Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μακάρι να είναι έτσι, αλλά και εμένα μου φαίνεται πολύ καλό για να είναι αληθινό. Να βάλουν εικόνα του παίκτη και το προσωνύμιο GREEK FREAK να το καταλάβω μέχρι εκεί,  σιγά μην κάτσει ολόκληρη εταιρεία που διανέμει το παιχνίδι σε όλο τον πλανήτη να βάζει ελληνικές σημαίες, hellas, sepolia, athens, ελληνικές λέξεις, ονόματα αδερφών, μαιάνδρους και οτι κατεβάσει η κούτρα του κάθε φαντασιόπληκτου. Καλύτερα να κρατάμε μικρό καλάθι. 

• Like 7
  • Confused 1
  • Απαντ. 135
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
28 λεπτά πριν, KilliK είπε

"δικος μας"; οχι οταν αρνηθηκε να στηριξει την εθνικη μας ομαδα και μαλιστα με τον πιο ατσαλο τροπο. Ναναι καλα το παιδι, του ευχομαι οτι καλυτερο για την καριερα  του, να μπει και στο εξωφυλλο του 2K20, αλλα αυτον τον χαρακτηρισμο εχει παψει πλεον να τον δικαιουται.

Ακομα περιμενουμε εκεινους τους μαγκες που ελεγαν θα βγουμε να τα πουμε μετα το Ευρωπαϊκο τι εχει γινει κι ετσι. Τι να πουνε τα γατακια, ο αλλος κοστιζει 100 μυρια συν αλλα τοσα γυρω γυρω, εισητηρια κτλ και θα κατσουν να ακουσουν οτι ο Γιαννακης πρεπει να παιξει εθνικη; Στ @@ τους η εθνικη και η καθε εθνικη, απλα τα πραγματα. 

Ο Κουφος που «κοπηκε» σαν τραυματιας και μετα απο 3 μερες ανεβαζε βιντεο απο δοκιμαστικες προπονησεις δε πειραξε κανεναν.

Επεξ/σία από Predatorkill
  • Like 5
  • Thanks 1
Δημοσ.

Δεν θα ήθελε να συμμετέχει στην εθνική λογικό είναι. Εδώ πουλούσε cd πειρατικά για να επιβιώσει. Τι του προσέφερε εδώ ο τόπος; Ούτε ΟΑΕΔ επίδομα ή  δεν παίρνεις άμα δεν δουλεψες ποτέ, δουλεια από ΟΑΕΔ δύσκολα  πάλι να σε στείλει κάπου. Φταις θα  σου  πουν γιατί μεγάλωσες στην κρίση και αυτό που δεν θα πουν πότε είναι ότι το χρωματακι σου δεν βοηθάει...

Ίδια περίπτωση ξέρω με Ινδό Έλληνα που γυρνάει απο Αμερική για διακοπές Ελλάδα, μόνο κάνα μήνα μην τον πιάσουν για φαντάρο.

Εδώ μεγάλωσα δύσκολα μου λέει. Δουλειά ούτε για πλάκα...

Καλά έκανε ο Γιάννης για μένα.

Ας παίζει μόνο η "λευκή φυλή" στην εθνική αφού εκεί τους σπρώχνει το σύστημα. Το αποτέλεσμα του συστήματος βλέπουμε δηλαδή δεν πρέπει να μας κάνει εντύπωση.

• Like 3
  • Confused 2
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, ziaba είπε

πιστεύω σε 5 χρονιά θα πάρει αμερικάνική υπηκοότητά και θα παίζει στην εθνική εκεί και ήδη έχει γραμμένη την Ελλάδα 

Το ότι νοιώθει Έλληνας πιο πολύ από τους "Έλληνες" δεν χωράει πιστεύω, αλλά γεγονότα.

Ενημερωθείτε και αφήστε τα αόριστα σχόλια σχεδόν ρατσιστικού ύφους.

• Like 2
  • Thanks 3
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, GrigM είπε

Κοιτα..Κι εμενα με πειραξε που δεν επαιξε με την εθνικη αλλα, τι συμβαινει?

Απ'οσα γνωριζω για το NBA, η ομοσπονδια εχει τον πληρη ελεγχο στο κατα ποσο θα μπορει ή οχι να παιξει παικτης με εθνικη ομαδα.

Απο τη στιγμη που το ιατρικο team των Bucks, τον εξετασε κ ειπε οτι υπηρξε τραυματισμος κ χρειαζεται αποθεραπεια, τοτε οσο και να χτυπιοταν κατω, απο τη στιγμη που δεν ειναι Gasol ή Parker ή καποιος με παιχνιδια στα ποδια του, δεν θα τον αφηναν.

Και αν τελικα τα πιστολιαζε ολα κ ερχοταν, οχι μονο θα σημαινε τεραστιο προστιμο, αλλα ακομη κ σπασιμο συμβολαιου, που σημαινει free κ χωρις ομαδα.

Στο NBA παιζουν 3-4 games την εβδομαδα. Δεν ειναι σαν τους δικους μας τα ταγαρια που παιζουν 3 φορες το μηνα.

Οποτε φυσικα κ δεν θα ρισκαρεις το αστερι σου, που σου φερνει εκατομμυρια κ αυριο τον πουλας για 3 φορες την αξια του, να παει να παιξει με καμια Ταιλανδη κ να "σκοτωθει".

ΑΧΑΧΑΧΑΧΑ...

Άμα ήταν τόσο απλό να γίνει free, θα το είχε κάνει ήδη. 

Οι Mavericks πήραν τον αδερφό του στη θέση 60, μόνο και μόνο για ευκαιρία να τον χτυπήσουν όταν γίνει Free agent.

Μη μιλάτε για θέματα που δεν έχετε ιδέα. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μια χαρά δικός μας είναι και ας λένε ό,τι θέλουν οι γραφικοί περί Εθνικής. Όταν ξυπνήσουν και καταλάβουν τι εστί NBA και ποιες είναι οι απαιτήσεις από τους παίκτες εντός και εκτός γηπέδου, θα αντιληφθούν ότι δε γίνεται οι Ευρωπαίοι να παίζουν σε κάθε ρημαδοπροκριματικό κάθε δύο χρόνια. Μέχρι τότε, ξύδι.

Άρχοντας Γιάνναρε!!1

22 λεπτά πριν, ziaba είπε

πιστεύω σε 5 χρονιά θα πάρει αμερικάνική υπηκοότητά και θα παίζει στην εθνική εκεί και ήδη έχει γραμμένη την Ελλάδα 

Κι εγώ πιστεύω ότι είσαι για τα πανηγύρια...

Επεξ/σία από Rubin074
  • Like 8
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
29 λεπτά πριν, koufs είπε

δεν ασχολούμαι με το μπάσκετ και ούτε με ενδιαφέρει,

αλλά αυτός ο άνθρωπος,  μας διαφημίζει στο εξωτερικό,

και προσφέρει στη χώρα περισσότερα από πολλούς, που το μόνο που κάνουν είναι να γκρινιάζουν πίσω από πληκτρολόγια

χωρα ειμαστε οχι εταιρια. δεν προσφέρει κατι η διαφημιση.

Επεξ/σία από basilis_k6
  • Sad 3
Δημοσ.

Το μπάσκετ είναι κυρίως σωματικά προσόντα. Τέτοια προσόντα δεν υπάρχουν στον Έλληνα. Ούτε εγώ αν πάω με τη γυναίκα μου και κάνουμε παιδί στην Κίνα θα είναι κινέζος. Καλό είναι οι εθνικές να αποτελούνται από πραγματικούς αθλητές των χωρών τους ώστε να μη γινόμαστε τσίρκο και να μην κάνουμε τους περήφανους με αυτά που κορόιδευαμε άλλους λαούς όταν τα έκαναν για να κερδίζουν διακρίσεις 

• Like 1
  • Confused 1
  • Sad 3
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, basilis_k6 είπε

χωρα ειμαστε οχι εταιρια. δεν προσφέρει κατι η διαφημιση.

η διαφήμιση προσφέρει πάρα πολλά, ακόμη και σε χώρες

καλώς ή κακώς, έτσι είναι η ζωή

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, aris1986 είπε

Μας τον φαγανε τον Γιαννακη οι μασωνοι.

Δγιαδοσται!11!!!11ΕΝΑΕΝΑ

fhcgnh.jpg

Αλητεία αλητεία 

Αρκουδειδες τον φάγανε το γιανναρα από τα σεπολια 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ποιο παιχνίδι είναι το 2Κ19 που γράφει ο τίτλος; 🙄

Διορθώθηκε  και έμαθα κι εγώ το παιχνίδι.

Επεξ/σία από Questioner
Δημοσ.
55 λεπτά πριν, ziaba είπε

Σε 15 χρονια θα τον εχεις Πρωθυπουργο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...