odysseas88 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 μηπως εχει καποιος λογαριασμο στη SKRILL? εχω μεγαλο προβλημα τον τελευταιο καιρο να φορτισω το λογαριασμο μου στη SKRILL. PAYSAFE δε δεχονται, με τον τραπεζικο μου λογαριασμο εχω προβλημα, και προχθες διαπιστωσα οτι απο τον περασμενο γεναρη λογω επιχειρηματικης αποφασης ουτε καρτες MASTERCARD δεχονται! που απο οτι εχω δει ειναι η πλειοψειφια στις ηλεκτρονικες συναλλαγες. αν η καρτα ειναι VISA, DINERS CLUB, AMERICAN EXPRESS δεν εχουν προβλημα. εν τω μεταξυ την καρτα αυτην την πηρα για να φορτισω το λογαριασμο μου στη SKRILL! μιλαμε για γκαντεμια! τελικα κατεληξα οτι ο μοναδικος αλλα και πανευκολος τροπος για να φορτισω το λογαριασμο μου, ειναι απο καποιον αλλο που εχει λογαριασμο στη SKRILL. να παω να τον βρω, να του δωσω τα λεφτα, μικρο ποσο 50 euro, και να κανει μια μεταφορα στο ονομα μου. σε μερικα δευτερολεπτα τα χρηματα θα ειναι στον λογαριασμο μου. καμια ιδεα που μπορω να βρω εναν ανθρωπο η μια εταιρεια που να εχουν SKRILL και να μου κανουν αυτην την εξυπηρετηση? και να ειναι βεβαια καπου στην κρητη. εγω βρισκομαι καπου εξω απο το ηρακλειο τον τελευταιο καιρο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα