Fan Δημοσ. 17 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) Έχω ανοίξει email με καινούριο όνομα και θέλω να συνδέσω την παλιά διεύθυνση με τη νέα. Δηλαδή όταν κάποιος μου στέλνει email στην παλιά, αυτόματα να προωθείται στην καινούρια. Γίνεται αυτό; Επεξ/σία 17 Ιουνίου 2018 από Fan
kormos Δημοσ. 17 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2018 4 ώρες πριν, Fan είπε Έχω ανοίξει email με καινούριο όνομα και θέλω να συνδέσω την παλιά διεύθυνση με τη νέα. Δηλαδή όταν κάποιος μου στέλνει email στην παλιά, αυτόματα να προωθείται στην καινούρια. Γίνεται αυτό; Γίνεται αρκεί να δώσεις περισσότερες πληροφορίες σε περίπτωση που θες Ποιο ουσιαστική απάντηση και όχι απλά ένα "Ναι ή Όχι"
Fan Δημοσ. 18 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουνίου 2018 Τον τρόπο με τον οποίο θα μπορούσα να το κάνω εννοούσα
NikosKallithea Δημοσ. 18 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2018 3 ώρες πριν, Fan είπε Τον τρόπο με τον οποίο θα μπορούσα να το κάνω εννοούσα Πολύ κατατοπιστικός και αναλυτικός
kormos Δημοσ. 18 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2018 8 ώρες πριν, Fan είπε Τον τρόπο με τον οποίο θα μπορούσα να το κάνω εννοούσα ...περισσότερες πληροφορίες
georgerov Δημοσ. 19 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2018 3 ώρες πριν, Fan είπε Τι περισσότερες πληροφορίες χρειάζεται; Αν δεν μας πεις σε ποιον πάροχο έχεις το email σου δεν μπορούμε να σου πούμε που θα βρεις τις ρυθμίσεις για να κάνεις την προώθηση στο νέο email.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα