Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους, γνωρίζει κανένας αν ισχύει αυτό που βλέπεις διαφημίσεις και πληρώνεσαι ή είναι απάτη? Και αν ισχύει υπαρχή κάποιο site που είναι αξιόπιστο να έχει δουλέψει κάποιος από εσάς? 

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Επισκέπτης
Δημοσ.

Είχα δοκιμάσει σε ένα site (neobux) το οποίο νομίζω λειτουργεί σαν πυραμίδα και υποτείθεται κάνεις κλικ και όσο  περισσότερα άτομα κάνουν κλικ για σενα παίρνεις πιο πολλά χρήματα.

Αλλά

Τα χρήματα  ήταν ψίχουλα, δηλαδή έμπαινα 3 μήνες και είχα μαζέψει 2 ευρώ. Για κάθε κλικ έπαιρνες0,00 κάτι και υπήρχε ημερήσιο όριο στο πόσες διαφημίσεις έβλεπες, και να ήθελες πιο πολλές δεν γινόταν. Το άλλο κακό ήταν οτι έπρεπε να μπαίνεις κάθε μέρα συγκεκριμένη ώρα, μια μέρα δεν μπήκα και έχασα τα ολόκληρα 2 ευρώ που είχα μαζέψει. Γενικά ήταν αρκετά απάτη.. Συν του οτι αν υπολογίσεις πόσο ρεύμα καίει ο υπολογιστής σου τη μια ώρα που κάθεσσαι δε νομίζω να βγάζεις τόσα καν. Καλύτερα συμφέρει αληθινή δουλειά, εκτός αν το κάνεις με καλό τρόπο πχ να βάλεις διαφημίσεις στο site σου ή δεν ξέρω κι εγώ τι.

Δημοσ.
Στις 19/6/2018 στις 4:20 ΜΜ, Fixit είπε

Καλησπέρα σε όλους, γνωρίζει κανένας αν ισχύει αυτό που βλέπεις διαφημίσεις και πληρώνεσαι ή είναι απάτη? Και αν ισχύει υπαρχή κάποιο site που είναι αξιόπιστο να έχει δουλέψει κάποιος από εσάς? 

Δε γνωρίζω κάτι σχετικό, αλλά όταν έπαθα ένα ατύχημα με μια μηχανή και έπρεπε να κάτσω στο κρεβάτι κάποιο διάστημα , με τις διαφημίσεις που έβλεπα το μόνο που έκανα ήταν να αποβλακωθώ…..

Δημοσ.
Στις ‎19‎/‎6‎/‎2018 στις 4:20 ΜΜ, Fixit είπε

Βαστα τομσεν

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...