christos_75 374 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου Pokemon θα δούμε σίγουρα μέσα στο έτος εκτός του snap εννοείται. Για να δούμε εάν θα είναι καλοκαίρι. Σύνδεσμος στην ανάρτηση Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
tsofras 2.051 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 1 ώρα πριν, stormrain είπε Εχω ξεκινησει το Marvel Ultimate Alliance, το οποιο ειναι επικο μεχρι στιγμης, αλλα ηθελα να ρωτησω, μονο εμενα μου φαινεται κουραστικο σε docked mode? Κουραστικό απο ποια άποψη ? Σύνδεσμος στην ανάρτηση Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
Moderators stormrain 8.949 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου Moderators Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 9 λεπτά πριν, tsofras είπε Κουραστικό απο ποια άποψη ? Κάτι με το zoom της καμερας παίζει, σα να είναι πολυ zoomed out. 1 Σύνδεσμος στην ανάρτηση Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
Lotof 87 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου Εγώ πάντως θα τα δώσω τα 60 για το Skyward sword. Κράζεις-θαυμάζεις ένα πράγμα 🤣 1 11 1 Σύνδεσμος στην ανάρτηση Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
najinblue3 4.018 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 1 ώρα πριν, stormrain είπε Εχω ξεκινησει το Marvel Ultimate Alliance, το οποιο ειναι επικο μεχρι στιγμης, αλλα ηθελα να ρωτησω, μονο εμενα μου φαινεται κουραστικο σε docked mode? Ασχετο αλλα τι παιχνιδαρος, τοπ 3 για μενα στην κονσολα το εχω λιωσει. Που να το δεις και undocked πως ειναι, σε πολλες φασεις γινεται unplayable απο ultimates 2 Σύνδεσμος στην ανάρτηση Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
lysopaine 151 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 17 λεπτά πριν, najinblue3 είπε Ασχετο αλλα τι παιχνιδαρος, τοπ 3 για μενα στην κονσολα το εχω λιωσει. Που να το δεις και undocked πως ειναι, σε πολλες φασεις γινεται unplayable απο ultimates για μένα είναι ακόμα χειρότερο στο local co op Σύνδεσμος στην ανάρτηση Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
serdakis 195 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου Καλησπερα Συγνωμη αν ειναι ειμαι offtopic. Εχω παρει μια tv με δωρο το switch απο mediamark. Εδω και ενα μηνα μου λενε θα το στειλουμε. Η tv εχει ερθει. Εχει τυχει σε κανενα το ιδιο? Σύνδεσμος στην ανάρτηση Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
I'm_busy 230 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) 21 λεπτά πριν, serdakis είπε Καλησπερα Συγνωμη αν ειναι ειμαι offtopic. Εχω παρει μια tv με δωρο το switch απο mediamark. Εδω και ενα μηνα μου λενε θα το στειλουμε. Η tv εχει ερθει. Εχει τυχει σε κανενα το ιδιο? Edit: συγνώμη έκανα λάθος, όχι δε γνωρίζω γιατί δε γνώριζα καν για τη προσφορά. Επεξ/σία 24 Φεβρουαρίου από I'm_busy Σύνδεσμος στην ανάρτηση Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
tcktcktck 41 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 21 ώρες πριν, lysopaine είπε για μένα είναι ακόμα χειρότερο στο local co op Για το 3 λέτε? Δεν αξίζει δλδ local co-op? To co-op του Age of Calamity πως είναι?Λέει καθόλου για local play? Σύνδεσμος στην ανάρτηση Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
Fulgore 28.835 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 3 ώρες πριν, serdakis είπε Καλησπερα Συγνωμη αν ειναι ειμαι offtopic. Εχω παρει μια tv με δωρο το switch απο mediamark. Εδω και ενα μηνα μου λενε θα το στειλουμε. Η tv εχει ερθει. Εχει τυχει σε κανενα το ιδιο? Επρεπε να ειχες κανει ηδη καταγγελια. Τα παλικαρια δεν σου εχουν στειλει την κονσολα,την οποια την εχουν αμεσα διαθεσιμη στο Site τους...... Αρα μιλησε μαζι τους και να επιμενεις. Σύνδεσμος στην ανάρτηση Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
mAs_81 943 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου Σύνδεσμος στην ανάρτηση Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
serdakis 195 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 15 λεπτά πριν, Fulgore είπε Επρεπε να ειχες κανει ηδη καταγγελια. Τα παλικαρια δεν σου εχουν στειλει την κονσολα,την οποια την εχουν αμεσα διαθεσιμη στο Site τους...... Αρα μιλησε μαζι τους και να επιμενεις. Παιρνω ανα 3 μερες τηλεφωνω και ακουω το ιδιο παραμύθι. Μαλλον παω για καταγγελία Σύνδεσμος στην ανάρτηση Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
Fulgore 28.835 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου Μόλις τώρα, serdakis είπε Παιρνω ανα 3 μερες τηλεφωνω και ακουω το ιδιο παραμύθι. Μαλλον παω για καταγγελία https://www.mediamarkt.gr/product/gaming/konsoles/konsoles-nintendo/nintendo-switch-console-grey-joy-con-had/1415728 https://www.mediamarkt.gr/product/gaming/konsoles/konsoles-nintendo/nintendo-switch-console-red-and-blue-joy-con-had/1415729 https://www.mediamarkt.gr/product/gaming/konsoles/konsoles-nintendo/nintendo-switch-console-fortnite-special-edition/1564868 Δεν ξερω ποιο ειναι το δικο σου μοντελο,αλλα οπως βλεπεις ειναι ολα τα μοντελα αμεσα διαθεσιμα. Σύνδεσμος στην ανάρτηση Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
Moderators stormrain 8.949 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου Moderators Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 23 ώρες πριν, stormrain είπε Κάτι με το zoom της καμερας παίζει, σα να είναι πολυ zoomed out. 23 ώρες πριν, najinblue3 είπε Ασχετο αλλα τι παιχνιδαρος, τοπ 3 για μενα στην κονσολα το εχω λιωσει. Που να το δεις και undocked πως ειναι, σε πολλες φασεις γινεται unplayable απο ultimates Tελικα ειχα κανει εγω βλακεια, ηθελε να αλλαξω την καμερα σε Heroic 😛 Οντως τρομερο παιχνιδι και οσο προχωρας βλεπω να ανοιγονται και νεες επιλογες. Επισης πολυ καλοδουλεμενοι ηρωες απο αποψη δυναμεων και εμφανισης και το λεω ως marvelmaniac. Οκ εχει και την Captain Marvel μεσα, το οποιο ειναι απο μονο του αρνητικο, αλλα ε και τι εγινε 1 1 Σύνδεσμος στην ανάρτηση Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
mAs_81 943 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου Legit??🤔 Σύνδεσμος στην ανάρτηση Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμόΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα