Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κύριοι και κυριες μου θέλω την βοήθεια σας εαν γνωρίζετε πριν παω να το σκαλισω το θέμα κληρονομησα ενα σπίτι εκ διαθήκης στο χωριό απο τον πατερα μου το 2017 οπου το ειχε κληρονομήσει απο την μανα του παλι εκ διαθήκης το 2007 αλλα ο λογαριασμός της δεη ειναι στο ονομα του παπου μου μεχρι και σήμερα  οπου πεθανε το 2002 η περιουσία στο χωριο νομιμοποιήθηκε το 2004 στο ονομα τις γιαγιας μου γιατι μεχρι τοτε Όπως θα γνωρίζετε στα χωριά η περιουσίες αρκετών ηταν διαλόγου το προβλημα ειναι οτι μέχρι και σήμερα που ειναι η δεη στο ονομα του παπου μου αναφέρετε σε 15 τετραγωνικά Ενώ τα συμβόλαια ειναι 79 απο την νομιμοποίηση της περιουσίας το 2004 αν τα δηλώσω σωστά στην ΔΕΗ εχω προστημο?και πώς υπολογίζετε?

Δημοσ.
28 λεπτά πριν, Ζαχαριας13 είπε

Κύριοι και κυριες μου θέλω την βοήθεια σας εαν γνωρίζετε πριν παω να το σκαλισω το θέμα κληρονομησα ενα σπίτι εκ διαθήκης στο χωριό απο τον πατερα μου το 2017 οπου το ειχε κληρονομήσει απο την μανα του παλι εκ διαθήκης το 2007 αλλα ο λογαριασμός της δεη ειναι στο ονομα του παπου μου μεχρι και σήμερα  οπου πεθανε το 2002 η περιουσία στο χωριο νομιμοποιήθηκε το 2004 στο ονομα τις γιαγιας μου γιατι μεχρι τοτε Όπως θα γνωρίζετε στα χωριά η περιουσίες αρκετών ηταν διαλόγου το προβλημα ειναι οτι μέχρι και σήμερα που ειναι η δεη στο ονομα του παπου μου αναφέρετε σε 15 τετραγωνικά Ενώ τα συμβόλαια ειναι 79 απο την νομιμοποίηση της περιουσίας το 2004 αν τα δηλώσω σωστά στην ΔΕΗ εχω προστημο?και πώς υπολογίζετε?

Λογικα οταν θα πας να  αλλαξεις το ρολοι στο ονομα σου θα σου ζητησουν σχεδιαγραμμα ηλεκτρολογου.

Εκει θα φανουν τα τετραγωνικα (εκτος εαν ειναι κανενας γνωστος)

Εαν τα αλλαξεις μπορει να σου ερθουν αναδρομικα τιποτα δημοτικα τελη που πανε αναλογα με τα τετραγωνικα...

Δημοσ.
48 λεπτά πριν, Ζαχαριας13 είπε

17 λεπτά πριν, k_w_t είπε

Λογικα οταν θα πας να  αλλαξεις το ρολοι στο ονομα σου θα σου ζητησουν σχεδιαγραμμα ηλεκτρολογου.

Εκει θα φανουν τα τετραγωνικα (εκτος εαν ειναι κανενας γνωστος)

Εαν τα αλλαξεις μπορει να σου ερθουν αναδρομικα τιποτα δημοτικα τελη που πανε αναλογα με τα τετραγωνικα...

Σχεδιάγραμμα ζητάει η δεη απο ηλεκτρολόγο.. το πρόστιμο θα είναι απο το 2004 που έγινε η νομιμοποίηση μεχρι σήμερα ?με την διαφορά των τετραγωνικών επι τα τέλη του Δήμου μεχρι σήμερα?για να υπολογίσω τι με περιμένει θεε μου.....

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Ζαχαριας13 είπε

Σχεδιάγραμμα ζητάει η δεη απο ηλεκτρολόγο.. το πρόστιμο θα είναι απο το 2004 που έγινε η νομιμοποίηση μεχρι σήμερα ?με την διαφορά των τετραγωνικών επι τα τέλη του Δήμου μεχρι σήμερα?για να υπολογίσω τι με περιμένει θεε μου.....

Στο ονομα σου το σπιτι το 2017 μπηκε ?

Κανε αιτηση για καινουργια παροχη ρευματος στο ονομα σου...

Τα πριν το 2017  δεν νομιζω να τα κληρονομισεις σαν χρεη...

Δημοσ.

Ναι Νοέμβριο του 2017 μπήκε στο ονομα μου πιθανών να τα κληρονομησω Γιατί εκανα αποδοχή απτον πατέρα μου που πιθανών να του βγει το κουστούμι και αυτόματα να το παρω εγω μετα το μπουγιουρντί αλλα δεν γνωρίζω πως βγαίνει και το πρόστιμο.....

Δημοσ.

Κάτι αντίστοιχο ειχα και εγώ πριν μια δεκαετία.., άλλα  στα συμβόλαια άλλα στην ΔΕΗ ένας φίλος που δουλεύει στην ΔΕΗ με συμβούλεψε να αφήσω το όνομα όπως είναι. Μιλάμε για δυο γενιές πίσω.... την ΔΕΗ την ενδιαφέρει να πληρώνεται ο λογαριασμός. το πρόβλημα θα το έχει , φανταζομαι , αν χρειαστεί να κανείς αλλαγή παρόχου η να κανείς καμία κατασκευή η πιθανών να το ενοικιάσεις που ζητάνε πιστοποιητικά Ηλεκτρολόγων.....

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
31 λεπτά πριν, Lakou είπε

Κάτι αντίστοιχο ειχα και εγώ πριν μια δεκαετία.., άλλα  στα συμβόλαια άλλα στην ΔΕΗ ένας φίλος που δουλεύει στην ΔΕΗ με συμβούλεψε να αφήσω το όνομα όπως είναι. Μιλάμε για δυο γενιές πίσω.... την ΔΕΗ την ενδιαφέρει να πληρώνεται ο λογαριασμός. το πρόβλημα θα το έχει , φανταζομαι , αν χρειαστεί να κανείς αλλαγή παρόχου η να κανείς καμία κατασκευή η πιθανών να το ενοικιάσεις που ζητάνε πιστοποιητικά Ηλεκτρολόγων.....

Ειναι μια λύση και αυτό αλλα επειδή ειναι ταλαιπωρημένο το ρολόι και μπορεί να χρειαστεί καποια στιγμή να αντικατασταθεί μήπως φανερωθεί θεωρώ οτι κάπως για καποιο λογο θα σκασει η μπόμπα του προστίμου αν δεν σκάσει η μπομπα σε εμενα θα σκάσει στα παιδια μου Αν μπορέσεις να μάθεις απτον φιλο σου πως μετριέται το πρόστιμο θα μου ηταν χρήσιμο.........Ευχαριστώ...

Επεξ/σία από Ζαχαριας13
Δημοσ.
31 λεπτά πριν, Lakou είπε

Το πιστοποιητικο ισχυει για 14 χρονια...

Θα σου  ερθει ειδοποιηση σε καποια φαση να πας καινουργιο στη ΔΕΔΔΗΕ...

Δημοσ.

Δεν έχουμε προσκομισει ποτέ ουτε μας έχει ζητηθεί στα τόσα χρόνια την ωρα που το ρολοι ειναι πολλα χρόνια πισω απο την νομιμοποίηση του 2004

Δημοσ.

Δεν έχει καμιά σχέση ούτε το σχεδιάγραμμα του ηλεκτρολόγου ούτε η ΔΕΗ με τα τετραγωνικά.

Το  ΤΑΠ και τα δημοτικά τέλη που υπολογίζονται στους λογαριασμούς της ΔΕΗ, η ΔΕΗ παίρνει τα στοιχεία από τους δήμους υπολογίζει το ποσόν και μετά το καταβάλλει στον κάθε δήμο, τα τετραγωνικά μέτρα τα δηλώνεις εσύ στον δήμο.

Οπότε αν και όποτε πας στον δήμο να τα αλλάξεις, υπολογίζουν και πρόστιμο για τα επιπλέον τ.μ μέχρι 5 χρόνια πριν. Η άλλη περίπτωση είναι να σου κάνουν έλεγχο.

Δημοσ.
33 λεπτά πριν, Βασίλης_29 είπε

Δεν έχει καμιά σχέση ούτε το σχεδιάγραμμα του ηλεκτρολόγου ούτε η ΔΕΗ με τα τετραγωνικά.

Το  ΤΑΠ και τα δημοτικά τέλη που υπολογίζονται στους λογαριασμούς της ΔΕΗ, η ΔΕΗ παίρνει τα στοιχεία από τους δήμους υπολογίζει το ποσόν και μετά το καταβάλλει στον κάθε δήμο, τα τετραγωνικά μέτρα τα δηλώνεις εσύ στον δήμο.

Οπότε αν και όποτε πας στον δήμο να τα αλλάξεις, υπολογίζουν και πρόστιμο για τα επιπλέον τ.μ μέχρι 5 χρόνια πριν. Η άλλη περίπτωση είναι να σου κάνουν έλεγχο.

Αν ισχύει αυτο που μου λες με ξελαφρωνεις ψυχολογικά κατα πολυ γιατι τα τέλη γενικά ειναι μικρά στην περιοχη οποτε για τα πέντε χρόνια παλεύετε αλλα αν γίνει έλεγχος εχω θέμα λες να ρωτήσω ως υποθετική ερώτηση στο Δήμο χωρίς να αναφέρω στοιχεία?θα μου πουν άραγε?σ'ευχαριστώ πάντως που έγραψες....

Δημοσ.

Ισχύει αυτό που σου είπα για την 5ετία αναδρομικά. 

Έλεγχο κάνουν μόνο αν πέσει καρφωτή, υπάρχει και η περίπτωση να κάνει διασταυρώσεις η εφορία γιατί πλέον στο Ε9 αλλά και στο Ε1 δηλώνονται τα τ.μ των ακινήτων, βέβαια μέχρι στιγμής δεν έχουν κάνει κάτι.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 ώρες πριν, k_w_t είπε

Το πιστοποιητικο ισχυει για 14 χρονια...

Θα σου  ερθει ειδοποιηση σε καποια φαση να πας καινουργιο στη ΔΕΔΔΗΕ...

Αν δεν γινει καποια αλλαγη δεν ζηταει νεο πιστοποιητικο ο ΔΕΔΔΗΕ.

Με ΔΕΗ δεν θα εχεις πρόβλημα με τα τετραγωνικα αλλα δεν ξερω για τον Δημο.

Επεξ/σία από Γιάννης Platano
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Γιάννης Platano είπε

Αν δεν γινει καποια αλλαγη δεν ζηταει νεο πιστοποιητικο ο ΔΕΔΔΗΕ.

Με ΔΕΗ δεν θα εχεις πρόβλημα με τα τετραγωνικα αλλα δεν ξερω για τον Δημο.

Εμενα μου ζητησαν σε καποια φαση και ξαναπηγα...

http://www.kenak.gr/yde_diarkeia.htm 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 λεπτά πριν, k_w_t είπε

Εμενα μου ζητησαν σε καποια φαση και ξαναπηγα...

http://www.kenak.gr/yde_diarkeia.htm 

Ισως για καποιο λογο .....30 χρονια δεν μου εχουν ζητησει αλλα δεν εχει αλλαξει και κατι .Οικοδομη του 1983.

Επεξ/σία από Γιάννης Platano

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...