Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Λόγο του ότι δεν παίζω πολύ και δεν αξιοποιώ τις κάρτες που έπαιρνα πούλησα ότι ακριβή κάρτα είχα και είπα να κάνω ένα πείραμα δεν είχα να χάσω τίποτα και αγόρασα την Sparkle B580 Titan OC..Μέχρι στιγμής ότι παιχνίδι έβαλα Cyberpunk, Last of Us 1.2 ,Horizon Forbidden West ,Callisto Protocol.Banishers - Ghosts of Eden, όλα παίζουν σε 4κ με μέσο όρο 55-65 fps λίγο ποιο βαριά παιχνίδια ήταν το Starfield και το indiana jones.Έμεινα έκπληκτος γιατί ετοιμαζόμουν να γυρίσω σε 1080 και 2Κ για να ρυθμίσω εκεί τα παιχίδια.

Η ποιότητα της κάρτας Sparkle είναι πάρα πολύ καλή με το πλαστικό και το μέταλλο πίσω να είναι σε υψηλό ποιοτικό επίπεδο όπως επίσης και το βάψιμο της.Η κάρτα παίζει άνετα στα 120HZ αθόρυβα είναι κρύα και όλα αυτά με 260€.

Το μόνο μεγάλο αρνητικό που γνωρίζουμε γι αυτήν την σειρά είναι ότι η κάρτα για να αποδώσει σωστά θέλει καλό CPU.Αν έχεις καλό CPU η κάρτα πετάει.Εγώ μέχρι στιγμής έμεινα πολύ ευχαριστημένος δεν περίμενα τρελά fps αλλά αυτά που μου βγάζει με Xess και FG  είναι υπέρ αρκετά...

IMG_3333.jpg

Επεξ/σία από akmakas
  • Like 10
Δημοσ.
3 ώρες πριν, akmakas είπε

Πούλησα ότι κάρτα είχα μεγαλη ακριβή κλπ και αγόρασα χωρίς να διστάσω την B580 Titan OC..Μέχρι στιγμής ότι παιχνίδι έβαλα Cyberpunk, Last of Us 1.2 ,Horizon Forbidden West ,Callisto Protocol.Banishers - Ghosts of Eden, όλα παίζουν σε 4κ με μέσο όρο 55-65 fps λίγο ποιο βαριά παιχνίδια ήταν το Starfield και το indiana jones. 

Η ποιότητα της κάρτας είναι άψογη παίζει 120HZ αθόρυβα είναι κρύα και όλα αυτά με 260€ Αλλά θέλει καλό CPU αν έχεις καλό CPU η κάρτα πετάει.Εγώ έμεινα πολύ ευχαριστημένος δεν περίμενα τρελά fps αλλά αυτά που μου βγάζει με Xess και FG  είναι υπερ αρκετά...

IMG_3333.jpg

Ποια cpu έχεις; 

• Like 1
Δημοσ.

Έχω τον 13900Κ γιαυτό την αγόρασα.Από ότι είδα στο ιντερνετ η κάρτα δεν τα πάει καλά με τον Ryzen 5700x πρέπει να αποδίδει περίπου 20fps κάτω.

Δημοσ.
6 hours ago, akmakas said:

Έχω τον 13900Κ γιαυτό την αγόρασα.Από ότι είδα στο ιντερνετ η κάρτα δεν τα πάει καλά με τον Ryzen 5700x πρέπει να αποδίδει περίπου 20fps κάτω.

επειδή έχω μείνει αρκετά πίσω με τα τεχνικά, με έναν 10600κ θεωρείς ότι θα αποδίδει αποδεκτά σε 2k; 

Δημοσ.

Οχι δεν θα σου ελεγα να την αγορασεις θα εχεις πολυ λιγοτερη αποδοση.Καλύτερα να πας σε 5060

• Like 1
Δημοσ.
1 hour ago, akmakas said:

Οχι δεν θα σου ελεγα να την αγορασεις θα εχεις πολυ λιγοτερη αποδοση.Καλύτερα να πας σε 5060

ξεφεύγει πολύ δυστυχώς...

Δημοσ.

Και ένα bench από το cyberpunk.Προχθές βγήκαν νέοι οδηγοί που έδωσαν στο παιχνίδι 2με 3 fps

Screenshot (14).png

• Like 2
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
17 ώρες πριν, ilos είπε

Το cpu overhead διορθώθηκε? Η θα βγάλουν ακόμα μεγαλύτερους πυρήνες με το πρόβλημα να παραμένει lol.

αν δεν το διορθώσουν , όχι απλά θα παραμείνει , αλλά θα υπάρχει ακόμα μεγαλύτερο cpu overhead . 

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...