Βασίλης_29 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2018 Τι κρίμα που δεν μπήκε η Γωγώ στους κριτές.... http://www.vickysstyle.com/lifestyle/tv-radio/2018/6/18/-masterchef-junior Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lek88 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2018 2 ώρες πριν, Βασίλης_29 είπε Τι κρίμα που δεν μπήκε η Γωγώ στους κριτές.... http://www.vickysstyle.com/lifestyle/tv-radio/2018/6/18/-masterchef-junior Η Μάγκυ Ταμπακακη;;;;;;;;;;;; 🔫 1 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
patsi Δημοσ. 19 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2018 1 ώρα πριν, lek88 είπε Η Μάγκυ Ταμπακακη;;;;;;;;;;;; 🔫 Όταν διάβασα το όνομα στην αρχή ενώ ήξερα ποια είναι το μυαλο μου αρνούνταν να το αποδεχτεί και έλεγα κάτι μου θυμίζει αυτό το όνομα. Τραγική επιλογή απο όλες τις πλευρές 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vassilis_24 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2018 28 λεπτά πριν, patsi είπε Όταν διάβασα το όνομα στην αρχή ενώ ήξερα ποια είναι το μυαλο μου αρνούνταν να το αποδεχτεί και έλεγα κάτι μου θυμίζει αυτό το όνομα. Τραγική επιλογή απο όλες τις πλευρές Eνώ η Ψυχούλη ιδανική, ό,τι πρέπει η αγέλαστη ξινή... #NOT Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
patsi Δημοσ. 19 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2018 6 ώρες πριν, Vassilis_24 είπε Eνώ η Ψυχούλη ιδανική, ό,τι πρέπει η αγέλαστη ξινή... #NOT Έχεις δίκιο! Ωραιότατες επιλογές με γλυκύτητα, χιούμορ και χαμογελο για τα παιδακια 😂 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
g_alkis Δημοσ. 19 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2018 Οι παρουσιαστές πιο σιχαμένοι από τους παίκτες. Παγκόσμια πρωτοτυπία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lek88 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2018 8 ώρες πριν, patsi είπε Όταν διάβασα το όνομα στην αρχή ενώ ήξερα ποια είναι το μυαλο μου αρνούνταν να το αποδεχτεί και έλεγα κάτι μου θυμίζει αυτό το όνομα. Τραγική επιλογή απο όλες τις πλευρές Όντως τραγικό 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Βασίλης_29 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 23 ώρες πριν, patsi είπε Όταν διάβασα το όνομα στην αρχή ενώ ήξερα ποια είναι το μυαλο μου αρνούνταν να το αποδεχτεί και έλεγα κάτι μου θυμίζει αυτό το όνομα. Τραγική επιλογή απο όλες τις πλευρές Εγώ το αντίθετο, κατέβηκα με τον κέρσορα γρήγορα και είδα την φώτο, λέω κάποια είναι αυτή μου θυμίζει κάτι, μετά βλέπω το όνομα.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mylo Δημοσ. 29 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2018 Τρατζικ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα