Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους σας,

Μετά από 15 χρόνια σύνδεσης ανακάλυψα την περασμένη εβδομάδα ότι ο λογαριασμός που μου έρχεται κάθε μήνα (τον οποίο όλα αυτά τα χρόνια τον πληρώνω κανονικά στην ώρα του) δεν αντιστοιχεί στο Α.Φ.Μ μου.. το α.φ.μ που αναγράφεται επάνω αντιστοιχεί σύμφωνα με τους μπροστινούς αριθμούς σε άνθρωπο 90 + ετών!!!!! Τι κάνω σε αυτή την περίπτωση?? 

Ευχαριστώ εκ των προτέρων σε όσα άτομα απαντήσουν!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν δεν χρωστας με το εκαθαριστικο σου λογικα θα το αλλαζουν.Ισως θελει ακυρωση και νεα συνδεση .Αλλα θα κρατας το νουμερο.

Αν χρωστας υπολοιπα μπορει ναχεις γενικα θεμα..Ακομα και δικαστικα απο ολους.

Επεξ/σία από Diskimpex
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μετά από 15 χρόνια που λαμβάνεις λογαριασμούς ανακάλυψες οτι το αναγραφόμενο ΑΦΜ είναι λάθος ; 

Επίσης δεν κατάλαβα πώς ξέρεις οτι το ΑΦΜ αντιστοιχεί σε άνθρωπο 90+ ετών...

Επεξ/σία από prometheas
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, prometheas είπε

Μετά από 15 χρόνια που λαμβάνεις λογαριασμούς τώρα ανακάλυψες οτι το αναγραφόμενο ΑΦΜ είναι λάθος ; 

Επίσης δεν κατάλαβα πώς ξέρεις οτι το ΑΦΜ αντιστοιχεί σε άνθρωπο 90+ ετών...

οσο και να σου φενεται παραξενο ναι, δεν εδινα σημασια.. εχω ενα γνωστο στην εφορια , εδωσα τον αριθμο και μου ειπε αντιστοιχει σε ανθρωπο με το ιδιο ονοματεπωνυμο με εσενα ετων 95. ξεχωριζεις ενα Α.φ.μ απο τους μπροστινους αριθμους.

7 λεπτά πριν, Diskimpex είπε

Αν δεν χρωστας με το εκαθαριστικο σου λογικα θα το αλλαζουν.Ισως θελει ακυρωση και νεα συνδεση .Αλλα θα κρατας το νουμερο.

Αν χρωστας υπολοιπα μπορει ναχεις γενικα θεμα..Ακομα και δικαστικα απο ολους.

φιλε μου σου εξηγω οτι τοσα χρονια δεν χρωσταω κατι στην cosmote αλλα ουτε και στην εφορια. Απλα ρωταω αν θα εχω προβλημα τοσα χρονια που πληρωνα ναι μεν το τηλεφωνο μου , την συνδεση μου αλλα σε λαθος Α.φ.μ , τελικα τι μετραει?

Δημοσ.

Πήγαινε σε ένα κατάστημα και ζήτησε τους να διορθώσουν το λάθος άμεσα. Έχε και ένα αποδεικτικό του ΑΦΜ σου μαζί.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, cupreti είπε

οσο και να σου φενεται παραξενο ναι, δεν εδινα σημασια.. εχω ενα γνωστο στην εφορια , εδωσα τον αριθμο και μου ειπε αντιστοιχει σε ανθρωπο με το ιδιο ονοματεπωνυμο με εσενα ετων 95. ξεχωριζεις ενα Α.φ.μ απο τους μπροστινους αριθμους.

Αν αυτό το ΑΦΜ είχε το ίδιο ονοματεπώνυμο τότε πολύ πιθανό και τα υπολοιπα "δικά σου" στοιχεία που εχουν να είναι λάθος στα συστηματα τους. Να εχουν δηλαδή ημ γεννησης και αρ ταυτότητας του αλλου. Σε αυτή την περιπτωση θα πρεπει να γίνει μεταβίβαση στο δικό σου όνομα. Σε αλλους αυτό γίνεται με επαναδεσμευση, σε αλλους χωρίς. Το πρόβλημα είναι τα δικαιολογητικά και πως θα αποδείξεις ότι το λάθος εχει γίνει από αυτούς και δεν θες απλά να "κλεψεις" την συνδεση του συνονοματου. Αν καταλαβουν ότι εγινε λαθος λογικά θα ζητήσουν απλά υπογραφές και 2-3 δικαιολογητικά και θα είσαι οκ.

Σε καθε περιπτωση πηγαινε σε ενα καταστημα για αρχή

Επεξ/σία από fingolfingr
Δημοσ.

Αυτό θα κάνω για αρχή , αλλά τα υπόλοιπα στοιχεία όπως αριθμός ταυτότητας, διεύθυνση είναι σωστά.. μόνο με το Α.Φ.Μ υπάρχει θέμα.. τεσπά θα ενημερώσω..

Δημοσ.
Μόλις τώρα, cupreti είπε

Αυτό θα κάνω για αρχή , αλλά τα υπόλοιπα στοιχεία όπως αριθμός ταυτότητας, διεύθυνση είναι σωστά.. μόνο με το Α.Φ.Μ υπάρχει θέμα.. τεσπά θα ενημερώσω..

Ε τότε λογικά δεν είναι τίποτα. Εκκαθαριστικό και το αλλαζουν

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...