Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
21 ώρες πριν, NiaUu είπε

Πλενομαι μονο με σαμπουαν της macrovita (για τριχοπτωση και πυτιριδα εναλλαξ) και την μαλακτικη κρεμα μαλλιων τους. Εχω δοκιμασει οτι σαμπουαν υπαρχει στο σουπερ μαρκετ, καποια πανακριβα κομωτηριου αλλά και απο εξωτερικο, ολα τα φαρμακευτικα καθως και φυτικα απο εσωτερικο και εξωτερικο και δεν υπαρχει ουτε ενα που να μη μου κανει το μαλλι ξηρο κ φριζαρισμενο ενω η ριζα ειναι λιπαρη.

Εν τω μεταξυ εχω λεπτη κ ισια τριχα και φουντωνει σα να εχω εχω ολοκληρη αφανα. Γι αυτο και τα δινω τα λεφτα για το συγκεκριμενο σαμπουαν το οποιο παιρνω σε προσφορα 1+1 δωρο ονλαην.. Μου πηρε 25 χρονια να το ανακαλυψω. Το προβλημα ειναι τα SLS, SLES  που βρισκονται πρωτα πρωτα σ ολα τα φτηνα σαμπουαν κι οχι μονο, αλλα το κακο ειναι οτι οσα φυτικα σαμπουαν δοκιμασα με coco sulfate που ειναι πιο ηπιο, δε μου καθαριζαν το μαλλι. Μονο το συγκεκριμενο το καταφερνει. Το μαλλι μου ειναι σα να βγηκα απο κομμωτηριο απλα στεγνωνοντας το.  Μπορω να κατσω να μιλαω για ωρες για το τι εχω περασει με το μαλλι μου και ποσο μ εχει κουρασει καθως και ποσο θεικο ειναι αυτο το σαμπουαν συνδυασμενο με τη μαλακτικη του. Επισης μυριζει υπεροχα το μαλλι μου αν και το σαμπουαν δν εχει καμια σπεσιαλ μυρωδια οταν το μυριζω απο το μπουκαλι. Απο του σουπερ μου αρεσαν πολυ τα φρουκτιζ και ενα διαφανο της παντεν αλλα με οποιο κι αν εχω λουστει το μαλλι μου δε μυριζε πραγμα πολυ περιεργο αφου αυτα τα σαμπουαν εχουν πολυ εντονη μυρωδια.. Μια καλη οικονομικη λυση σε συγκριση με ολα τ αλλα ειναι της oriflame με τα διαφανα μπουκαλακια. Εχουν sls αλλα ηταν οτι καλυτερο εχω δοκιμασει μετα απο της macrovita, δεν εκανε θαυματα αλλα καθαριζε καλα και σε συγκριση με ολα τα υπολοιπα ηταν πιο ηπιο, φριζαρε λιγοτερο το μαλλι μου. Ουτε αυτο μυριζε στα μαλλια μου.

Για σωμα παιρνω απο ιντερνετ (iHerb) τα πιο οικονομικα απο τα φυτικα του ενος ή μισου κιλου μονο 2 εταιριες γιατι οι αλλες εχουν συστατικα που δε αρεσουν κι ας εχουν ταμπελιτσα "φυτικα" ή της Alkmene για ευαισθητες επιδερμιδες που το βρισκω σε μαγαζι εδω περα. 

Κρεμα για ραγαδες Sant'Angelica Kirege υπαρχει πλεον σε ελαχιστα σαητ online.

Εδω οπως και στα σαμπουαν εχω δοκιμασει οτι κυκλοφορει φυτικα και μη, σπιτικες συνταγες, ακριβα, φθηνα, λαδια μποντι μπατερς κλπ που ηταν ειδικα για ραγαδες αλλα και μη ειδικα. Αυτη η κρεμα ειναι οτι πιο υπεροχο εχω βαλει σε κρεμα και κανει δουλεια στις 2-3 βδομαδες λαο με φωτο πριν και μετα το αποτελεσμα ειναι ορατοτατο! Το δερμα τη ρουφαει σαν τρελο, επιφανειακα ειναι απλως απαλο χωρις να αφηνει λιπαροτητα/φιλμ/γυαλαδα αλλα νιωθω οτι εχει ποτισει απο μεσα το δερμα μου, σα να εισχωρει βαθια και το νιωθω πιο ελαστικο απο ποτε. Εγω βαζω μια φορα τη μερα κι οχι 2 που μου χαν πει και ποσοτητα ισα ισα. 

Αποσμητικο του Dr. Organic το Rose Otto τα σπαει.. Μυριζεις υπεροχα μεσα στο κατακαλοκαιρο για ενα 24ωρο (και ιδρωνω οχι πολυ αλλα ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ). Εχω προτεινει και σε 2 κοπελες που χουν μεγαλυτερο προβλημα απο μενα με τη μυρωδια (δε μυριζω εντονα αλλα ιδρωνω πολυ) και ηταν πολυ ευχαριστημενες.

Εχω δοκιμασει και λιγα αλλα αποσμητικα φυτικα και μη, αλλα δεν εκαναν καθολου δουλεια σ εμενα προσωπικα κι αυτο το καταλαβαινω γτ ειναι το ιδιο ειτε τα βαζω ειτε οχι καποια μαλιστα με εκαναν να μυριζω κ χειροτερα.

Αν ειναι να παρετε ενα πραγμα απο αυτα παρτε το σαμπουαν κ τη μαλακτικη της macrovita, με τοσους πελατες που της εχω παει επρεπε να παιρνω ποσοστα αλλα η αληθεια ειναι οτι τους κραταει με την αξια της.. Μια φιλη μου γυρισε πισω σ αυτο που επαιρνε λογο τιμης και τελικα επεστρεψε στη Macrovita παλι μολις το τελειωσε. Εχω τοση αγαπη γι αυτην την εταιρια νιωθω ευγνωμον δε φανταζομουν ουτε στα πιο τρελα μου ονειρα οτι θα μπορουσα να εχω τετοιο μαλλι εκ φυσικου. Ενα κομπλεξ ειχα παντα κι αυτο ηταν το μαλλι. Αλλα το προτεινω γιατι εχω κανει δεκαδες ατομα κι αυτα τα ατομα κι αλλα ατομα δικα τους να το δοκιμασουν και δε ξερω ουτε εναν να το αλλαξε. 

Αν θελετε λινκς για κατι πειτε μου. 

Απο macrovita δεν αξιζει το μαλακτικο νερο μαλλιων, ουτε το σαμπουαν με αργκαν οιλ, ουτε και το καθαριστικο προσωπου κυριως για την τιμη του αλλα και την οχι ικανοποιητικη αποδοση του.  Σαπουνι προσωπου παιρνω απο iherb οικονομικο φυτικο καθαριζει πολυ καλα δεν τραβαει και το νιωθω ηπιο. 

*Η κρεμα active προσωπου ειναι ολα τα λεφτα αν ειστε ανω των 30.. 

Δεν ειναι να μιλαω γι αυτα, τρωω πορωση.

Θέλω λινκ για αποσμητικό και σαμουράι

20 ώρες πριν, ~mxls~ είπε

Ψάξε Crystal Spring Salt ή Optima Ice Guard.

Αν ιδρώνεις σε νορμαλ επίπεδα, αξίζει.

Όντως καλό το συγκεκριμένο.

Αποσμητικάείναι αυτά; σε σούπερ τα βρίσκω;

11 ώρες πριν, mylo είπε

Ποιο είναι το αφρόλουτρο με το οποίο έχετε κερδίσει, οι άντρες, τα καλύτερα σχόλια από γυναίκα για τη μυρωδιά του; 

Ρε συ έγραψα πιο πίσω, μικρές μαρσεγιεζες με γλυκό αμύγδαλο.πράσινο είναι το μπουκάλι.δες και αυτό που λέει η μαρίνα με αλοη.νομίζω έχουν τα κωλο λιντλ, άνοιξε τα και μύρισε, ότι σε αρέσει πάρτο.

• Like 1
  • Απαντ. 137
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, vrwmiaris είπε

...

Αποσμητικάείναι αυτά; σε σούπερ τα βρίσκω;

Είναι και σε σπρέυ και αλάτι, π.χ:

https://www.skroutz.gr/s/7167544/Crystal-Spring-Salt-Of-The-Earth-Spray-100ml.html

https://www.skroutz.gr/s/14312871/Crystal-Spring-Salt-Earth-Classic-Unscented-Deodorant-90gr.html

Για κάποιον που ιδρώνει σε νορμαλ επίπεδα είναι ΟΚ. Ιδρώνεις μεν, δεν μυρίζεις, και δεν αφήνει λεκέδες. Παίζει ρόλο και η ποιότητα των ρούχων βέβαια.

Και εννοείται καλό πλύσιμο μασχάλης πριν την εφαρμογή.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, lek88 είπε

Αυτό δεν κάνει ερεθισμους; αφού έχει αλάτι 

Λιγότερους απ'τα συνηθισμένα roll on. Απ'οσο έχω δοκιμάσει εγώ τουλάχιστον.

Βασικά τα περισσότερα αντρικά είναι τέρμα ερεθιστικά, ειδικά κάτι για 48 ή 72 ώρες προστασία.

• Like 1
Δημοσ.
5 ώρες πριν, lek88 είπε

Επειδή έχω και γω πολύ λιπαρό μαλλί που θέλει λούσιμο κάθε μέρα, όντως βοηθάει πολύ το ξηρό σαμπουάν!!!!!!! 

Εισαι κοπελα? Αν ναι εχω να σου πω ενα κολπακι. Αν περνας 2 χερια στο λουσιμο (εγω περναω 3) πριν περασεις το τελευταιο χερι βαλε την μαλακτικη  σε ολο το μαλλι εκτος απο τις ριζες, ξεπλυνε χερακια και βαλε τελευταια δοση σαμπουαν και λουσε κανονικα μονο ριζες οσο η μαλακτοκη βρισκεται στο υπολοιπο μαλλι σου. Μετα ξεκινα να ξεπλενεις καλα τις ριζες πρωτα και μετα σθνεχισε το ξεπλυμα της μαλακτικης προς τα κατω (με κρυο νερο αν εχεις ξηρες ακρες). Βοηθαει πολυ τη ριζα μου να μη λαδωνει απο πρωτη μερα..Υποψιαζομαι οτι οταν λουζομαστε κανονικα κ βαζουμε στο τελος μαλακτικη ετσι οπως την ξεπλενουμε ή ισως μετα που ειναι βρεγμενα παει και στη ριζα. 

Αν δεν εχεις ξηρες ακρες μη βαζεις καθολου μαλακτικη αν παρεις κανα φυτικο τυπου μακροβιτα/dr. organic. Δεν το ταλαιπωρουν το μαλλι οπως τα περισσοτερα. 

Δημοσ.
27 λεπτά πριν, NiaUu είπε

Εισαι κοπελα? Αν ναι εχω να σου πω ενα κολπακι. Αν περνας 2 χερια στο λουσιμο (εγω περναω 3) πριν περασεις το τελευταιο χερι βαλε την μαλακτικη  σε ολο το μαλλι εκτος απο τις ριζες, ξεπλυνε χερακια και βαλε τελευταια δοση σαμπουαν και λουσε κανονικα μονο ριζες οσο η μαλακτοκη βρισκεται στο υπολοιπο μαλλι σου. Μετα ξεκινα να ξεπλενεις καλα τις ριζες πρωτα και μετα σθνεχισε το ξεπλυμα της μαλακτικης προς τα κατω (με κρυο νερο αν εχεις ξηρες ακρες). Βοηθαει πολυ τη ριζα μου να μη λαδωνει απο πρωτη μερα..Υποψιαζομαι οτι οταν λουζομαστε κανονικα κ βαζουμε στο τελος μαλακτικη ετσι οπως την ξεπλενουμε ή ισως μετα που ειναι βρεγμενα παει και στη ριζα. 

Αν δεν εχεις ξηρες ακρες μη βαζεις καθολου μαλακτικη αν παρεις κανα φυτικο τυπου μακροβιτα/dr. organic. Δεν το ταλαιπωρουν το μαλλι οπως τα περισσοτερα. 

Ναι! 

Θα το δοκιμάσω 

Δημοσ.

Παιδια βαζω τα λινκ κι οτι γινει. 

Macrovita κατα της τριχοπτωσης 

Macrovita για λιπαροτητα

Αυτο το σαητ ειναι το πιο οικονομικο απ ολα. Ειχα παραγγειλει περασε κανα δεκαημερο και δε μου τα ειχαν φερει. Πηρα τηλεφωνο και μου ειπαν οτι ειχαν ελλειψη σε καποια κι οτι με ειχαν καλεσει. Εμενα κληση δε μου ηρθε. Ακυρωσα ολη την παραγγελια (παραγγελνω  μεγαλες ποσοτητες τυπου 15-20 δυαδες και καμια 5αρια μαλακτικες). Ισως να ετυχε αλλα σας το αναφερω καλου κακου. 

Οποτε και κατεληξα σ αυτο το σαητ που μου τα φεραν την αμεσως επομενη μερα αλλα ειναι και λιγο πιο πανω η τιμουλα. 

Macrovita για τριχοπτωση 

Macrovita για λιπαροτητα 

Το ιδιο site (το πρωτο δεν ειχε) εχει αρκετα αποσμητικα φυτικα σε περιπτωση που σας ενδιαφερει 

Αποσμητικα φυτικα 

(ξερω για Rose Otto και το Ροδι- Pomegranate απο Dr organic) 

Αποσμητικα Dr. Organic λιγο πιο οικονομικα

• Like 1
Δημοσ.

Δεν πλένομαι... αφήνω ένα στρώμα βρομιάς για την υπεριώδη ακτινοβολία του ήλιου τώρα το καλοκαίρι...

Αντε να πω...Αφρολουτρο:axe you

Σαμπουάν:ΚORRES κυστινη και ιχνοστοιχεια

Δημοσ.

Οταν ιδρωνεις και μυριζεις, εχεις προβλημα σωματικα. PERIOD! Ο ιδρωτας απο την φυση του ειναι αοσμος. Επειδη το εχω ψαξει χρονια το θεμα, ειναι η διατροφη! Ναι! Προσωπικα, δεν καπνιζω, δεν πινω. ΑΛΛΑ με το που τρωω καυτερα, φαω κρεας και ιδρωσω, Η ΜΠΟΧΑ μιλαμε! Αφρολουτρα τωρα, προσωπικα τα εχω κοψει ολα. Πλενομαι με λιγη μαγειρικη σοδα αναμειγμενη με νερο και μετα μποοοολικο χλιαρο νερακι.

Ξερω, θα πειτε τι λεει ο μακακας. Ειλικρινα χωρις να υπερβαλλω, το δερμα μου επανηρθε στα φυσιολογικα του και οταν ιδρωνω ο ιδρωτας μου ουτε καν μυριζει. Προσεχω βεβαιως τι τρωω. ΑΑΑΑΝ βαλω κατι στις μασχαλες, ειναι η perky η κρεμα χωρις αρωμα. ΜΑΚΡΥΑ απο τα ιντιιδρωτικα κυριοι. Δεν αφηνουν το δερμα να αποτοξινωθει.

Δοκιμαζα στο παρελθον διαφορα σαπουνακια, απο ελαιολαδου μεχρι και πιο αρωματικα, αλλα μου ξεραιναν πολυ το δερμα και στις μασχαλες μου και αναμεσα στα γεννετικα μου δημιουργοτανε προβλημα στις τριχες. Οποτε και τα εκοψα.

Στα μαλλια, ενα απλο σαμπουαν. Εχω βεβαια 10 χρονια σμηγματορροικη δερματιτιδα στα μαλλια και το προσωπο, αλλα αυτο ειναι αλλο θεμα τεραστιο.

Με λιγα λογια, κοιταξτε την διατροφη σας. Αφρολουτρα και μασχαλιτικα προιοντα απλα καλυπτουν.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, NiaUu είπε

Παιδια βαζω τα λινκ κι οτι γινει. 

Macrovita κατα της τριχοπτωσης 

Macrovita για λιπαροτητα

Αυτο το σαητ ειναι το πιο οικονομικο απ ολα. Ειχα παραγγειλει περασε κανα δεκαημερο και δε μου τα ειχαν φερει. Πηρα τηλεφωνο και μου ειπαν οτι ειχαν ελλειψη σε καποια κι οτι με ειχαν καλεσει. Εμενα κληση δε μου ηρθε. Ακυρωσα ολη την παραγγελια (παραγγελνω  μεγαλες ποσοτητες τυπου 15-20 δυαδες και καμια 5αρια μαλακτικες). Ισως να ετυχε αλλα σας το αναφερω καλου κακου. 

Οποτε και κατεληξα σ αυτο το σαητ που μου τα φεραν την αμεσως επομενη μερα αλλα ειναι και λιγο πιο πανω η τιμουλα. 

Macrovita για τριχοπτωση 

Macrovita για λιπαροτητα 

Το ιδιο site (το πρωτο δεν ειχε) εχει αρκετα αποσμητικα φυτικα σε περιπτωση που σας ενδιαφερει 

Αποσμητικα φυτικα 

(ξερω για Rose Otto και το Ροδι- Pomegranate απο Dr organic) 

Αποσμητικα Dr. Organic λιγο πιο οικονομικα

Το σαμπουάν κατά της τριχόπτωσης το χρησιμοποιείς; Σε ρωτάω γιατί είναι αρκετά φθηνό σε σχέση με Meyrin που είναι πολύ γνωστή για συμπληρώματα και σαμπουάν κατά της τριχόπτωσης. Συγκεκριμένα της meyrin έχει 17 ευρώ το μπουκάλι(200ml).

Δημοσ.
27 λεπτά πριν, antbyron είπε

Το σαμπουάν κατά της τριχόπτωσης το χρησιμοποιείς; Σε ρωτάω γιατί είναι αρκετά φθηνό σε σχέση με Meyrin που είναι πολύ γνωστή για συμπληρώματα και σαμπουάν κατά της τριχόπτωσης. Συγκεκριμένα της meyrin έχει 17 ευρώ το μπουκάλι(200ml).

Ναι τα χρησιμοποιω, τα χω χρησιμοποιησει και σκετα αλλα πλεον συνδυαστικα με αυτο κατα της πυτιριδας. Εχω πολυκυστικες και μου πεφτε πολυ μαλλι απο λιπαροτητα που φερνουν τα ορμονικα κλπ.. Ειναι το μονο σαμπουαν (δεν εχω χρησιμοποιησει τοτ Dr organic που εχω ακουσει οτι ειναι κι αυτο καλο) που μου μειωσε την τριχοπτωση. Μιυ πεφτει το 1/7 ας πουμε σε σχεση με πριν, οποιος εχει δει τη μπανιερα αφοτου λουστω φρικαρει, ειναι σα να περασε η βολτα η Σαμαρα και να ξεχασε το μαλλι της στη μπανιερα μου. 

Ειμαι αρκετα ανετη στο να το προτεινω επειδη το χω προτεινει πια σε τοσους με ισιο/σγουρο ξηρο/λιπαρο απ ολα τα ειδη μαλλιων και αρεσε σε ολους. 

Ακομα και μ αυτο που ειναι κατα της πυτιριδας μου πεφτει πολυ λιγοτερο μαλλι (περιπου 2/6) σε σχεση με πριν αλλα αθτο κατα της τριχοπτωσης ειναι ακομα καλυτερο για τριχοπτωση. 

Δεν εχω δοκιμασει αυτο που λες γιατι εστιαζα παντα στην λιπαροτητα του μαλλιου μου γιατι πιστευα οτι εκει οφειλοταν η τριχοπτωση μου που εν μερει ισχυει. 

Με αυτο το σαμπουαν δε σου πεφτει ουτε μια τριχα? Ξερω ατομο (εχει λουστει μπροστα μου) που δεν εχασε ουτε μια τριχα!!! μπροστα στα ματια μου! ολη η διαδικασια! Στη θεση σου θα δοκιμαζα μια δυαδα της μακροβιτα, βελτιωνει παρα πολυ την τριχα καο πιστευω οτι βοβθαει το οτι ειναι ηπια σαμπουαν που καθαραιζουν ομως καλα παρα που δεν κανουν αφρο. Μεχρι και η μανα μου που της ξινιζουν τα παντα και παιρνει οτι πιο φθηνο βρει ξεμεινε και λουστηκε μ αυτο και την μαλακτικη.. Ολο γκρινιαζε στο μπανιο τι ειναι αυτα που παιρνεις δεν κανει αφρο μας κοροιδευουν μη τυχον και ξαναπαρεις κλπ κλπ μετα το δευτερο λουσιμο μου λεει αν δεν εχει αλλο κατα της πυτιριδας κανε παραγγελια παρε πολλα να τα εχω :P

Δημοσ.

Από το σούπερ μάρκετ ανάλογα τι μου αρέσει πιο πολύ κάθε φορά, δεν έχω σταθερό. Αν θέλω κάποιο πιο καλό παίρνω το white musk for men του body shop.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Όποιος ενδιαφέρεται, έβγαλε νέο Αποσμητικο η noxzema 0% sensi pure. (το βρήκα στα my market) 

*δεν περιέχει άλατα αλουμινίου 

*δεν περιέχει παραμπενς και χρωστικές 

*χωρίς οινόπνευμα 

*το άρωμα του διαρκεί 

Επίσης να σημειώσω ότι έχει τα noxzema 1+1 δώρο στα MyMarket ΑΛΛΑ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΈΝΟ ΔΕΝ ΤΟ ΈΧΕΙ ΣΤΑ 1+1 δώρο!! Έχει όλα τα υπόλοιπα. 

0086439_noxzema-aposmitiko-spray-0-sensi-pure-2x150ml-11-doro.jpeg

Επεξ/σία από lek88
  • Like 1
Δημοσ.

Σαμπουάν σταθερά ultrex.

Τώρα στο κομμάτι αφρόλουτρο, άρχισα να ασχολούμαι από φέτος καθώς σταμάτησα να πλένομαι με σαπούνι πλάκα. Αυτό που διαπιστώνω είναι οτι η μυρωδιά από τα περισσότερα αφρόλουτρα των super market δεν μου αρέσει, δεν λέω πως είναι άσχημη αλλά δεν την θεωρώ και ωραία. Τελικά μετά από πολύ ψάξιμο και δοκιμές κατέληξα σε Bepanthol.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...