chartsa14 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) Γεια σε όλους! Λόγω αναγκης για εργασια δεν υπάρχει η πολυτέλεια επιλογής και οι περισσοτεροι στην ηλικία μου ακούμε - το έχεις προυπηρεσία? Ειμαι 24 κ μολις ξεμπερδεψα με την πρακτική μου εχω σπουδασει σε ΙΕΚ Φωτογραφία αλλα θελω να δουλέψω και ψαχνω στα πάντα! Κι ετσι οι αγγελίες που μου φανηκαν ενδιαφέρουσες ηταν κι αυτες για εποχιακή εργασία λαντζα συγκεκριμένα σεζον. Φανταζομαι θα ναι δυσκολα απ την πίεση του χρόνου και το ωραριο 10ωρο στο ποδι κλπ. Δεν εχω κανει κάνει παρόμοιο και γι αυτο θα θελα πληροφορίες απ όσους εχει τυχει να εργαστείτε σε κατι τετοιο. Επίσης χρειαζεται να έχω πιστοποιητικό υγείας? Οποια πληροφορία θα ταν χρήσιμη! Να στε καλά κι ευχαριστώ για το χρόνο σας φίλοι! Επεξ/σία 19 Ιουνίου 2018 από chartsa14
txcellas Δημοσ. 19 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2018 οτι και να σου πουν μην πτοηθεις. (για τα αρνητικα μιλαω) Θα ειναι εμπειρια που θα την θυμασαι μια ζωη.
chartsa14 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουνίου 2018 Σ ευχαριστώ για την απάντηση! Εχεις δουλέψει τετοιο πόστο?
txcellas Δημοσ. 19 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2018 ναι πριν αρκετα χρονια ετυχε να το κανω και αυτο μαζι με πολλα αλλα σαν φοιτητης. Τωρα εχοντας μια δουλεια βλεπω οτι εκανα παλιοτερα σαν εμπειρια και εμαθα απο διαφορα λαθη που εκανα.
chartsa14 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουνίου 2018 Αυτο που με αγχωνει ειναι το οτι επειδη ειναι απαιτητικό πόστο αν θα πεσω σε τπτ νορμαλ ανθρώπους τουλαχιστον στο οτι οκ θες να δουλεψεις θα σ δειξω για να ωφεληθουμε όλοι αλλα τυχερα ειναι κι αυτα.. εσυ ειχες βγαλει πιστοποιητικό υγείας?
zio10 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2018 Πιστοποιητικά υγείας κλπ μη σε αγχώνουν, τυπικά είναι τις πιο πολλές φορές. Να πας, αν δεν κάτσει η πρώτη δουλειά εύκολα σχετικά μπορείς να βρεις κάτι άλλο εκεί που θα είσαι. Είναι δύσκολα αλλά από το να κάθεσαι καλύτερο είναι για μένα.
Dynamics Δημοσ. 19 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2018 γτ ντε και καλα θες να πας λαντζα?μπορεις να πας σαν σερβις πχ που ζητανε αβερτα...προσεχε τι θα σ πουν για λεφτα κτλ...850 μου ειπαν στο τηλ και αλλα απο κοντα!Παιζει εκμεταλλευση αναλογα που θα πας βεβαια...την πατησα πριν λιγες μερες.. 1
chartsa14 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουνίου 2018 Τυπικά ε? Σερβις δε το χω ξανακανει και σε ξενοδοχεια θελει εμπειρια σε ταβερνες πρεπει να το χεις ως κραχτης κι εγω δε το χω ειδικα σε ταβερνες σε νησια.. Στις αγγελίες με λαντζα ζητουσαν μερικες και χωρις εμπειρία.. και 2 μ παν θα ξαναμιλησουμε και θελω να εχω μια ιδέα.. Στην κουζινα ειναι πιο δυσκολα αλλα πιο βατα για μενα.. Τωρα δε ξερω.. Παντου υπάρχουν χάλια.. εσυ για πιο μερος μίλαγες?
