akmakas Δημοσ. πριν από 6 ώρες Δημοσ. πριν από 6 ώρες (επεξεργασμένο) Πούλησα ότι κάρτα είχα μεγαλη ακριβή κλπ και αγόρασα χωρίς να διστάσω την B580 Titan OC..Μέχρι στιγμής ότι παιχνίδι έβαλα Cyberpunk, Last of Us 1.2 ,Horizon Forbidden West ,Callisto Protocol.Banishers - Ghosts of Eden, όλα παίζουν σε 4κ με μέσο όρο 55-65 fps λίγο ποιο βαριά παιχνίδια ήταν το Starfield και το indiana jones. Η ποιότητα της κάρτας είναι άψογη παίζει 120HZ αθόρυβα είναι κρύα και όλα αυτά με 260€ Αλλά θέλει καλό CPU αν έχεις καλό CPU η κάρτα πετάει.Εγώ έμεινα πολύ ευχαριστημένος δεν περίμενα τρελά fps αλλά αυτά που μου βγάζει με Xess και FG είναι υπερ αρκετά... Επεξ/σία πριν από 6 ώρες από akmakas 5
aetos1988 Δημοσ. πριν από 3 ώρες Δημοσ. πριν από 3 ώρες 3 ώρες πριν, akmakas είπε Πούλησα ότι κάρτα είχα μεγαλη ακριβή κλπ και αγόρασα χωρίς να διστάσω την B580 Titan OC..Μέχρι στιγμής ότι παιχνίδι έβαλα Cyberpunk, Last of Us 1.2 ,Horizon Forbidden West ,Callisto Protocol.Banishers - Ghosts of Eden, όλα παίζουν σε 4κ με μέσο όρο 55-65 fps λίγο ποιο βαριά παιχνίδια ήταν το Starfield και το indiana jones. Η ποιότητα της κάρτας είναι άψογη παίζει 120HZ αθόρυβα είναι κρύα και όλα αυτά με 260€ Αλλά θέλει καλό CPU αν έχεις καλό CPU η κάρτα πετάει.Εγώ έμεινα πολύ ευχαριστημένος δεν περίμενα τρελά fps αλλά αυτά που μου βγάζει με Xess και FG είναι υπερ αρκετά... Ποια cpu έχεις; 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα