Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, orck είπε

Έχετε υπόψη ότι υπάρχουν άνθρωποι που εργάζονται έξω και όχι κάτω από το κλιματιστικό; Είναι φυσικό για το σώμα να μυρίζει όταν ιδρώσει. Ναι ξέρω υπάρχει το μπάνιο και τα αποσμητικα τα οποία κάτι κανουν αλλά δεν μας κάνουν μηχανές.

Υπομονή, σύντομα θα έρθει ο καιρός που η μοναδική ανθρώπινη επαφή θα είναι μέσω των υπολογιστών οπότε ούτε μασχαλιτσα θα μυρίσει, ούτε καμία κλανιά, τίποτα.

Αυτοί είναι εξαίρεση. Το έγραψα και παραπάνω... Δεν λέμε γι αυτούς 

Δημοσ.
Στις 24/6/2018 στις 10:33 ΠΜ, Silenzio είπε

σε αφρόλουτρο πλέον χρησιμοποιώ μόνο το le petit marseillais (το πράσινο σαν αυτό που έβαλες) γιατί με άλλα έχει τύχει να με πιάνει φαγούρα και να βγάζω κοκκινίλες, έχω  ευαίσθητο δέρμα δυστυχώς, παλιά θυμάμαι έπαιρνα ένα badedas το κόκκινο χρώμα μου άρεσε η μυρωδιά του και μια αίσθηση καούρας στο σώμα. Άσε τώρα το καλοκαίρι ότι εργασία και αν κάνω ιδρώνω με το παραμικρό και κολλάω οπότε μπάνιο με το παραμικρό έλεος είναι σπαστικό.

από σαμπουάν μου παραγγέλνει η αδρφή μου ένα φυτικό (έχει μανία με τα φυτικά) για την ξηροδερμία  (10-15 ευρώ με βαριά καρδιά) γιατί δυστυχώς έχω αραίωση, αλλά έκανα μαλακία γιατί δε το πρόλαβα, ναι μεν είναι και θέμα κληρονομικότητας αλλά αν έπαιρνα σωστό σαμπουάν από την αρχή θα το είχα προλάβει το πρόβλημα σε καλύτερο βαθμό. Από τότε δηλαδή που έπαιρνα τέτοια σαμπουάν έμεινα σταθερός.

Παρε της macrovita ή του dr. organic (δεν το χω δοκιμασει προσωπικα αυτο, αλλα μου χουν πει οτι ειναι πολυ καλα γενικα) αλλα συμφερεο οικονομικα της μακροβιτα αν παρεις ονλαην 1+1

• Like 1
Δημοσ.
Στις 24/6/2018 στις 12:16 ΜΜ, vrwmiaris είπε

Με γάλα γλυκού αμυγδάλου δοκίμασε, έχω κάψει καρδιές με αυτό.και με το citrus beard oil σε συνδυασμό.όποιος γνωρίζει αποσμητικό για τις μασχάλες χωρίς αλουμίνιο ας γράψει.

Ψάξε Crystal Spring Salt ή Optima Ice Guard.

Αν ιδρώνεις σε νορμαλ επίπεδα, αξίζει.

Στις 23/6/2018 στις 8:37 ΜΜ, lek88 είπε

Σωστά. Είχα ξεχάσει να βάλω και για σαμπουάν στην περιγραφή. 

Εγώ από σαμπουάν χρησιμοποιώ οποιο γυναικείο βάλει σε προσφορά η 1+1 δώρο. Έτσι κι αλλιώς είναι όλα ίδια στην μυρωδιά. 

Μετα απο αφρόλουτρα χρησιμοποιώ το Le petite με αλοε βέρα το οποίο έχει ουδέτερη μυρωδιά και μπορεί να το χρησιμοποιήσει και γυναίκα και άνδρας. Μυρίζει σαν τα σαμπουάν τα μωρουδιακα τα Τζόνσον και μου αρέσει. Επίσης κάνει πολύ αφρό και είναι απαλό...

20180623_203951.jpg

Όντως καλό το συγκεκριμένο.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, NiaUu είπε

Παρε της macrovita ή του dr. organic (δεν το χω δοκιμασει προσωπικα αυτο, αλλα μου χουν πει οτι ειναι πολυ καλα γενικα) αλλα συμφερεο οικονομικα της μακροβιτα αν παρεις ονλαην 1+1

μιλάς για αφρόλουτρο ή σαμπουάν ?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Tip :

Αν πλυθείς στις μασχάλες με το κίτρινο Lux που έστειλα νωρίτερα και μετά βάλεις Αποσμητικο Η φρεσκάδα διαρκεί πολλές ώρες. 

Σήμερα έκανα μπάνιο με το Lux στις 10 το πρωί και μόλις γύρισα σπίτι. Όλη μέρα στους δρόμους και στη ζέστη κ ενώ υδρωσα δεν υπάρχει μυρωδιά. Κορυφή το luxaki 

Επεξ/σία από lek88
Δημοσ.

Το ξερεις οτι εσυ δεν μπορεις να μυρισεις το ιδιο σου το σωμα, ουτε ο κοντινος σου ανθρωπος, ουτε την μυρωδια στο σπιτι σου μπορεις να μυρισεις. Αυτο ισχυει προφανος για ολους.
Αλλα επειδη εχει υπαρξει και εγω να νομιζω οτι δεν μυριζα η αληθεια ηταν διαφορετικη.
Εχω δει να κανει καταπληκτικη δουλεια το Noxema, το roll on, ακομη και το no aroma, που νομιζω οτι ειναι το καλυτερο, πιστευω οτι κανει καλη δουλεια.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, orck είπε

Το ξερεις οτι εσυ δεν μπορεις να μυρισεις το ιδιο σου το σωμα, ουτε ο κοντινος σου ανθρωπος, ουτε την μυρωδια στο σπιτι σου μπορεις να μυρισεις. Αυτο ισχυει προφανος για ολους.
Αλλα επειδη εχει υπαρξει και εγω να νομιζω οτι δεν μυριζα η αληθεια ηταν διαφορετικη.
Εχω δει να κανει καταπληκτικη δουλεια το Noxema, το roll on, ακομη και το no aroma, που νομιζω οτι ειναι το καλυτερο, πιστευω οτι κανει καλη δουλεια.

Δεν ισχυει αυτο.. Και τους κοντινους μου μυριζω και τον εαυτο μου. Μια χαρα μου βρωμαω και στους κοντινους μου και εκεινοι σ εμενα οταν υπαρχουν περιπτωσεις που δεν μπορω να πλυθω καθε μερα το καλοκαιρι. Μου μυριζουν ολα πανω μου. Αφρολουτρα το συγκεκριμενο σαμπουαν κ παει λεγοντας.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Ποιο είναι το αφρόλουτρο με το οποίο έχετε κερδίσει, οι άντρες, τα καλύτερα σχόλια από γυναίκα για τη μυρωδιά του; 

Δημοσ.
9 ώρες πριν, NiaUu είπε

Πλενομαι μονο με σαμπουαν της macrovita (για τριχοπτωση και πυτιριδα εναλλαξ) και την μαλακτικη κρεμα μαλλιων τους. Εχω δοκιμασει οτι σαμπουαν υπαρχει στο σουπερ μαρκετ, καποια πανακριβα κομωτηριου αλλά και απο εξωτερικο, ολα τα φαρμακευτικα καθως και φυτικα απο εσωτερικο και εξωτερικο και δεν υπαρχει ουτε ενα που να μη μου κανει το μαλλι ξηρο κ φριζαρισμενο ενω η ριζα ειναι λιπαρη.

Εν τω μεταξυ εχω λεπτη κ ισια τριχα και φουντωνει σα να εχω εχω ολοκληρη αφανα. Γι αυτο και τα δινω τα λεφτα για το συγκεκριμενο σαμπουαν το οποιο παιρνω σε προσφορα 1+1 δωρο ονλαην.. Μου πηρε 25 χρονια να το ανακαλυψω. Το προβλημα ειναι τα SLS, SLES  που βρισκονται πρωτα πρωτα σ ολα τα φτηνα σαμπουαν κι οχι μονο, αλλα το κακο ειναι οτι οσα φυτικα σαμπουαν δοκιμασα με coco sulfate που ειναι πιο ηπιο, δε μου καθαριζαν το μαλλι. Μονο το συγκεκριμενο το καταφερνει. Το μαλλι μου ειναι σα να βγηκα απο κομμωτηριο απλα στεγνωνοντας το.  Μπορω να κατσω να μιλαω για ωρες για το τι εχω περασει με το μαλλι μου και ποσο μ εχει κουρασει καθως και ποσο θεικο ειναι αυτο το σαμπουαν συνδυασμενο με τη μαλακτικη του. Επισης μυριζει υπεροχα το μαλλι μου αν και το σαμπουαν δν εχει καμια σπεσιαλ μυρωδια οταν το μυριζω απο το μπουκαλι. Απο του σουπερ μου αρεσαν πολυ τα φρουκτιζ και ενα διαφανο της παντεν αλλα με οποιο κι αν εχω λουστει το μαλλι μου δε μυριζε πραγμα πολυ περιεργο αφου αυτα τα σαμπουαν εχουν πολυ εντονη μυρωδια.. Μια καλη οικονομικη λυση σε συγκριση με ολα τ αλλα ειναι της oriflame με τα διαφανα μπουκαλακια. Εχουν sls αλλα ηταν οτι καλυτερο εχω δοκιμασει μετα απο της macrovita, δεν εκανε θαυματα αλλα καθαριζε καλα και σε συγκριση με ολα τα υπολοιπα ηταν πιο ηπιο, φριζαρε λιγοτερο το μαλλι μου. Ουτε αυτο μυριζε στα μαλλια μου.

Για σωμα παιρνω απο ιντερνετ (iHerb) τα πιο οικονομικα απο τα φυτικα του ενος ή μισου κιλου μονο 2 εταιριες γιατι οι αλλες εχουν συστατικα που δε αρεσουν κι ας εχουν ταμπελιτσα "φυτικα" ή της Alkmene για ευαισθητες επιδερμιδες που το βρισκω σε μαγαζι εδω περα. 

Κρεμα για ραγαδες Sant'Angelica Kirege υπαρχει πλεον σε ελαχιστα σαητ online.

Εδω οπως και στα σαμπουαν εχω δοκιμασει οτι κυκλοφορει φυτικα και μη, σπιτικες συνταγες, ακριβα, φθηνα, λαδια μποντι μπατερς κλπ που ηταν ειδικα για ραγαδες αλλα και μη ειδικα. Αυτη η κρεμα ειναι οτι πιο υπεροχο εχω βαλει σε κρεμα και κανει δουλεια στις 2-3 βδομαδες λαο με φωτο πριν και μετα το αποτελεσμα ειναι ορατοτατο! Το δερμα τη ρουφαει σαν τρελο, επιφανειακα ειναι απλως απαλο χωρις να αφηνει λιπαροτητα/φιλμ/γυαλαδα αλλα νιωθω οτι εχει ποτισει απο μεσα το δερμα μου, σα να εισχωρει βαθια και το νιωθω πιο ελαστικο απο ποτε. Εγω βαζω μια φορα τη μερα κι οχι 2 που μου χαν πει και ποσοτητα ισα ισα. 

Αποσμητικο του Dr. Organic το Rose Otto τα σπαει.. Μυριζεις υπεροχα μεσα στο κατακαλοκαιρο για ενα 24ωρο (και ιδρωνω οχι πολυ αλλα ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ). Εχω προτεινει και σε 2 κοπελες που χουν μεγαλυτερο προβλημα απο μενα με τη μυρωδια (δε μυριζω εντονα αλλα ιδρωνω πολυ) και ηταν πολυ ευχαριστημενες.

Εχω δοκιμασει και λιγα αλλα αποσμητικα φυτικα και μη, αλλα δεν εκαναν καθολου δουλεια σ εμενα προσωπικα κι αυτο το καταλαβαινω γτ ειναι το ιδιο ειτε τα βαζω ειτε οχι καποια μαλιστα με εκαναν να μυριζω κ χειροτερα.

Αν ειναι να παρετε ενα πραγμα απο αυτα παρτε το σαμπουαν κ τη μαλακτικη της macrovita, με τοσους πελατες που της εχω παει επρεπε να παιρνω ποσοστα αλλα η αληθεια ειναι οτι τους κραταει με την αξια της.. Μια φιλη μου γυρισε πισω σ αυτο που επαιρνε λογο τιμης και τελικα επεστρεψε στη Macrovita παλι μολις το τελειωσε. Εχω τοση αγαπη γι αυτην την εταιρια νιωθω ευγνωμον δε φανταζομουν ουτε στα πιο τρελα μου ονειρα οτι θα μπορουσα να εχω τετοιο μαλλι εκ φυσικου. Ενα κομπλεξ ειχα παντα κι αυτο ηταν το μαλλι. Αλλα το προτεινω γιατι εχω κανει δεκαδες ατομα κι αυτα τα ατομα κι αλλα ατομα δικα τους να το δοκιμασουν και δε ξερω ουτε εναν να το αλλαξε. 

Αν θελετε λινκς για κατι πειτε μου. 

Απο macrovita δεν αξιζει το μαλακτικο νερο μαλλιων, ουτε το σαμπουαν με αργκαν οιλ, ουτε και το καθαριστικο προσωπου κυριως για την τιμη του αλλα και την οχι ικανοποιητικη αποδοση του.  Σαπουνι προσωπου παιρνω απο iherb οικονομικο φυτικο καθαριζει πολυ καλα δεν τραβαει και το νιωθω ηπιο. 

*Η κρεμα active προσωπου ειναι ολα τα λεφτα αν ειστε ανω των 30.. 

Δεν ειναι να μιλαω γι αυτα, τρωω πορωση.

Έχω και εγώ λεπτή τρίχα, και ψάχνω και εγώ ένα να δίνει όγκο, και επίσης λαδώνουν κάθε μέρα, (αυτό παίζει να είναι επειδή λούζονται κάθε μέρα). Ποιο της Μακροβίτα χρησιμοποιείς;

Προσφατα πηρα από το κομμωτήριο ένα τέτοιο, στα 28 €. Καλό μου φαίνεται προς το παρόν αλλά πολύ ακριβό όπως καταλαβαίνετε..

https://gr.strawberrynet.com/m/haircare/kevin-murphy/plumping-wash-densifying-shampoo/196648/

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, plakalis είπε

Έχω και εγώ λεπτή τρίχα, και ψάχνω και εγώ ένα να δίνει όγκο, και επίσης λαδώνουν κάθε μέρα, (αυτό παίζει να είναι επειδή λούζονται κάθε μέρα). Ποιο της Μακροβίτα χρησιμοποιείς;

Προσφατα πηρα από το κομμωτήριο ένα τέτοιο, στα 28 €. Καλό μου φαίνεται προς το παρόν αλλά πολύ ακριβό όπως καταλαβαίνετε..

https://gr.strawberrynet.com/m/haircare/kevin-murphy/plumping-wash-densifying-shampoo/196648/

Μην τα πλενεις καθε μερα δεν κανει καλο σπρωξε το μερα παρα μερα. Παρε για εξισοροπηση λιπαροτητας απο τη μακροβιτα, δεν υπηρχε κανενα σαμπουαν που να μου δινε ογκο ακομα και αυτα που μου το ξεραιναν και γινοταν σαν αχυρο λαδωνε παλι και επειδη το υπολοιπο ηταν επι 10 φριζαρισμενο η ριζα φαινοταν ακομα χειροτερα σε συγκριση. Και του dr. organic για λιπαροτητα πρπεει να ειναι καλο. 

Εισαι αντρας? 

Βαλε ξηρο σαμπουαν (σπρει) καθε δευτερη μερα, εκτος απο τη λιπαροτητα που τραβαει δινει και ογκο. Δε χρησιμοποιω γιατι τη βγαζω 3 μερες, οποτε δεν εχω εμπειρια αλλα εχω ακουσει απο ελαχιστα ατομα για της Batiste οτι ειναι καλα, ψαξε το λιγο γιατι δεν εχω ιδεα εκτος απο αυτο που σ ειπα. 

Δεν εχω παιξει με της bumble&bumble που ειναι για texture/volume. Πρεπει να χουμε κι εδω σε σεφορα. 

https://m.bumbleandbumble.com/shop-by-hair-concern 

Προτεινω ομως σπρει κ σαμπουαν της μακροβιτα γιατι δε θα βρεις σαμπουαν να σου αλλαξει τ μαλλι, εχω δοκιμασει σχεδον τα παντα και παντα μεχρι τριτη μερα τη βγαζω. 

Αν εισαι κοπελα μηπως παιζει κ τιποτα με τα ορμονικα σ? 

Δημοσ.

Άντρας είμαι. Θα προσπαθήσω για μέρα παρά μέρα, αν και τώρα καλοκαίρι πιο δύσκολο. Θα κοιτάξω για μακροβίτα που είπες. Βάλε κανα λινκ αν έχεις.

Πήρα από παραλία και θαλασσινό νερό, και θα τα ψεκάζω, μετά το ντουζ να τραβάει λιπαρότητα.

Δημοσ.
15 ώρες πριν, NiaUu είπε

σαμπουαν

τώρα το είδα το μεγάλο το κειμενάκι σου που το έκανε παράθεση το παιδί πιο πάνω.

εγώ θα ήθελα λινκ, αν δε σου κάνει κόπο, για αυτό το  macrovita 1+1 , αν θεωρείται διαφήμιση στείλε μου πμ.

επίσης και για αυτό το αποσμητικό που λες το φυτικό αν έχεις λινκ, εγώ βάζω το noxema χωρίς άρωμα (και αυτό η αδερφή μου το είχε προτείνει σαν το πιο καλό ας πούμε από αυτά που βρίσκεις σε supermarket)

ευχαριστώ, καλημέρα!

Δημοσ.
10 ώρες πριν, NiaUu είπε

Μην τα πλενεις καθε μερα δεν κανει καλο σπρωξε το μερα παρα μερα. Παρε για εξισοροπηση λιπαροτητας απο τη μακροβιτα, δεν υπηρχε κανενα σαμπουαν που να μου δινε ογκο ακομα και αυτα που μου το ξεραιναν και γινοταν σαν αχυρο λαδωνε παλι και επειδη το υπολοιπο ηταν επι 10 φριζαρισμενο η ριζα φαινοταν ακομα χειροτερα σε συγκριση. Και του dr. organic για λιπαροτητα πρπεει να ειναι καλο. 

Εισαι αντρας? 

Βαλε ξηρο σαμπουαν (σπρει) καθε δευτερη μερα, εκτος απο τη λιπαροτητα που τραβαει δινει και ογκο. Δε χρησιμοποιω γιατι τη βγαζω 3 μερες, οποτε δεν εχω εμπειρια αλλα εχω ακουσει απο ελαχιστα ατομα για της Batiste οτι ειναι καλα, ψαξε το λιγο γιατι δεν εχω ιδεα εκτος απο αυτο που σ ειπα. 

Δεν εχω παιξει με της bumble&bumble που ειναι για texture/volume. Πρεπει να χουμε κι εδω σε σεφορα. 

https://m.bumbleandbumble.com/shop-by-hair-concern 

Προτεινω ομως σπρει κ σαμπουαν της μακροβιτα γιατι δε θα βρεις σαμπουαν να σου αλλαξει τ μαλλι, εχω δοκιμασει σχεδον τα παντα και παντα μεχρι τριτη μερα τη βγαζω. 

Αν εισαι κοπελα μηπως παιζει κ τιποτα με τα ορμονικα σ? 

Επειδή έχω και γω πολύ λιπαρό μαλλί που θέλει λούσιμο κάθε μέρα, όντως βοηθάει πολύ το ξηρό σαμπουάν!!!!!!! 

10 ώρες πριν, plakalis είπε

Άντρας είμαι. Θα προσπαθήσω για μέρα παρά μέρα, αν και τώρα καλοκαίρι πιο δύσκολο. Θα κοιτάξω για μακροβίτα που είπες. Βάλε κανα λινκ αν έχεις.

Πήρα από παραλία και θαλασσινό νερό, και θα τα ψεκάζω, μετά το ντουζ να τραβάει λιπαρότητα.

Πάρε ξηρό κι ας είσαι άντρας!! Υπάρχει και με ουδέτερο άρωμα και τα πουλάνε στα super market 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πήρα προσφατα απο σουπερ Μάρκετ ένα αφρολουτρο που τα πουλούσαν 2 μαζι σε συσκευασία ενός (στα 2 το 1 δωρο). Η μάρκα δεν ειναι άγνωστη, μυριζε ωραία, ειπα να δοκιμάσω.  Κάνω πρωινό ντουζ, φευγω μοσχοβολόντας, μετά απο 2 ωρες βρωμοκοπουσα σα να ειμαι άπλυτος 2 μέρες.

Θεωρησα οτι ηταν τυχαίο οπότε το χρησιμοποίησα μια εβδομάδα. Τα ίδια αποτελέσματα.

Τα πέταξα και πήρα το oldspice και τελείωσε το θέμα. 

Για την ιστορία, αν κάποιος έχει πλυθει το πρωί, ακομα και να ιδρώσει, δε θα βρωμάει μέχρι το βράδυ. Εκτός αν έχει χρησιμοποιήσει κακό αφρόλουτρο.

Στις 24/6/2018 στις 5:48 ΜΜ, stormrain είπε

Αν και επισης εχω καταληξει πως πολλοι φορανε τα ιδια ρουχα συνεχεια χωρις να τα πλενουν και αυτα ειναι που εκπεμπουν τη δυσωδια...

Το καλοκαίρι η αλλαγή μπλούζας/πουκάμισου, ειναι απαραίτητη καθημερινά, ακομα και αν κάνεις καθαρά καθιστικη εργασία. Και αυτο που φοράς πάει απευθείας για πλύσιμο. Δε το φοράς δευτερη φορά.

Το ιδιο ισχύει και για το σώβρακο

Επεξ/σία από pontez2
  • Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...