Spiros2332 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2018 Ξεκινά με τοστακι και τώρα που είναι και καλοκαιράκι εχεις και μπόλικη ποικιλία στα φρούτα. Εάν παίρνεις και πρωινό στο σπίτι τότε μια χαρά θα αντέξεις! Πάντως η όλη φάση με τα ταπερακια και το σπιτικό φαγητό έχει και την πλάκα της....σκάει σήμερα συνάδελφος με φακές και ρέγγα... Περιττό να σου πω τι έγινε με τους υπόλοιπους συναδέλφους στο τραπέζι... Το κουζινακι ακόμα πρέπει να μυρίζει σαν ψαροτρατα! 1
panther_512 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2018 6:45 το πρωί πριν τη δουλειά ξεκινάω με μία γαβάθα γάλα με βρώμη + σπόρους διάφορα + τριμμένα καρύδια + λίγα κάσιους + λίγα cranberries να με κρατήσει μέχρι τις 10. Μαζί στη δουλειά θερμός με τριπλόδιπλο ελληνικό καφέ (νερό τριών καφέδων, καφές νομίζω για πέντε καφέδες) και πάντα τάπερ με το φαγητό μου + ένα φρούτο. Αν δεν έχω φρούτο, τότε σάντουιτς ριζογκοφρέτας με μπόλικο φυστικοβούτυρο. Στις 10 θα φάω το φρούτο ή το φυστικοβούτυρο και στις 12 το φαγητό μου. Μέχρι τότε έχει τελειώσει ο καφές και αγοράζω ακόμα κανέναν από τη μηχανή του καφέ. Στις 15:00 που σχολάω, στο σπίτι θα φάω κανένα σνάκ (φυστικοβούτυρο ή φρούτο ή κανένα παγωτό τώρα το καλοκαίρι) και μετά μαγείρεμα για το φαγητό της επομένης, το οποίο το τρώω για βραδινό, κάπου στις 19:00. Πού και πού πρίν κοιμηθώ μπορεί να φάω λίγη βρώμη με γάλα + τα άλλα που βάζω το πρωί. Στη δουλειά πάντως επειδή είμαστε εργοστάσιο, το διάλειμμα είναι κοινό για όλους και γευματίζουμε όλοι μαζί στην καντίνα, ο καθένας με το φαγητό του. Σε άλλες εποχές είχαμε και καντινιέρισα που μαγείρευε.... 4
talibanakos Δημοσ. 26 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2018 1 ώρα πριν, Βασίλης_29 είπε Οτι να ναι πραγματικά. Σε πονεσε που λεει αληθεια; Εγω παντως δουλευω διανομη σε καφε με εξαιρετικα χειροποιητα προιοντα,οποτε τρωω μια χαρα οτι ωρα θελω,χωρις ταπερακια Θυμαμαι μια dark περιοδο που δουλευα σε 3 δουλειες και ετρωγα συνεχεια κατι πανω στο παπι,γιατι ημουν ολη μερα πανω στο παπι.. Τα ειχα καλυμενα ολα παντως,δουλευα κουριερ,διανομη σε καφε και το βραδυ δουλευα διανομη σε ψησταρια,οποτε δε χαλουσα λεφτα ουτε για καφε και τις μισες μερες ετρωγα σουβλακια κοτοπουλο η καποια πιτα. 2 1
Ρεkλα Δημοσ. 26 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2018 Αισιοδοξη η γενικοτερη εικονα που προκυπτει απο αυτο το topic. Αφου προλαβαινετε/μπορειτε και τρωτε (ισχυουν βασικα τα διαλειμματα κλπ), μια χαρά. @ts, αν παιρνεις τον βασικο, δεν νομιζω να σε συμφερει και τοσο να παίρνεις απ'έξω. Καλο ειναι την πρωτη μερα που θα πας να παρεις κατι διακριτικο πχ crackers και εφοσον περασουν 1-2 μερες και δεις τι κανουν οι αλλοι, να πραξεις το ιδιο. 1 1
mastoras007 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2018 Το μεγαλύτερο πρόβλημα μου..5 χρόνια εχω λιώσει στα ντελίβερυ..σε σημειο να εχω σιχαθεί τα πάντα και να μην εχω απο που να φάω, τωρα το σπάω ποτε μαγειρευω ποτε απέξω, γενικα καλύτερα ταπερακι και αντε γεια..θα καταλάβεις αυτο που λένε καμια φορα οι μαναδες ''τα ταπερακια να φερεις'' θα καταλάβεις γιατί το λένε! Τωρα μια μαγειρευω μια οχι αν μένεις μονος ειναι ο καλυτερος συνδιασμός.. 3
gregory22 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2018 2 ώρες πριν, kamarianakis.a είπε Ναι αλλά έχουμε μέτρο 😬 Τα 10 λεπτα που θα κανεις να πας στη σταση του μετρο εγω εχω ηδη τελειωσει το μεσημεριανο και ξαπλωνω στον καναπε. Οποτε και ελικοπτερο να χες παλι δεν....
Moderators stormrain Δημοσ. 26 Ιουνίου 2018 Moderators Δημοσ. 26 Ιουνίου 2018 Παραγγελνω συνηθως καμια σαλατα, τους τελευταιους μηνες τσακιζω κινοα σε αρκετες παραλλαγες που εχω διαπιστωσει πως με κραταει αρκετα μεχρι και το γυμναστηριο και μετα τρωω κανονικα στο σπιτι. Βαριεμαι τρελα την προετοιμασια για ταπερακι και το κουβαλημα ιδιαιτερα οταν πρεπει να παω και γυμναστηριο που κουβαλαω και το backpack, συν το οτι επειδη εχω καταστημα και δεν παιζει να κλεινω για φαγητο, τρωω στο ορθιο σχεδον και η σαλατα βολευει. Δεν μπορω να με φανταστω να τρωω φακες πχ στο μαγαζι. Υπαρχει χωρος που απομονωνεσαι καπως, αλλα δεν τρελαινομαι να τρωω κανονικο φαγητο και να με διακοπτουν, οποτε salad it is 3
1988panos2171 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) Τοστ ή σαντουιτς με γαλοπουλα/κασέρι/philadelphia. Εννίοτε παίρνω κανένα αυγό, μπανάνα και από γλυκό derby, σοκοφρέτα ή κάτι αντίστοιχο. To χειμώνα τα βάζω στη backpack, με το που πιάσουν οι ζέστες σε ισοθερμικό με παγοκύστες. Δεν παίζει ψυγειάκι/κουζίνα γιατί είμαι συνεχώς στο δρόμο Επεξ/σία 26 Ιουνίου 2018 από 1988panos2171 2
MarioGr Δημοσ. 26 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2018 Πρωινό 1 scoop πρωτεινη+δημητριακά 10:00 τοστακι διπλη γαλοπούλα τυρί ψωμί ολικής 12:30 4 αυγα (2 ασπράδια) 14:00 μεσημεριανό 16:00 2 αυγά (ασπράδια) Και η ζωή συνεχίζεται μετά τη δουλειά Πάντως και πανικός να γίνεται στη δουλειά τρέχω και είμαι με το τοστ και το αυγό στο στόμα. Αν το βάλεις πείσμα να τρέφεται σωστά θα πετύχεις. 2
Βασίλης_29 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2018 2 ώρες πριν, talibanakos είπε Σε πονεσε που λεει αληθεια; Εγω παντως δουλευω διανομη σε καφε με εξαιρετικα χειροποιητα προιοντα,οποτε τρωω μια χαρα οτι ωρα θελω,χωρις ταπερακια Θυμαμαι μια dark περιοδο που δουλευα σε 3 δουλειες και ετρωγα συνεχεια κατι πανω στο παπι,γιατι ημουν ολη μερα πανω στο παπι.. Τα ειχα καλυμενα ολα παντως,δουλευα κουριερ,διανομη σε καφε και το βραδυ δουλευα διανομη σε ψησταρια,οποτε δε χαλουσα λεφτα ουτε για καφε και τις μισες μερες ετρωγα σουβλακια κοτοπουλο η καποια πιτα. Ψέμματα και υπερβολές λέει, για αυτό και το σχόλιό μου, αν ήθελε θα μπορούσε να έγραφε οτι στην επαρχία επιστρέφεις στο σπίτι συντομότερα σε σχέση με την μεγαλούπολη. 1 ώρα πριν, gregory22 είπε Τα 10 λεπτα που θα κανεις να πας στη σταση του μετρο εγω εχω ηδη τελειωσει το μεσημεριανο και ξαπλωνω στον καναπε. Οποτε και ελικοπτερο να χες παλι δεν.... Είτε δουλεύεις στην δουλειά του μπαμπά και σε αφήνει να επιστρέφεις στο σπίτι νωρίτερα, είτε μένεις με γονείς και δουλεύεις με ημιαπασχόληση, είτε είσαι δημόσιος υπάλληλος. Κατά τα άλλα, δουλειά μισθωτού που να επιστρέφεις στις 3 χωρίς να έχεις άλλη βάρδια δεν υπάρχει, οτιδήποτε δουλειά και να έχεις είτε σε πόλη είτε σε χωριό δεν βγαίνεις με τέτοιο ωράριο.
defacer Δημοσ. 27 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2018 8 hours ago, IOSIF SALEM said: Άτιμη κοινωνία Η αντίδραση που βλέπω σε όλα αυτά βέβαια δεν κάνει ιδιαίτερα τους άντρες. Μάλλον κάτι σε παιδάκια που γκρινιάζουν. ΥΓ Ο παππούς μου ήταν στον πόλεμο στα βουνά και δεν είχε και 4G να κάνει check in, όλοι κακομαθημένοι είστε.
gregory22 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) 8 ώρες πριν, Βασίλης_29 είπε Ψέμματα και υπερβολές λέει, για αυτό και το σχόλιό μου, αν ήθελε θα μπορούσε να έγραφε οτι στην επαρχία επιστρέφεις στο σπίτι συντομότερα σε σχέση με την μεγαλούπολη. Είτε δουλεύεις στην δουλειά του μπαμπά και σε αφήνει να επιστρέφεις στο σπίτι νωρίτερα, είτε μένεις με γονείς και δουλεύεις με ημιαπασχόληση, είτε είσαι δημόσιος υπάλληλος. Κατά τα άλλα, δουλειά μισθωτού που να επιστρέφεις στις 3 χωρίς να έχεις άλλη βάρδια δεν υπάρχει, οτιδήποτε δουλειά και να έχεις είτε σε πόλη είτε σε χωριό δεν βγαίνεις με τέτοιο ωράριο. Αν έχεις επιχείρηση που δουλεύει ώρες 08:00-15:00 και 17:30-20:30. αναλόγως με τους όρους εμπορικου συλλόγου δηλαδή, γίνεται και σχύει και για τα αφεντικά και τους υπαλλήλους σε αυτήν. Δευτέρα-Τετάρτη-Παρασκευή- Σαββάτο μόνο πρωί ανοιχτά 08:30-14:30 . Τρίτη και Πέμπτη ανοικτά και απόγευμα 17:30-20:30 Δεν εφαρμόζεται στις μεγαλουπόλεις γιατί ΔΕΝ υπάρχει χρόνος να επιστρέψουν και το κάνουν μια κι έξω. Αλλά αν κάποις θέλει να το εφαρμόσει, οι υπάλληλοι τρώνε εκεί και συνεχίζουν το απόγευμα δίχως να επιστρέφουν το μεσημέρι στο σπίτι. Επειδή δεν μένουμε στην Αθήνα δεν σημαίνει οτι ζουμε στους γονείς ή δουλεύουμε στην επιχείρηση του μπαμπά....οκ? Απλά υπάρχει ζωή κι εκτός απο αυτήν... Επεξ/σία 27 Ιουνίου 2018 από gregory22 1
palawiaris Δημοσ. 27 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2018 Αυτήν την χρονιά που ημιαπασχολούμαι σε βιομηχανία ψωμιού,αν και απαγορεύεται, τσιμπάω από τα ζεστά φρέσκα γλυκά ψωμάκια τους, οπότε δεν παίρνω τίποτα από το σπίτι. Από του χρόνου που τελειώνει η άδεια και θα ξαναπάω στην παλιά μου δουλειά, ενώ εκεί έχει τζάμπα μενού φαγητά και σαλάτες,τρώω μόνο γλυκό ή σαλάτα ίσα ίσα για να κρατιέμαι.Οπότε ποτέ δεν ετοιμάζω κάτι από το σπίτι ή να αγοράσω κάτι.Ευτυχώς έχω ένα βάσανο λιγότερο στην ζωή μου. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα