Moderators Malthador 12.897 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου Moderators Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2 hours ago, serdakis said: Παιρνω ανα 3 μερες τηλεφωνω και ακουω το ιδιο παραμύθι. Μαλλον παω για καταγγελία Μην κάνεις καταγγελία. Όχι ακόμα. Πάρε τηλέφωνο, κράξε και ενημέρωσέ τους ότι θες κάνα game δώρο πριν προβείς σε καταγγελία για την ηθική βλάβη που σου προκάλεσαν. 1 Σύνδεσμος στην ανάρτηση Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
Moderators Malthador 12.897 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου Moderators Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου THE ULTIMATE NINTENDO SWITCH COMPACT CARRY BAG- 🧲 MagGo🧲. Φαίνεται legit ο creator, έχουν κάνει κι άλλα projects. 1 1 Σύνδεσμος στην ανάρτηση Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
mAs_81 945 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) Λοιπόν παιδιά , ήρθε το Skull&co audiostick !! Ευτυχως τελικά δε πλήρωσα τελωνείο , ήρθε ο φάκελος με το πολυπόθητο πράσινο αυτοκολλητάκι!! Χωραει άνετα και με το orzly gripcase μου αλλα και μέσα στο carrycase!!Αλλα εχει και πολλά αλλα spacers για διάφορες θήκες/συσκευές.. Αναγνώρισαν αμέσως τα JBL ακουστικά μου και ακούγονται τέλεια χωρίς διακοπές η τπτ τέτοιο..Ειμαι απόλυτα ευχαριστημένος Επεξ/σία 25 Φεβρουαρίου από mAs_81 6 Σύνδεσμος στην ανάρτηση Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
ilias78 241 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) Να ρωτήσω κάτι σχετικά με το NBA 2K21. Επειδή σκέφτομαι να το πάρω, ξέρει κανείς να μου πει ποια modes μπορούν να παίξουν κ offline? Βασικά με ενδιαφέρει μόνο το my career κ το my league. Επίσης, χρειάζεται Κ online συνδρομή γι'αυτά τα 2 modes? Για το my career δεν με ενδιαφερουν αγώνες στο park όπως κ γενικά αγώνες με άλλους παίχτες. Είναι που είναι χάλια το wifi του κ πρέπει να είσαι κοντά στο ρούτερ, να μην μπορείς να παίξεις κ εκτός σπιτιού...??? Επεξ/σία 25 Φεβρουαρίου από ilias78 Σύνδεσμος στην ανάρτηση Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
chek2fire 6.802 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου το my career στο προηγούμενο έπαιζε κανονικά offline νομίζω και το my league καθως το είχα λιώσει σε αεροπλάνο μέσα σε μεγάλο ταξίδι Σύνδεσμος στην ανάρτηση Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
mansa2k 1.675 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) Μετά 04/03 θα ακολουθήσει ο Sakurai με Smash Direct και 08/03 Monster Hunter Rise Event. Επεξ/σία 25 Φεβρουαρίου από mansa2k 1 Σύνδεσμος στην ανάρτηση Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
ilias78 241 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 19 λεπτά πριν, chek2fire είπε το my career στο προηγούμενο έπαιζε κανονικά offline νομίζω και το my league καθως το είχα λιώσει σε αεροπλάνο μέσα σε μεγάλο ταξίδι Το θεμα ειναι με το καινούριο τι γίνεται. Αλλού διαβάζω ότι παίζει κ offline αλλού το αντίθετο Σύνδεσμος στην ανάρτηση Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
imr 110 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 42 λεπτά πριν, chek2fire είπε το my career στο προηγούμενο έπαιζε κανονικά offline νομίζω και το my league καθως το είχα λιώσει σε αεροπλάνο μέσα σε μεγάλο ταξίδι 1 ώρα πριν, ilias78 είπε Να ρωτήσω κάτι σχετικά με το NBA 2K21. Επειδή σκέφτομαι να το πάρω, ξέρει κανείς να μου πει ποια modes μπορούν να παίξουν κ offline? Βασικά με ενδιαφέρει μόνο το my career κ το my league. Επίσης, χρειάζεται Κ online συνδρομή γι'αυτά τα 2 modes? Για το my career δεν με ενδιαφερουν αγώνες στο park όπως κ γενικά αγώνες με άλλους παίχτες. Είναι που είναι χάλια το wifi του κ πρέπει να είσαι κοντά στο ρούτερ, να μην μπορείς να παίξεις κ εκτός σπιτιού...??? To 20 που εχω εγω θελει κανονικα συνδεση. (χωρις online συνδρομη) Το οποιο ειναι μεγαλη βλακεια, λιγο να μην πιανει το wifi μπορει να μην μπορεις να παιξεις 1 Σύνδεσμος στην ανάρτηση Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
Fulgore 28.835 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 1 1 Σύνδεσμος στην ανάρτηση Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
bad_freddy 620 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου Παιδιά θυμάται κανείς μήπως πριν κανένα 6μηνο την συζήτηση που κάναμε για ενα κατάστημα που είχε retail switch games ~40 ευρώ αλλά έκανες παραγγελία τηλεφωνικά (δεν τα είχε στο site). Θυμάμαι κάποιοι αγόρασαν απο εκεί και ήταν legit αλλά δεν βρίσκω το όνομα οσο έψαξα λίγο στο thread. Σύνδεσμος στην ανάρτηση Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
Fulgore 28.835 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 20 λεπτά πριν, bad_freddy είπε Παιδιά θυμάται κανείς μήπως πριν κανένα 6μηνο την συζήτηση που κάναμε για ενα κατάστημα που είχε retail switch games ~40 ευρώ αλλά έκανες παραγγελία τηλεφωνικά (δεν τα είχε στο site). Θυμάμαι κάποιοι αγόρασαν απο εκεί και ήταν legit αλλά δεν βρίσκω το όνομα οσο έψαξα λίγο στο thread. Madmob ειναι το καταστημα(facebook). 1 Σύνδεσμος στην ανάρτηση Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
serdakis 195 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 23 ώρες πριν, Fulgore είπε https://www.mediamarkt.gr/product/gaming/konsoles/konsoles-nintendo/nintendo-switch-console-grey-joy-con-had/1415728 https://www.mediamarkt.gr/product/gaming/konsoles/konsoles-nintendo/nintendo-switch-console-red-and-blue-joy-con-had/1415729 https://www.mediamarkt.gr/product/gaming/konsoles/konsoles-nintendo/nintendo-switch-console-fortnite-special-edition/1564868 Δεν ξερω ποιο ειναι το δικο σου μοντελο,αλλα οπως βλεπεις ειναι ολα τα μοντελα αμεσα διαθεσιμα. Ε αυτο τους λεως και εγω.... Σύνδεσμος στην ανάρτηση Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
lysopaine 151 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου ξέρει κανείς που μπορώ να βρω αυτή την θήκη της powerA ? Σύνδεσμος στην ανάρτηση Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
Moderators Malthador 12.897 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου Moderators Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2 minutes ago, lysopaine said: ξέρει κανείς που μπορώ να βρω αυτή την θήκη της powerA ? amazon.com 1 Σύνδεσμος στην ανάρτηση Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
KaRouLi 288 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 7.00 am PDT είναι 16.00 δική μας ώρα αύριο Παρασκευή σωστά? Σύνδεσμος στην ανάρτηση Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμόΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα