Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Βρήκα αυτό το ποστ, το οποίο αν και με βοήθησε δεν μου έλυσε όλες τι απορίες είναι η αλήθεια.

Ας πούμε πως θέλω να αγοράσω κάτι μικρό ( σε μέγεθος),  εναν CPU, όχι λαπτοπ οπως αναφερει το παραπανω ποστ,  με τιμη κατω απο 150ε, θα πληρωσω ΦΠΑ;  Αν το εχει βαλει σε κουτι επεξεγαστη αξιας 20 ευρω ( Celeron πχ), πάλι το ίδιο; Παιζει καποιο τρικ; 

Δημοσ.

ιδιωτης; ebay; καποιο καταστημα;

δυσκολα θα βγαλεις ακρη μιας κ μπορει ανετα να σου την φερει. οπως επισης δυσκολα να ρισκαρει ο πωλητης για να εξυπηρετησει εσενα. ολα μονο με συνεννοηση με τον εκαστοτε πωλητη, αναλαμβανοντας το ρισκο να φας φολα.

Δημοσ.

Ebay, αλλά από περιέργεια, αν ο θειος μου απο Αμερικη ηθελε να μου στειλει την καρτα γραφικων του, παλι θα πληρωνα;

Δημοσ.

φαινεται δεν διαβασες και πολυ την αλλη συζητηση. οτιδηποτε με αξια cif πανω απο 22ευρω μπαινει ταριφα. σε μη εμπορικες ειναι 45 ευρω αλλα εχει προυποθεσεις.

απο ebay/amazon δες αν εχει global που προπληρωνεις τελωνειο αλλα ειναι φθηνοτερο απο να πληρωσεις ελλαδα

• 4 μήνες μετά...
Δημοσ.
Στις 22/6/2018 στις 4:04 ΜΜ, stratosw είπε

φαινεται δεν διαβασες και πολυ την αλλη συζητηση. οτιδηποτε με αξια cif πανω απο 22ευρω μπαινει ταριφα. σε μη εμπορικες ειναι 45 ευρω αλλα εχει προυποθεσεις.

απο ebay/amazon δες αν εχει global που προπληρωνεις τελωνειο αλλα ειναι φθηνοτερο απο να πληρωσεις ελλαδα

Σχετικα με το global θα μπορουσες να μου πεις περισσοτερες πληροφοριες για το πως λειτουργει;ειναι τσεκαρισμενο οτι δεν περναει τελωνειο;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...