Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θα ξεκινήσω σε λίγες μέρες την πρώτη μου δουλειά και θα ήθελα να πάρω μερικές ιδέες για το τι τρώτε στην δουλειά σας.

Για παράδειγμα προτιμάτε να αγοράζετε από κάποιο φαγάδικο κοντά στην δουλειά σας και να σας τα φέρνουν στην δουλειά ή προτιμάτε να παίρνετε ταπεράκι από το σπίτι για οικονομία ή/και για πιο υγιεινά?

Αν προτιμάτε το πρώτο, ποιες θα ήταν καλές επιλογές ώστε να μην είναι πολύ anti-fit ?

Αν προτιμάτε το δεύτερο, ποιες θα ήταν καλές επιλογές ώστε να μπορεί να διατηρηθεί το φαγητό και εκτός ψυγείου στην δουλειά μέχρι να το φάτε ?

Όλες οι απαντήσεις ευπρόσδεκτες! :D

ΥΓ: Να σημειώσω ότι η συγκεκριμένη δουλειά είναι σε γραφείο και δεν έχει κάποιο εστιατόρειο που να παρέχει φαγητό όπως σε άλλες εταιρείες.

• Απαντ. 95
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Ταπεράκι η καλύτερη λυση .Σπιτικό φαγητό , ξέρεις τι τρως και απείρως υγιεινότερο απο τα φαγάδικα. Θα εχεις ενα θεμα με το ψυγειο αλλα σιγα ..ποσο θα μεινει εκτος ??

(εκτός αν εισαι σαν και μένα που παιρνω και φέτα μαζι lol) :) 

• Like 5
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αφού θα είσαι σε γραφείο θα υπάρχει και ψυγείο κάπου!! Οπότε... Ταπερακι από το σπίτι! 

Και γω έπαιρνα φαγητό + φρούτο στην δουλειά και τα άφηνα στο ψυγείο για να τα πάρω στο διάλειμμα και σχεδόν πάντα έλειπαν από μεσα!!!!! Τα πετάγανε επίτηδες; Τα τρώγανε άλλοι; Ένας θεός ξέρει! Κ έτσι μετά αναγκάστηκα να πηγαίνω να παίρνω απέξω στο διάλειμμα μου. 

Όπου υπάρχει πολύς κόσμος (εταιρία πχ.) Συμβαίνουν κ αυτά 

Επεξ/σία από lek88
  • Like 4
Δημοσ.

Τάπερ στο ψυγείο. Αν εκεί που είσαι δεν έχει, τότε ισοθερμική τσάντα και παγοκύστη από το σπίτι. Ιδανικά να έχει βέβαια μια μικρή κουζίνα, γιατί αν θέλεις να φας πάνω στο γραφείο σου, πρέπει να ρωτήσεις τους γύρω (αν υπάρχουν) αν συμφωνούν. Επίσης και καφές από το σπίτι σε ειδικό θερμός. 

• Like 1
Δημοσ.

Στην αναγκη βαλτε ολοι απο λιγα φραγκα και παρτε ενα μικρο ψυγειακι .Εμεις ετσι καναμε (..και καφετιερα...και τοστιερα..) 

• Super Moderators
Δημοσ.

Το πρωί φτιάχνω ένα τοστάκι, μετά καφέ, μετά καφέ, μετά καφέ, μετά καφέ, μετά καμιά μπανανίτσα, μετά καφέ, μετά καφέ...

Και κανονικό φαγητό τρώω μια φορά το βράδυ στο σπίτι (ή έξω).

Και να φανταστείς πως στη δουλειά έχουμε 2 full κουζίνες με ψυγεία, φούρνους, φούρνους μικροκυμάτων, τοστιέρες, καφετιέρες, πλυντήρια πιάτων, σκεύη, κλπ...

:)

• Like 7
  • Confused 1
  • Sad 2
Δημοσ.

Εάν έχεις το ταπερ στο ψυγείο σου και το πρωί που θα πας στη δουλειά το βγάλεις και το πάρεις μαζί σου, μπορείς (στις περισσότερες περιπτώσεις) να το αφήσεις έξω μέχρι το μεσημέρι που θα το φας. Είναι λίγα τα τρόφιμα που χρειάζονται ψυγείο οπωσδήποτε όπως μία σαλάτα, φέρα κ.λ.π. Και πάλι όμως... δεν θα πάθαινες τίποτα αν τα αφηνες μέχρι το μεσημέρι. Το τι θα τρως ακριβώς είναι δικό σου θέμα και του στομαχιού σου αλλά σίγουρα το ταπεράκι είναι οικονομικότερο (εκτός κι αν εχει μέσα φαγητά απο delivery οπότε δώρον άδωρον)

Ωστόσο, εαν χρησιμοποιείς ταπεράκια, σίγουρα θα χρειαστείς (αργά ή γρήγορα) να έχεις και κάποια στανταρ πράγματα στο γραφείο όπως αλάτι και λάδι. Για τις σαλάτες για παράδειγμα, εγώ έχω μόνιμα αλάτι, λάδι, μπαλσάμικο. Θα δεις πως θα παει και θα καταλάβεις.

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Tη ζωή μου…

1.jpg.89abcb8886e133d8edbe14794848f449.jpg

...Και φάπες...απ` αυτή!   (Το διόρθωσα τώρα)

Επεξ/σία από ILIAS GR
  • Like 1
  • Sad 3
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, lek88 είπε

Τη ζωή σου οκ.... Φάπες όμως γιατί;;;;; 

Απ` τη ζωή!…. Όπως οι περισσότεροι φαντάζομαι….

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, ILIAS GR είπε

Απ` τη ζωή!…. Όπως οι περισσότεροι φαντάζομαι….

Συμφωνώ... Αλλά εδώ το παιδί ρωτάει για την δουλειά και νόμιζα ότι τρως φάπες εκεί! Λέω κ εγώ τι λέει τώρα... 

Δημοσ.

Κουλούρι με κασεράκι μαζί και κανα χυμό. Μερικές φορές σαντουιτς μπαγκετα με τοματούλα/μαρουλι/κασερι/γαλοπουλα φτιαγμένο απ'το σπιτι. Αλουμινόχαρτο και στο ψυγείο. 

• Like 1
Δημοσ.

11 τοστ, 2 μεσημεριανό κανονικά από το σπίτι. Βάλαμε στο γραφείο ρεφενέ και έχουμε αγοράσει και ψυγειάκι και φούρνο μικροκυμμάτων. Και έχω βρει την υγειά μου, που μέχρι να γυρίσω σπίτι έτρωγα 4+ και πέθαινα.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

τοστάκι, μπανανίτσα, γιαουρτάκι 

και άντε κάνα κουλούρι τις μέρες που μπορεί να πεινάσω 

γενικά με κρατανε μια χαρά στο 8ωρο, ειδικά σε σχέση με πριν που την έβγαζα αδειανός σχεδόν ή με κάνα σκουπίδι από έξω 

ιδανικά θα ήθελα ταπεράκι, αλλά βαριέμαι την πολλή προετοιμασία 

γενικά πάντως αυτή τη περίοδο μετά το πάσχα που άρχισα να προσέχω τη διατροφή μου, προσπαθώ να κρατάω συνεχώς με κάτι απασχολημένο το στομάχι μου ώστε να αποφεύγω το να λιμοκτονώ και να σαβουριάζω μια και καλή προς το βράδυ (όχι ότι το να φας βράδυ είναι και τόσο καταστροφικό, γιατί και με τελείως άδειο στομάχι δεν τη παλεύω,  αλλά με μέτρο) 

αν και ο βασικός λόγος που χάνω βάρος (έχω χάσει 9 κιλά από το πάσχα ) είναι ότι έκοψα τελείως σαβούρες και ποσότητες, προπαθώ να τρώω περισσότερο το πρωί από κει που δεν έτρωγα τίποτα

και καφέδες μέχρι 2 (έναν να οδηγήσω και έναν να πάρει λίγο μπρος το μυαλό κατά το μεσημέρι που πέφτει) , από κει και πάνω θα υπάρξει πρόβλημα.. 

Επεξ/σία από logistoulis
  • Like 2
  • Thanks 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...