Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αγόρασα κάτι ακουστικά από το Banggood τον Μάρτιο (χωρίς tracking number) και ακόμα δεν έχουν έρθει. Πράγματα που έκανα:

1) Έχω πάει στα στα ΕΛΤΑ  3 φορές συνολικά και κοίταξα μία λίστα που έχουν με "μικρά" utracked δέματα. Δεν είμαι πουθενά εκεί μέσα.

2) Έστειλα mail στο Banggood το οποίο μου είπε να πάω στα ΕΛΤΑ και να ψάξω το δέμα (αυτό που είχα κάνει ήδη δηλαδή ) και μου έδωσε και έναν κωδικό που λέει θα είναι πάνω στο δέμα μου. Προφανώς στα ΕΛΤΑ μου είπαν ότι αυτός ο κωδικό δεν τους λέει κάτι. Μονο tracking number καταλαβαίνουν οι ταμίες.

Αφού ξαναεπικοινώνησα με το Banggood ότι δε βρίσκω το δέμα, μου βαλαν τα λεφτά κατευθείαν. (Παρεπιτπόντως, το Banggood απίστευτη επικοινωνία. Κάθε φορά που τους έστελνα mail μου απαντάγανε μέσα σε λίγες ώρες, και το refund μπήκε χωρίς ανακρίσεις και δυσπιστίες και μέσα σε μισή μέρα.)

Απορία: Ξέρετε που μπορεί να κόλλησε αυτό το δέμα; Που να το ψάξω;

Επεξ/σία από Hommer
  • Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

σε ολο το πλανητη!

Αν οντως γυρναει καπου, υπαρχει ενδεχομενο να σου ερθει ακομα και αυριο, αν πηγε οπου να ναι, 

τωρα ακουει καποιος αλλος μουσικη και παπαλα.

Μου εχει ερθει δεμα μετα απο 3 μηνες, ενω το ειχα διαγραψει, αλλα περα απο εκει μην εχεις ελπιδες.

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, tornado είπε

τωρα ακουει καποιος αλλος μουσικη και παπαλα.

Χαχα. Κι ούτε ένα ευχαριστώ ό άτιμος. Τέσπα, αφού πήρα τα λεφτα δε με νοιάζει. Ποτέ ξανά untracked

Δημοσ.

νομιζω οτι ενα καρτ ποσταλ απο την πολη που μενει, θα επρεπε να στο στειλει ε?

Αφου πηρες πισω τα λεφτα και εισαι στο μηδεν παλι καλα.

Εγω σχεδον ολα τα ψιλοπραγματα τα παιρνω untracked αλλα ειμαι σε συνεννοηση με τον ταχυδρομο

και τα παιρνω χερι χερι.

Βεβαια αν χαθει πριν απο αυτον καπου στη γερμανια η στη σρι λανκα, αλλο αυτο,

αλλα και παλι μιλαω για ψιλοπραγματα οχι πανω απο 5 ευρω.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
45 λεπτά πριν, villasg είπε

Αφου ηταν untracked το αφησε ο ταχυδρομος στην εισοδο σου και καποιος το "τσιμπισε"

Πολυ πιθανο αυτο (εγω καθε μερα απο τις 7 και μιση μεχρι τις 9 κοιταω την καμερα που εχω στην εξωπορτα μπας και αφησει κατι).

Παντως αυτο που μου αρεσει με την ιδιοτροπια του Ελληνα ειναι το εξης "Μου επεστρεψαν τα χρηματα μου Αλλα θα ψαξω να βρω και το πακετο".

Δεν αναφερομαι μονο σε αυτο το θεμα αλλα και σε αλλα που κατι κολαει στο τελωνειο για καιρο, επιστρεφουν τα χρηματα στον πελατη και μετα απο καιρο ερχεται ειδοποιηση απο τελωνειο και σου λεει ο αλλος θα το παραλαβω και δεν θα το παιξω κινεζος μετα. Α ρε Ελλαντα :)

Επεξ/σία από Salvation81
  • Like 1
Δημοσ.

Και αυτό θα αρχίσουν να το σκέφτονται και τα Κινεζομάγαζα πάντως. Μία με τα τελωνεία, μία με τα χαμένα δέματα, μας βλέπω να μας μπανάρουν και αυτοί.

Δημοσ.
5 ώρες πριν, villasg είπε

Αφου ηταν untracked το αφησε ο ταχυδρομος στην εισοδο σου και καποιος το "τσιμπισε"

Μπα όχι. Έχω δει κι άλλα δέματα αφημένα στην είσοδο (και μάλιστα από Κίνα). Πάνω κάτω γνωριζόμαστε. Αλλά ακόμα και αυτό να είχε γίνει, θα το είχα δει το όνομά μου στη λίστα που κοίταξα. Το θέμα είναι ότι δεν έφτασε ποτέ στο υποκατάστημα των ΕΛΤΑ, το οποίο είναι το κεντρικό της Πάτρας, όχι κάποιο μικρό γύρω γύρω.

4 ώρες πριν, Salvation81 είπε

Πολυ πιθανο αυτο (εγω καθε μερα απο τις 7 και μιση μεχρι τις 9 κοιταω την καμερα που εχω στην εξωπορτα μπας και αφησει κατι).

Παντως αυτο που μου αρεσει με την ιδιοτροπια του Ελληνα ειναι το εξης "Μου επεστρεψαν τα χρηματα μου Αλλα θα ψαξω να βρω και το πακετο".

Δεν αναφερομαι μονο σε αυτο το θεμα αλλα και σε αλλα που κατι κολαει στο τελωνειο για καιρο, επιστρεφουν τα χρηματα στον πελατη και μετα απο καιρο ερχεται ειδοποιηση απο τελωνειο και σου λεει ο αλλος θα το παραλαβω και δεν θα το παιξω κινεζος μετα. Α ρε Ελλαντα :)

Προσωπικά, άμα καταφέρω να το βρω, θα τους τα δώσω τα λεφτά. Αλλά δε γίνεται να μη ζητήσω και τα λεφτά μου πίσω εφόσων έχουν περάσει 4 μήνες και δεν έχω δέμα.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Hommer είπε

Μπα όχι. Έχω δει κι άλλα δέματα αφημένα στην είσοδο (και μάλιστα από Κίνα). Πάνω κάτω γνωριζόμαστε. Αλλά ακόμα και αυτό να είχε γίνει, θα το είχα δει το όνομά μου στη λίστα που κοίταξα. Το θέμα είναι ότι δεν έφτασε ποτέ στο υποκατάστημα των ΕΛΤΑ, το οποίο είναι το κεντρικό της Πάτρας, όχι κάποιο μικρό γύρω γύρω.

Προσωπικά, άμα καταφέρω να το βρω, θα τους τα δώσω τα λεφτά. Αλλά δε γίνεται να μη ζητήσω και τα λεφτά μου πίσω εφόσων έχουν περάσει 4 μήνες και δεν έχω δέμα.

Επιφυλασομαι παρα πολυ για το οτι θα τους δωσεις τα λεφτα γιατι κακα τα ψεματα αν δεν εχει track δεν μπορουν να ξερουν αν το παρελαβες και οταν ατομα εδω μεσα σου λενε πως ακομα και με track θα το κανουν αυτο ε ακουγεται καπως.

Μακαρι βεβαια αλλα δεν μπορω να ξεχασω τις εποχες που τα εκαναν οι "συμπατριωτες" μας αυτα στο Amazon Αγγλιας που ηταν και ο βασικος λογος που σταματησαν τα δωρεαν μεταφορικα για Ελλαδα.

Δημοσ.

Στην προκειμένη περίπτωση λειτούργησαν έτσι, πιθανόν γιατί και το ποσό δεν ήταν άξιο λόγου. 

Αλλά πλέον το Banggood εχει εισαγάγει ασφάλεια αποστολής με χρέωση. Αν δε την πληρώσεις βλέπω σε αυτές τις περιπτώσεις να μην αποζημιώνουν.

Δημοσ.

Banggood με track + tariff(αν στην παρέχει) εγγύηση Priority direct mail και ούτε γάτα ούτε ζημιά! Μια φορά είχα παραγγείλει accessories για s7 edge και ήρθε μόνο η θήκη και λανθασμένα ένα προϊόν 4πλασιας αξίας από αυτά που χα πάρει, κάτι bluetooth ηχεία. Τους έστειλα email μου είπαν ότι θα ξαναστείλουν αυτά που δεν ήρθαν, τα στείλανε τελικά και όταν τους είχα πει αν θέλουν επιστροφή του λανθασμένου προϊόντος μου είπαν ότι δεν χρειάζεται.

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, SeXBOX είπε

Banggood με track + tariff(αν στην παρέχει) εγγύηση Priority direct mail

Το ξέρω. Αλλά δε συμφέρει όταν πάρεις κάτι που κάνει 10€ να πληρώσεις 5€ σε έξτρα. Συνήθως μαζεύω παραγγελίες μαζί όπως και στο sportsdirect αλλά τώρα πήρα μόνο αυτά και δεν ήθελα έξτρα χρεώσεις.

Δημοσ.
41 λεπτά πριν, imvrios είπε

Στην προκειμένη περίπτωση λειτούργησαν έτσι, πιθανόν γιατί και το ποσό δεν ήταν άξιο λόγου. 

Αλλά πλέον το Banggood εχει εισαγάγει ασφάλεια αποστολής με χρέωση. Αν δε την πληρώσεις βλέπω σε αυτές τις περιπτώσεις να μην αποζημιώνουν.

Και πάλι όμως αν πληρώσεις με PayPal και χωρίς να πάρεις ασφάλεια αν κάνεις dispute στο PayPal θα κερδίσεις εσύ. Εγώ συμφωνώ στο να βάζεις την ασφάλεια, απλά σε διάφορα forums και στο εξωτερικό προτρέπουν τον κόσμο να μην την βάζει γιατί το PayPal κατά 99% θα δικαιώσει τον πελάτη. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...