Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα,

γνωριζει κανεις  ενας κατοχος πτυχιου ΤΕ (Τεχνολογικης Εκπαιδευσης) ο οποιος  διαθετει και μεταπτυχιακο απο ΑΕΙ το οποίο εχει αναγνωριστει

περα απο την  μισθολογικη καταταξη κατα 2 κλιμακια αλλαζει και κατηγορια από ΤΕ γινεται ΠΕ?

ευχαριστω!

• Confused 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Thukididis είπε

καλησπερα,

γνωριζει κανεις  ενας κατοχος πτυχιου ΤΕ (Τεχνολογικης Εκπαιδευσης) ο οποιος  διαθετει και μεταπτυχιακο απο ΑΕΙ το οποίο εχει αναγνωριστει

περα απο την  μισθολογικη καταταξη κατα 2 κλιμακια αλλαζει και κατηγορια από ΤΕ γινεται ΠΕ?

ευχαριστω!

σα πολλα δε θες? απο τειτζης να μου γινεις αει?

• Confused 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

όχι, σε καμία περίπτωση δεν γίνεσαι ΠΕ. Για να γίνεις ΠΕ ή τελειώνεις πτυχίο ΑΕΙ κανονικά ή μπαίνεις και τελειώνεις την Εθνική Σχολή Δημόσιας Διοίκησης.

Στην τελευταια περίπτωση, εαν έχεις πετύχει στον εισαγωγικό διαγωνισμό εννοείται, έχοντας πτυχίο ΤΕΙ και αποφοιτήσεις απο την εν λόγω σχολή, τότε εξισώνεσαι αυτομάτως με ΠΕ. Το να μπείς βέβαια εκεί είναι άλλο θέμα....

Το μεταπτυχικό και το διδακτορικό σε καμία περίπτωση δεν σε αλλάζουν βαθμίδα.

Επεξ/σία από rg550
Δημοσ.
59 λεπτά πριν, NemeSis1990 είπε

σα πολλα δε θες? απο τειτζης να μου γινεις αει?

οπα μαγκα αραξε...μια ερωτηση εκανα δεν το ζητησα

λιγη ευγενεια δεν βλάπτει....

43 λεπτά πριν, rg550 είπε

όχι, σε καμία περίπτωση δεν γίνεσαι ΠΕ. Για να γίνεις ΠΕ ή τελειώνεις πτυχίο ΑΕΙ κανονικά ή μπαίνεις και τελειώνεις την Εθνική Σχολή Δημόσιας Διοίκησης.

Στην τελευταια περίπτωση, εαν έχεις πετύχει στον εισαγωγικό διαγωνισμό εννοείται, έχοντας πτυχίο ΤΕΙ και αποφοιτήσεις απο την εν λόγω σχολή, τότε εξισώνεσαι αυτομάτως με ΠΕ. Το να μπείς βέβαια εκεί είναι άλλο θέμα....

Το μεταπτυχικό και το διδακτορικό σε καμία περίπτωση δεν σε αλλάζουν βαθμίδα.

ευχαριστω πολυ για την ενημερωση!!

Καλη συνεχεια!!

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Ola150 είπε

Δεν έχουν και μεγάλη μισθολογική διάφορα, αν ισχύουν αυτά που διάβασα σε ένα site.

καλα ναι σιγουρα....

μικρη διαφορα!!

Δημοσ.

Παραμένεις Τ.Ε. όσα extra προσόντα και αν εχεις. Μισθολογικά ναι μεν αναβαθμίζεσαι, αλλά δεν ξέρω από θέμα ιεραρχίας τι γίνεται. Σε υπηρεσία που είχα συνεργασία η Τ.Ε. τραβούσε το μεγαλύτερο κουπί σε σχέση με τους Π.Ε. και ουσιαστικά έδενε και έραβε εκεί μέσα, αλλά  δεν ξέρω αν θα μπορέσει να γίνει προϊστάμενη (το αξίζει)πάνω από τους Π.Ε. 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, paylidis είπε

σιγα μη γινεις απευθείας και γενικος γραμματεας του υπουργείου...

Σιγα ρε μεγαλε δε σου ζητησαμε και δανεικα πως κανεις ετσι?

μια ερωτηση εκανα...

λιγη ευγενεια δεν βλαπτει!!

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, lary7 είπε

Παραμένεις Τ.Ε. όσα extra προσόντα και αν εχεις. Μισθολογικά ναι μεν αναβαθμίζεσαι, αλλά δεν ξέρω από θέμα ιεραρχίας τι γίνεται. Σε υπηρεσία που είχα συνεργασία η Τ.Ε. τραβούσε το μεγαλύτερο κουπί σε σχέση με τους Π.Ε. και ουσιαστικά έδενε και έραβε εκεί μέσα, αλλά  δεν ξέρω αν θα μπορέσει να γίνει προϊστάμενη (το αξίζει)πάνω από τους Π.Ε. 

μμμ... οκ

Σ ευχαριστω πολυ!!

Καλη συνεχεια!!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...