Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Διαθέσιμο budget: 800

Απόσταση και γωνία θέασης: 2,5 - 3 m

Χρήση και τι μας ενδιαφέρει περισσοτερο : netflix , gaming (xbox one s , steam link) , τηλεόραση

προτίμηση σε μέγεθος (γιατί "size matters  :devil: "):  55"

Έχουμε κάποιον περιορισμό λόγω πεθεράς/ χώρου/διάταξης/ μεγέθους επίπλων: Ο καναπές είναι γάμα οπότε αυτή τη στιγμή γυρίζω τη τηλεόραση περίπου 30 μοίρες για να μη βλέπω υπο γωνία, οπότε μάλλον θα πρέπει να έχει κάποια βάση για να μπορώ να την γυρίσω

Μας ενδιαφέρουν κάποια συγκεκριμένα χαρακτηριστικα; ( 3D, smart, ultra HD, HDR κτλ)4K , smart(nice to have )

Έχουμε κάποια μοντέλα ήδη στα υπόψιν : Όχι αλλά μπορώ να πώ ότι γενικά είμαι ευχαριστημένος με όλες τις LG που έχω τα τελευταία χρόνια είτε σε τηλεόραση είτε σε monitor

Κατάστημα προτίμησης (προαιρετικά): Κανένα , απλά πάντα είναι υπέρ να έχεις κάπου να μιλήσεις.

Επεξ/σία από tsofras
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, alexakos89 είπε

Στα 840 με I bank pay Samsung qled.

Ευχαριστώ για τη βοήθεια αλλά θα βοηθούσε το μοντέλο γιατί γενικά το samsung δεν μου λέει κάτι , επίσης δεν έχω κάρτα της Εθνικής

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, tsofras είπε

Ευχαριστώ για τη βοήθεια αλλά θα βοηθούσε το μοντέλο γιατί γενικά το samsung δεν μου λέει κάτι , επίσης δεν έχω κάρτα της Εθνικής

αμα δεν εχεις τοτε δεν γινεται.

θα κοιταξουμε για αλλη.

Επεξ/σία από alexakos89
Δημοσ.
27 λεπτά πριν, tsofras είπε

Δεν την έχω ξανακουσει τη μάρκα, μήπως είναι υπερβολή για τέτοια απόσταση?

Για την απόσταση είναι μια χαρά! Η μάρκα μπορεί να μην είναι πολύ γνωστή αλλά βγάζει αξιόλογα μοντέλα

Δημοσ.
54 λεπτά πριν, tsofras είπε

Δεν την έχω ξανακουσει τη μάρκα, μήπως είναι υπερβολή για τέτοια απόσταση?

Πριν 5 χρονια θα ελεγες τα ιδια οταν εψαχνες 32αρα και σου λεγαμε για 50αρα :P

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...