Dimitrios51 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 Μπορεί να το έχει κλέψει κανένας εργαζόμενος απο όλες αυτές τις μεταφορικές που πέρασε σε όλο το κόσμο ή να κόλλησε σε κανα αεροδρομιο-τελωνείο ή οποιουδήποτε σε αυτές τις χώρες που πέρασε. Επίσης μπορεί να το στείλανε κάπου αλλού καταλάθος. Όπως είπε κάποιος απο πάνω, μπορεί αυριο να στο παραδώσουν, ακόμα και εάν πήρες τα λεφτά σου πίσω...
adi32 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2019 Εμένα για κάτι καλώδια που δεν έχουν έρθει εδώ και 3 μηνες μου είπαν We regret to inform you that we are unable to arrange a replacement or a refund since the order is not covered by shipping insurance. We advise you to buy shipping insurance next time. Δηλαδή με το ζόρι να κάνεις ασφάλεια? Μπορώ να ζητήσω από το PayPal επιστροφή χρημάτων?
stelios18120 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, adi32 είπε Εμένα για κάτι καλώδια που δεν έχουν έρθει εδώ και 3 μηνες μου είπαν We regret to inform you that we are unable to arrange a replacement or a refund since the order is not covered by shipping insurance. We advise you to buy shipping insurance next time. Δηλαδή με το ζόρι να κάνεις ασφάλεια? Μπορώ να ζητήσω από το PayPal επιστροφή χρημάτων? Και εμένα το ίδιο μου έστειλαν ακριβώς,για δέμα μου που εδώ και 3 μήνες δεν ήρθε ποτέ. Ήταν μικρής αξίας (4,7€) και έτσι δεν έβαλα ασφαλεια,και όταν είπα δεν ήρθε,δώσε refund κτλπ κτλπ μου είπε αυτό ακριβώς. Οποτε αν δεν κάνουμε insurance όταν κανουμε παραγγελία,μετά δεν έχει refund αν χαθεί και δεν μας έρθει ποτέ. Επεξ/σία 17 Μαρτίου 2019 από stelios18120
adi32 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2019 9 λεπτά πριν, stelios18120 είπε Και εμένα το ίδιο μου έστειλαν ακριβώς,για δέμα μου που εδώ και 3 μήνες δεν ήρθε ποτέ. Ήταν μικρής αξίας (4,7€) και έτσι δεν έβαλα ασφαλεια,και όταν είπα δεν ήρθε,δώσε refund κτλπ κτλπ μου είπε αυτό ακριβώς. Οποτε αν δεν κάνουμε insurance όταν κανουμε παραγγελία,μετά δεν έχει refund αν χαθεί και δεν μας έρθει ποτέ. Νομιζω μας δουλευουν Στο paypal δεν μπορουμε να ζητησουμε refund ?
stelios18120 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2019 2 ώρες πριν, adi32 είπε Νομιζω μας δουλευουν Στο paypal δεν μπορουμε να ζητησουμε refund ? Φυσικά και μπορείς Αλλά δεν ξέρω μήπως προβάλουν αντίσταση λέγοντας ότι είναι η πολιτική τους πλέον. 🤔 Για δοκίμασε και αν πιάσει ακολουθώ και εγώ.
tsakfot Δημοσ. 20 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2019 Στις 17/3/2019 στις 10:20 ΠΜ, adi32 είπε Νομιζω μας δουλευουν Στο paypal δεν μπορουμε να ζητησουμε refund ? Προφανώς και μπορείς αλλά υπάρχει άλλο καλύτερο για να βάλει μυαλό και ο Κινέζος . Πηγαίνεις στο trustpilot, γράφεις με λεπτομέρεια την εμπειρία σου και προφανώς βάζεις 1 αστεράκι Επισυνάπτεις στο ticket σου το review και τους λες ευχαριστώ για την κάκιστη εξυπηρέτηση. Σε 1 ώρα θα σου έχουν κάνει refund οι ίδιοι. To έκανα κανά δυο φορές στο gearbest, έχοντας πληρώσει 30 ευρώ μεταφορικά με priority line (δλδ. το ακριβό). όταν το δέμα χάθηκε με δικιά τους υπαιτιότητα (κάποιος το τσίμπησε απο την μεταφορική πιθανότατα) μου είπαν sorry αλλά δεν είχατε βάλει Insurance (3 Euro). Τους λέω λοιπόν ότι η μεταφορική που συνεργάζεται μαζί σας, έχασε το πακέτο μου, για το οποίο είχα πληρώσει 30 ευρώ μεταφορικά παρακαλώ και τώρα κάνετε τον κινέζο ? trustpilot review τους πονάει πάρα μα πάρα πολύ 1
CyberWolf Δημοσ. 20 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2019 Φιλε εχω αγορασει απο eBay χωρις tracking number φυσικα και δεν μου ειχε ερθει μιλαω μαζι του μετα απο 2 μηνε και μου λεει σου στλενω καινουργιο, του λεω οκ περνανε 2 μηνες μου ερχεται το καινουργιο και μετα απο 1 βδομαδα ηρθε και το παλιο... Μπορει οπως ειπαν να ειναι παντου, μπορει να στο εκλεψαν, μπορεις να μην στο εστειλαν ποτε πολλα μπορουν και δεν μπορεις να κανεις τιποτα γι αυτο. οποτε ξανα αγορασετο αν θες να το παρεις βαλε tracking αν δεν ειναι και κατι τοσο συμαντικο που μπορει να εδινες πολλα λεφτα για το tracking τοτε παρτο παλι χωρις tracking και ο θεος βοηθος.
adi32 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2019 Το Banggood γιατί δε δίνει tracking number σε χαμηλής αξίας πράγματα και τα στέλνει σε 2-3 μήνες? Στο ebay αγοράζεις πολλές φορές από Κίνα πράγματα 2-3ε και σου δίνουν και tracking number και έρχονται και πολύ γρήγορα
leros2004 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) Στις 17/3/2019 στις 9:57 ΠΜ, stelios18120 είπε Και εμένα το ίδιο μου έστειλαν ακριβώς,για δέμα μου που εδώ και 3 μήνες δεν ήρθε ποτέ. Ήταν μικρής αξίας (4,7€) και έτσι δεν έβαλα ασφαλεια,και όταν είπα δεν ήρθε,δώσε refund κτλπ κτλπ μου είπε αυτό ακριβώς. Οποτε αν δεν κάνουμε insurance όταν κανουμε παραγγελία,μετά δεν έχει refund αν χαθεί και δεν μας έρθει ποτέ. Σε registered που δεν μου έχει έρθει, σήμερα πέρασε το 2μηνο διορία που ζήτησαν να περιμένω. Με ρώτησαν αν θέλω refund ή να το ξανά στείλουν. Δεν είχα κάνει insurance Επεξ/σία 20 Μαρτίου 2019 από leros2004
stelios18120 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2019 Μόλις τώρα, leros2004 είπε Σε registered που δεν μου έχει έρθει, σήμερα πέρασε το 2μηνο διορία που ζήτησαν να περιμένω. Με ρώτησαν αν θέλω refund ή να το ξανά στέλνουν. Δεν είχα κάνει insurance Τι αξίας ήταν το δέμα σου;
leros2004 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) Μόλις τώρα, stelios18120 είπε Τι αξίας ήταν το δέμα σου; 66€ ενα κινητό Επεξ/σία 20 Μαρτίου 2019 από leros2004
stelios18120 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2019 1 λεπτό πριν, leros2004 είπε 66€ ενα κινητό 66€ αξία και σου είπαν έτσι απλα,επειδή πέρασε η διορία του να στο ξαναστείλουν η να πάρεις refund? Το δέμα σου,βάση του tracking που βρίσκεται;
leros2004 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2019 1 λεπτό πριν, stelios18120 είπε 66€ αξία και σου είπαν έτσι απλα,επειδή πέρασε η διορία του να στο ξαναστείλουν η να πάρεις refund? Το δέμα σου,βάση του tracking που βρίσκεται; Δεν κουνήθηκε το tracking number..... Προφανώς τους έστειλα mail ... Και η χθεσινή απάντηση: Σήμερα είναι στο Processing η νέα παραγγελία που έβαλαν οι Κινέζοι... 1
stelios18120 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2019 1 λεπτό πριν, leros2004 είπε Δεν κουνήθηκε το tracking number..... Προφανώς τους έστειλα mail ... Και η χθεσινή απάντηση: Σήμερα είναι στο Processing η νέα παραγγελία που έβαλαν οι Κινέζοι... Μια χαρά είσαι. 👍✌️✌️
inss Δημοσ. 29 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2019 Η Banggood είναι μια εταιρεία που εδρεύει στην Guangzhou της Κίνας και τα περισσότερα από τα πακέτα της αποστέλλονται από την China Post (συμπεριλαμβανομένου του συστημένου ταχυδρομείου και του μη εγγεγραμμένου ταχυδρομείου). Στην πραγματικότητα, το τμήμα εφοδιαστικής της Banggood έγινε ένας κινεζικός ταχυμεταφορέας που ονομάζεται «Flyt express».
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα