Pinkakos Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 Βρήκα αυτό το ποστ, το οποίο αν και με βοήθησε δεν μου έλυσε όλες τι απορίες είναι η αλήθεια. Ας πούμε πως θέλω να αγοράσω κάτι μικρό ( σε μέγεθος), εναν CPU, όχι λαπτοπ οπως αναφερει το παραπανω ποστ, με τιμη κατω απο 150ε, θα πληρωσω ΦΠΑ; Αν το εχει βαλει σε κουτι επεξεγαστη αξιας 20 ευρω ( Celeron πχ), πάλι το ίδιο; Παιζει καποιο τρικ;
kallair Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 ιδιωτης; ebay; καποιο καταστημα; δυσκολα θα βγαλεις ακρη μιας κ μπορει ανετα να σου την φερει. οπως επισης δυσκολα να ρισκαρει ο πωλητης για να εξυπηρετησει εσενα. ολα μονο με συνεννοηση με τον εκαστοτε πωλητη, αναλαμβανοντας το ρισκο να φας φολα.
Pinkakos Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 Ebay, αλλά από περιέργεια, αν ο θειος μου απο Αμερικη ηθελε να μου στειλει την καρτα γραφικων του, παλι θα πληρωνα;
stratosw Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 φαινεται δεν διαβασες και πολυ την αλλη συζητηση. οτιδηποτε με αξια cif πανω απο 22ευρω μπαινει ταριφα. σε μη εμπορικες ειναι 45 ευρω αλλα εχει προυποθεσεις. απο ebay/amazon δες αν εχει global που προπληρωνεις τελωνειο αλλα ειναι φθηνοτερο απο να πληρωσεις ελλαδα
tsita78 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 Στις 22/6/2018 στις 4:04 ΜΜ, stratosw είπε φαινεται δεν διαβασες και πολυ την αλλη συζητηση. οτιδηποτε με αξια cif πανω απο 22ευρω μπαινει ταριφα. σε μη εμπορικες ειναι 45 ευρω αλλα εχει προυποθεσεις. απο ebay/amazon δες αν εχει global που προπληρωνεις τελωνειο αλλα ειναι φθηνοτερο απο να πληρωσεις ελλαδα Σχετικα με το global θα μπορουσες να μου πεις περισσοτερες πληροφοριες για το πως λειτουργει;ειναι τσεκαρισμενο οτι δεν περναει τελωνειο;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα