Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά καλησπέρα και συγνώμη που ανοίγω το θέμα πάλι αλλά δεν βρήκα λύση ,γνωρίζετε αν ο επεξεργαστής αυτός ,amd ryzen 5 2400 g with vega radeon bla bla bla.... Εάν μπορείς να κατεβάσεις το radeon software και να το δουλέψεις ?,η πρέπει να έχεις κάποια κάρτα γραφικών?? Γιατί το έχω κατεβάσει με κάθε τρόπο και μου βγάζει μνμ ότι δεν ανοίγει , μήπως απλά ρυθμίσεις κανεις μόνο μέσω του AMD RYZEN MASTER? Τα λέω όλα αυτά γιατί σε παιχνίδι οπως το λολ που έπαιξα , έπαιζε με 5 fps.... Ητε σε low hte se hi settings ,,,,,,μηπως έχει να κάνει με το APU GXF Clock που λέει εδώ???? 

Screenshot_20180617-132820.png

2 λεπτά πριν, andialimuci είπε

Παιδιά καλησπέρα και συγνώμη που ανοίγω το θέμα πάλι αλλά δεν βρήκα λύση ,γνωρίζετε αν ο επεξεργαστής αυτός ,amd ryzen 5 2400 g with vega radeon bla bla bla.... Εάν μπορείς να κατεβάσεις το radeon software και να το δουλέψεις ?,η πρέπει να έχεις κάποια κάρτα γραφικών?? Γιατί το έχω κατεβάσει με κάθε τρόπο και μου βγάζει μνμ ότι δεν ανοίγει , μήπως απλά ρυθμίσεις κανεις μόνο μέσω του AMD RYZEN MASTER? Τα λέω όλα αυτά γιατί σε παιχνίδι οπως το λολ που έπαιξα , έπαιζε με 5 fps.... Ητε σε low hte se hi settings ,,,,,,μηπως έχει να κάνει με το APU GXF Clock που λέει εδώ???? 

Screenshot_20180617-132820.png

Screenshot_20180617-133102.png

Screenshot_20180617-133110.png

Αν βρούμε λύση σας κερνάω όλους σουβλάκια 😛 😛 :D

Δημοσ.

Καλησπέρα φίλε, αντιμετώπισα το ίδιο με ένα φιλαράκι και μιας και το ανέφερες, έπαιζε LoL και εκεί το ανακαλύψαμε πρώτη φορά καθώς είχε 5-10 fps.  Το λύσαμε με καθαρή εγκατάσταση των Windows στην έκδοση 1709 ενώ του είχαν περάσει πολύ παλιότερη. 

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Ναι και εγώ το είδα σε βίντεο του jay2cents ότι ήταν θέμα των windows... Άντε μπράβο σου οπότε όταν τσιμπήσω τον δικό μου θα το ξέρω και δεν θα παιδευομαι

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...