Adanos Δημοσ. 19 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2018 3 ώρες πριν, Dynamics είπε γτ ντε και καλα θες να πας λαντζα?μπορεις να πας σαν σερβις πχ που ζητανε αβερτα...προσεχε τι θα σ πουν για λεφτα κτλ...850 μου ειπαν στο τηλ και αλλα απο κοντα!Παιζει εκμεταλλευση αναλογα που θα πας βεβαια...την πατησα πριν λιγες μερες.. 850€ για πόσες ώρες; Και που;
Dynamics Δημοσ. 19 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2018 10 ώρες πριν, Adanos είπε 850€ για πόσες ώρες; Και που; 8ωρες με δυο ρεπο τον μηνα..τα 850 ειναι σχετικα καλα για αυτες τις μερες που λεω...το θεμα ειναι οτι μ ειπαν 850 στο τηλ τα οποια ηταν μαζι με τα επιδοματα αδειας δωρα κτλ ετσι?οταν πηγα εκει τα 850 εγιναν 650... 10 ώρες πριν, chartsa14 είπε Τυπικά ε? Σερβις δε το χω ξανακανει και σε ξενοδοχεια θελει εμπειρια σε ταβερνες πρεπει να το χεις ως κραχτης κι εγω δε το χω ειδικα σε ταβερνες σε νησια.. Στις αγγελίες με λαντζα ζητουσαν μερικες και χωρις εμπειρία.. και 2 μ παν θα ξαναμιλησουμε και θελω να εχω μια ιδέα.. Στην κουζινα ειναι πιο δυσκολα αλλα πιο βατα για μενα.. Τωρα δε ξερω.. Παντου υπάρχουν χάλια.. εσυ για πιο μερος μίλαγες? δεν πας σαν κραχτης αν δεν το εχεις...κοιτα για χοτελ σερβιτορος οπως σ ειπα!παιζει κουραση κ τρεξιμο βεβαια αλλα καλυτερα απο λαντζα...σε νησι ημουν... αν αντεχεις 5 μηνες σερι χωρις ρεπο(τα περισσοτερα ειναι χωρις ρεπο) και να εισαι με αλλον εναν στο δωματιο το μπορεις να πας...
zio10 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2018 11 ώρες πριν, chartsa14 είπε Τυπικά ε? Σερβις δε το χω ξανακανει και σε ξενοδοχεια θελει εμπειρια σε ταβερνες πρεπει να το χεις ως κραχτης κι εγω δε το χω ειδικα σε ταβερνες σε νησια.. Στις αγγελίες με λαντζα ζητουσαν μερικες και χωρις εμπειρία.. και 2 μ παν θα ξαναμιλησουμε και θελω να εχω μια ιδέα.. Στην κουζινα ειναι πιο δυσκολα αλλα πιο βατα για μενα.. Τωρα δε ξερω.. Παντου υπάρχουν χάλια.. εσυ για πιο μερος μίλαγες? Είναι λογικό να αγχώνεσαι αλλά αν πας θα δεις ότι οι μισοί και παραπάνω είναι άσχετοι...αν σε ενδιαφέρει το σέρβις πες ότι έχεις δουλέψει ξανά βοηθός πχ. Και τα δύο κούραση έχουν, ανάλογα και την επιχείρηση βέβαια. Η εμπειρία που ζητάνε επίσης πολλές φορές είναι εσκεμμένα υπερβολική, μη σε αποθαρρύνει.
Zengar Zombolt Δημοσ. 19 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2018 πες ότι βρίσκεις δουλειά να δω που θα μείνεις που νοικιάζουν μέχρι και δωμάτια σαν το δωμάτιο του Harry Potter σε εξωφρενικές τιμές στα νησιά 1
Dynamics Δημοσ. 19 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2018 3 ώρες πριν, Zengar Zombolt είπε πες ότι βρίσκεις δουλειά να δω που θα μείνεις που νοικιάζουν μέχρι και δωμάτια σαν το δωμάτιο του Harry Potter σε εξωφρενικές τιμές στα νησιά τα περισσοτερα εχουν διαμονη με εσενα και στην καλυτερη ακομα ενα ατομο...στην χειροτερη 4 ατομα σε ενα δωματιο...στο κακο "κομματι" της δουλειας οπως η λαντζα εκει που ειχα παει εγω ηταν 4 ατομα σε κουκετες το ιδιο και οσες ηταν καμαριερες!
Adanos Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 12 ώρες πριν, Dynamics είπε 8ωρες με δυο ρεπο τον μηνα..τα 850 ειναι σχετικα καλα για αυτες τις μερες που λεω...το θεμα ειναι οτι μ ειπαν 850 στο τηλ τα οποια ηταν μαζι με τα επιδοματα αδειας δωρα κτλ ετσι?οταν πηγα εκει τα 850 εγιναν 650... Μου φαίνονται λίγα ειδικά αν πρόκειται για νησί. Να υποθέσω χωρίς τίπς;
Dynamics Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 16 ώρες πριν, Adanos είπε Μου φαίνονται λίγα ειδικά αν πρόκειται για νησί. Να υποθέσω χωρίς τίπς; ναι χωρις ηταν γτ ηταν all inclusive που ειχε τσαμπα ποτο- αναψυκτικα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα