηση Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
lysopaine 148 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου στα media markt αν πάρεις 2 παιχνίδια το 2ο το παίρνεις στην μισή τιμή 1 1 Σύνδεσμος στην ανάρτηση Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
Grim Ripper 2.204 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 36 λεπτά πριν, GeorgeMan είπε H αλήθεια είναι ότι δεν πίστευα στα μάτια μου όταν είδα διαφήμιση Animal Crossing πέρσι. Και ring fit. Και άλλα πλέον, πολλά. Προσπαθούσα να θυμηθώ πότε είχα ξαναματαδεί διαφήμιση της Nintendo στην ελληνική τηλεόραση... Πρέπει να είχε παίξει ξανά επί Pokemon Stadium την προηγούμενη χιλιετία, αν θυμούνται καλά τα παιδικά μου τότε μάτια... Σίγουρα και επί εποχής Wii πρέπει να υπήρχε κάτι. Έχω δει και Pokémon Heartgold/Soulsilver και Pokémon Platinum. 😛 1 Σύνδεσμος στην ανάρτηση Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
Vagosman 450 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 8 ώρες πριν, GeorgeMan είπε H αλήθεια είναι ότι δεν πίστευα στα μάτια μου όταν είδα διαφήμιση Animal Crossing πέρσι. Και ring fit. Και άλλα πλέον, πολλά. Προσπαθούσα να θυμηθώ πότε είχα ξαναματαδεί διαφήμιση της Nintendo στην ελληνική τηλεόραση... Πρέπει να είχε παίξει ξανά επί Pokemon Stadium την προηγούμενη χιλιετία, αν θυμούνται καλά τα παιδικά μου τότε μάτια... Σίγουρα και επί εποχής Wii πρέπει να υπήρχε κάτι. Παίδες υπάρχει κάποιος τρόπος να δούμε τις διαφημίσεις της Νιντυ για όσους δεν βλέπουν τηλεόραση; Youtube πάλι δεν βρίσκω. Σύνδεσμος στην ανάρτηση Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
johnny7_7 260 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου Αν και δεν είναι οι πιο πρόσφατες... Και πολλά άλλα εδώ... 7 Σύνδεσμος στην ανάρτηση Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
improvgeek 13 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) Τι φάση το ocarina of time με εκκλησιαστική γραμματοσειρά; Ευλόγηcον το μαcτερ cγουόρντ 😂 Επεξ/σία 23 Ιανουαρίου από improvgeek 3 Σύνδεσμος στην ανάρτηση Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
mAs_81 905 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) Μόνο 39.900 😂 Επισης : ...διφορούμενες απόψεις Επεξ/σία 23 Ιανουαρίου από mAs_81 Σύνδεσμος στην ανάρτηση Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
GeorgeMan 4.158 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 1 hour ago, improvgeek said: Τι φάση το ocarina of time με εκκλησιαστική γραμματοσειρά; Ευλόγησον 😂 Γιατί στο πρώτο σποτ που του πέφτει το σπρέι; 🤣 1 Σύνδεσμος στην ανάρτηση Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
CptBill 181 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου οποιος θελει να μπει στο οικογενειακο nintendo switch online για 12 μηνες ας μου στειλει πμ. θα βγαινει στο καθενα μας, 5 ευρω για ενα ετος (η συνδρομη κοστιζει €35 το ετος) Σύνδεσμος στην ανάρτηση Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
RazielKvlt 227 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου Στις 22/1/2021 στις 7:56 ΜΜ, mAs_81 είπε Για το project X zone θα είναι.Τα 2 προηγούμενα είχαν βγει στο 3ds και είναι strategy rpg. 2 Σύνδεσμος στην ανάρτηση Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
Choronzon 148 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 1 ώρα πριν, RazielKvlt είπε Για το project X zone θα είναι.Τα 2 προηγούμενα είχαν βγει στο 3ds και είναι strategy rpg. Μάλλον snk Vs capcom θα είναι ,fighting game. Ευπρόσδεκτο ! 1 Σύνδεσμος στην ανάρτηση Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
Vagosman 450 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου Με γονάτισε.. 1 11 Σύνδεσμος στην ανάρτηση Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
vasilisga 115 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, Vagosman είπε Με γονάτισε.. Edit Ακυρο Επεξ/σία 24 Ιανουαρίου από vasilisga Σύνδεσμος στην ανάρτηση Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμόΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα