GiwrgosP- Δημοσ. 19 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2018 Εχω το συστημα της υπογραφης. Διαθετω επισης ενα σετακι ram 2+2 kingston khx1600c9ad3b1k2. Οταν βαζω τις kingston μαζι με τις corsair ο υπολογιστης δεν φτανει καν στο bios. Απο οτι βλεπω οι kingston ζητανε 1,65volt ενω οι corsair 1.5. Τι προτεινετε να δοκιμασω;
BlueBlood7 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 Στα psecs οι kingston ζητάνε 1,5. που το είδες 1.65? Μόνο με τις kingston ανοίγει?
GiwrgosP- Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 12 ώρες πριν, BlueBlood7 είπε Στα psecs οι kingston ζητάνε 1,5. που το είδες 1.65? Μόνο με τις kingston ανοίγει? 1.65 γραφουν πανω.. Απο οτι ειδα τωρα δεν ανοιγει με τις kingston μονο πανω, oυτε βαζοντας μονο την μια απο τις 2 kingston. Να χουν θεμα οι μνημες;
BlueBlood7 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 Στο net στα specs γράφουν 1.50 https://www.kingston.com/datasheets/KHX1600C9AD3B1K2_4G.pdf Ίσως ότι μπορεί να πάνε μέχρι 1.65? Τεσπα. Κάνε Clear Cmos και βάλε πάνω μόνο της kingston πάλι.
GiwrgosP- Δημοσ. 21 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουνίου 2018 9 ώρες πριν, BlueBlood7 είπε Στο net στα specs γράφουν 1.50 https://www.kingston.com/datasheets/KHX1600C9AD3B1K2_4G.pdf Ίσως ότι μπορεί να πάνε μέχρι 1.65? Τεσπα. Κάνε Clear Cmos και βάλε πάνω μόνο της kingston πάλι. Έκανα clear cmos αλλά πάλι δεν έφτασε ούτε μέχρι το bios..
BlueBlood7 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2018 Αν βάζεις στα σωστά σλοτ τις μνήμες δηλ. εκεί ακριβώς που είχες και βάλει και τις corsair τότε είτε οι Kingston έχουν πρόβλημα είτε είναι ασύμβατες μη την μητρική σου.
GiwrgosP- Δημοσ. 21 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουνίου 2018 2 λεπτά πριν, BlueBlood7 είπε Αν βάζεις στα σωστά σλοτ τις μνήμες δηλ. εκεί ακριβώς που είχες και βάλει και τις corsair τότε είτε οι Kingston έχουν πρόβλημα είτε είναι ασύμβατες μη την μητρική σου. Ασυμβατες δεν γινεται γιατι τις λειτουργουσα πριν τις corsair. Απλα τις αφησα στην ακρη οταν αναβαθμισα στις corsair. Να τις παω eshop απο οπου και τις αγορασα; Εχουν Lifetime εγγυηση, ετσι;
BlueBlood7 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2018 Ναι πήγαινέ τες. Αν βρεις κάποιο μηχάνημα να τις δοκιμάσεις θα ήταν καλό. 1
Archilleo Δημοσ. 29 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2018 Να ρωτησω... Οταν πατας το κουμπακι εκκινησης...το λεντακι του σκληρου (της επεξεργασιας), το κοκκινο λεντακι μενει αναμμενο συνεχεια και δεν μπουταρει στο BIOS ή αναβει χωρις να κολλαει το κοκκινο λεντακι;;; Επισης, κανει ηχο η μητρικη οταν αναβεις το πισι;;; Τελος συνισταται οι μνημες να εχουν τις ιδιες, συχνοτητες, ιδιας μαρκας, ιδιο μοντελο...γενικα να ειναι ολοιδιες για να συνεργαζονται το καλυτερο δυνατο.
GiwrgosP- Δημοσ. 29 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουνίου 2018 Μόλις τώρα, Archilleo είπε Να ρωτησω... Οταν πατας το κουμπακι εκκινησης...το λεντακι του σκληρου (της επεξεργασιας), το κοκκινο λεντακι μενει αναμμενο συνεχεια και δεν μπουταρει στο BIOS ή αναβει χωρις να κολλαει το κοκκινο λεντακι;;; Επισης, κανει ηχο η μητρικη οταν αναβεις το πισι;;; Τελος συνισταται οι μνημες να εχουν τις ιδιες, συχνοτητες, ιδιας μαρκας, ιδιο μοντελο...γενικα να ειναι ολοιδιες για να συνεργαζονται το καλυτερο δυνατο. Παταω το κουμπι, δεν αναβουν τα λαμπακια του σκληρου, και στο δευτερολεπτο κλεινει το πισι λες και το εβγαλα απο την πριζα.. Μπαινει σε μια λουπα ανοιξε κλεισε.. δεν ειναι οτι δεν εχω απλα εικονα ξερω γω.. Επισης τις δοκιμασα και μονες τους και εκαναν τα ιδια κολπα.. Ηχο δεν ακουω οχι γιατι σβηνει πολυ νωρις.
Archilleo Δημοσ. 29 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2018 Αφου λες οτι δοκιμασες μονες τους τις μνημες, να φανταστω καθεμια μονη της...μου μυριζει για τροφοδοτικο. Εχεις τροφοδοτικο εφεδρικο για αλλαγη;;;
GiwrgosP- Δημοσ. 29 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουνίου 2018 1 λεπτό πριν, Archilleo είπε Αφου λες οτι δοκιμασες μονες τους τις μνημες, να φανταστω καθεμια μονη της...μου μυριζει για τροφοδοτικο. Εχεις τροφοδοτικο εφεδρικο για αλλαγη;;; Καινουργιο ειναι αυτο που εχω τωρα και μαλιστα μου εκανε τα ιδια με το παλιο γιατι ειχα ξαναδοκιμασει παλια. Εχω ενα πολυ καλο corsair τωρα και δεν νομιζω να ειναι εκει το θεμα Γενικα με τις corsair ram παντως μια χαρα παει το πισι.. Στις kingston εχω θεμα
Archilleo Δημοσ. 29 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) Κατσε για να καταλαβω...Εσυ ειπες οτι τις δοκιμασες μια - μια ξεχωριστα και δεν ανοιγει και τωρα μου λες οτι με τις κορσεαρ παιζει, με τις κινγκστον εχει θεμα... ;;; Τελικα παιζει με τις κορσεαρ και οχι μαζι με τις κινγκ;;; Τσεκαρε και μια για φουσκωμενους ή καμενους πυκνωτες πανω στη μητρικη και πες μου. Δοκιμασε συνδιασμους μνημων και δοκιμασε χωρις καρτα γραφικων να το μπουταρεις, μονο με της μητρικης. Επεξ/σία 29 Ιουνίου 2018 από Archilleo
GiwrgosP- Δημοσ. 29 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουνίου 2018 Αφου ειδα ολα αυτα παρατηρησα κατι μαυριλες στα pins απο τις ραμ (τις kingston) και λεω ας τις καθαρισω με λιγο οινοπνευμα. Οντως ειχαν αρκετη βρωμια (λογικα επειδη τις ειχα πεταμενες σε μια μολυβοθηκη ) Τωρα το δουλευω με 12gb ram απλα δεν ξερω μηπως θελει γενικα κανενα optimization μιας και οι corsair πρεπει να εχουν αλλα timings απο τις kingston. Στο cpuz βλεπω αυτα:
Archilleo Δημοσ. 30 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) 21 ώρες πριν, GiwrgosP- είπε : Ισως να μην σου ανοιγε επειδη οι 2 καρτες απο οτι ειδα δεν ειναι ιδιες για DualChannel. Ειναι προτιμοτερο να ειναι σε DualChannel για να αποφευγονται τετοιου ειδους κολληματα/προβληματα. Τωρα ανοιγει, λειτουργει κανονικα;;; Επεξ/σία 30 Ιουνίου 2018 από Archilleo
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα