k_w_t Δημοσ. 27 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2018 Μόλις τώρα, Γιάννης Platano είπε Ισως για καποιο λογο .....30 χρονια δεν μου εχουν ζητησει αλλα δεν εχει αλλαξει και κατι .Οικοδομη του 1983. Μπορει να μην εχουν τα πληρη στοιχεια σου, εμενα ειχαν τηλεφωνα κτλ απο μια μεγαλη βλαβη που ειχα παλιοτερα και ειχα κανει αιτηση για αποζημειωση...
Ζαχαριας13 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουνίου 2018 7 ώρες πριν, Βασίλης_29 είπε Ισχύει αυτό που σου είπα για την 5ετία αναδρομικά. Έλεγχο κάνουν μόνο αν πέσει καρφωτή, υπάρχει και η περίπτωση να κάνει διασταυρώσεις η εφορία γιατί πλέον στο Ε9 αλλά και στο Ε1 δηλώνονται τα τ.μ των ακινήτων, βέβαια μέχρι στιγμής δεν έχουν κάνει κάτι. Σε αυτό είμαστε δηλωμενοι σωστά στα τετραγωνικα ε1 και ε9 και του πατερα μου του συχωρεμενου και τα δικα μου θα πάρω και στο Δήμο της περιοχής η δεη μου είπε σήμερα αυτο που έχεις αναφέρει οτι ενημερώνετε στα τετραγωνικά απο το Δήμο και δεν επηρεάζει κατι αυτήν.θα σας πω νέα αργότερα...
Γιάννης Platano Δημοσ. 27 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Ζαχαριας13 είπε Σε αυτό είμαστε δηλωμενοι σωστά στα τετραγωνικα ε1 και ε9 και του πατερα μου του συχωρεμενου και τα δικα μου θα πάρω και στο Δήμο της περιοχής η δεη μου είπε σήμερα αυτο που έχεις αναφέρει οτι ενημερώνετε στα τετραγωνικά απο το Δήμο και δεν επηρεάζει κατι αυτήν.θα σας πω νέα αργότερα... Ετσι ακριβως και ο μονος λογος είναι για να εισπραξει τα Δημοτικα τελη που αποδιδει στους Δημους. Κακως μεν αλλα συμβαινει με ολους τους παροχους με εντολες κρατικες και ρυθμισεις της ΡΑΕ. Επεξ/σία 27 Ιουνίου 2018 από Γιάννης Platano
Super Moderators Thresh Δημοσ. 27 Ιουνίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 27 Ιουνίου 2018 9 hours ago, Βασίλης_29 said: Ισχύει αυτό που σου είπα για την 5ετία αναδρομικά. Πράγματι, "it is known" που λένε και στο GoT... 1
Ζαχαριας13 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) Ολοκληρώνουμε ως προς την διόρθωση των τετραγωνικών βάση του αρχικού μου ποστ...μίλησα με τον Δήμο τις περιοχής και μου είπαν συμβόλαια μαζι μου ε9 και το πρόστιμο θα βγει απο την ώρα που ήρθε σε κυριότητα σε εμενα το σπιτι δηλαδή απο τον Νοέμβριο του 2017.....αν ηταν η κυριότητα του τελευταίου κατόχου δηλαδή εμένα απο το 2004 τοτε θα τα υπολόγιζαν απο τότε..... Επεξ/σία 27 Ιουνίου 2018 από Ζαχαριας13
Super Moderators Thresh Δημοσ. 27 Ιουνίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 27 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) Καλά κι εμάς ο δήμος μας έστειλε να πληρώσουμε αναδρομικά δημοτικά τέλη (επειδή είχε κάνει εκείνος λάθος στις αντικειμενικές) για την περίοδο 2000-2008 νομίζω. Έγραψε μπλα μπλα για την 5ετία ξάδερφος μου δικηγόρος κι ότι δεν προβλέπεται να μας ζητάνε τόσο παλιά, το παραδέχτηκαν και μας έστειλαν και βεβαίωση ότι δεν χρωστάμε τπτ. Ο δήμος θέλει να εισπράξει, χέστηκε αν πιαστείς κορόιδο... Επεξ/σία 27 Ιουνίου 2018 από ThReSh
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα