Thukididis Δημοσ. 19 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2018 καλησπερα, γνωριζει κανεις ενας κατοχος πτυχιου ΤΕ (Τεχνολογικης Εκπαιδευσης) ο οποιος διαθετει και μεταπτυχιακο απο ΑΕΙ το οποίο εχει αναγνωριστει περα απο την μισθολογικη καταταξη κατα 2 κλιμακια αλλαζει και κατηγορια από ΤΕ γινεται ΠΕ? ευχαριστω! 1
NemeSis1990 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2018 5 λεπτά πριν, Thukididis είπε καλησπερα, γνωριζει κανεις ενας κατοχος πτυχιου ΤΕ (Τεχνολογικης Εκπαιδευσης) ο οποιος διαθετει και μεταπτυχιακο απο ΑΕΙ το οποίο εχει αναγνωριστει περα απο την μισθολογικη καταταξη κατα 2 κλιμακια αλλαζει και κατηγορια από ΤΕ γινεται ΠΕ? ευχαριστω! σα πολλα δε θες? απο τειτζης να μου γινεις αει? 1
rg550 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) όχι, σε καμία περίπτωση δεν γίνεσαι ΠΕ. Για να γίνεις ΠΕ ή τελειώνεις πτυχίο ΑΕΙ κανονικά ή μπαίνεις και τελειώνεις την Εθνική Σχολή Δημόσιας Διοίκησης. Στην τελευταια περίπτωση, εαν έχεις πετύχει στον εισαγωγικό διαγωνισμό εννοείται, έχοντας πτυχίο ΤΕΙ και αποφοιτήσεις απο την εν λόγω σχολή, τότε εξισώνεσαι αυτομάτως με ΠΕ. Το να μπείς βέβαια εκεί είναι άλλο θέμα.... Το μεταπτυχικό και το διδακτορικό σε καμία περίπτωση δεν σε αλλάζουν βαθμίδα. Επεξ/σία 19 Ιουνίου 2018 από rg550
Thukididis Δημοσ. 19 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουνίου 2018 59 λεπτά πριν, NemeSis1990 είπε σα πολλα δε θες? απο τειτζης να μου γινεις αει? οπα μαγκα αραξε...μια ερωτηση εκανα δεν το ζητησα λιγη ευγενεια δεν βλάπτει.... 43 λεπτά πριν, rg550 είπε όχι, σε καμία περίπτωση δεν γίνεσαι ΠΕ. Για να γίνεις ΠΕ ή τελειώνεις πτυχίο ΑΕΙ κανονικά ή μπαίνεις και τελειώνεις την Εθνική Σχολή Δημόσιας Διοίκησης. Στην τελευταια περίπτωση, εαν έχεις πετύχει στον εισαγωγικό διαγωνισμό εννοείται, έχοντας πτυχίο ΤΕΙ και αποφοιτήσεις απο την εν λόγω σχολή, τότε εξισώνεσαι αυτομάτως με ΠΕ. Το να μπείς βέβαια εκεί είναι άλλο θέμα.... Το μεταπτυχικό και το διδακτορικό σε καμία περίπτωση δεν σε αλλάζουν βαθμίδα. ευχαριστω πολυ για την ενημερωση!! Καλη συνεχεια!!
Ola150 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2018 Δεν έχουν και μεγάλη μισθολογική διάφορα, αν ισχύουν αυτά που διάβασα σε ένα site.
Thukididis Δημοσ. 19 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουνίου 2018 3 λεπτά πριν, Ola150 είπε Δεν έχουν και μεγάλη μισθολογική διάφορα, αν ισχύουν αυτά που διάβασα σε ένα site. καλα ναι σιγουρα.... μικρη διαφορα!!
lary7 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2018 Παραμένεις Τ.Ε. όσα extra προσόντα και αν εχεις. Μισθολογικά ναι μεν αναβαθμίζεσαι, αλλά δεν ξέρω από θέμα ιεραρχίας τι γίνεται. Σε υπηρεσία που είχα συνεργασία η Τ.Ε. τραβούσε το μεγαλύτερο κουπί σε σχέση με τους Π.Ε. και ουσιαστικά έδενε και έραβε εκεί μέσα, αλλά δεν ξέρω αν θα μπορέσει να γίνει προϊστάμενη (το αξίζει)πάνω από τους Π.Ε.
Thukididis Δημοσ. 19 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουνίου 2018 1 ώρα πριν, paylidis είπε σιγα μη γινεις απευθείας και γενικος γραμματεας του υπουργείου... Σιγα ρε μεγαλε δε σου ζητησαμε και δανεικα πως κανεις ετσι? μια ερωτηση εκανα... λιγη ευγενεια δεν βλαπτει!!
Thukididis Δημοσ. 19 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουνίου 2018 4 λεπτά πριν, lary7 είπε Παραμένεις Τ.Ε. όσα extra προσόντα και αν εχεις. Μισθολογικά ναι μεν αναβαθμίζεσαι, αλλά δεν ξέρω από θέμα ιεραρχίας τι γίνεται. Σε υπηρεσία που είχα συνεργασία η Τ.Ε. τραβούσε το μεγαλύτερο κουπί σε σχέση με τους Π.Ε. και ουσιαστικά έδενε και έραβε εκεί μέσα, αλλά δεν ξέρω αν θα μπορέσει να γίνει προϊστάμενη (το αξίζει)πάνω από τους Π.Ε. μμμ... οκ Σ ευχαριστω πολυ!! Καλη συνεχεια!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις