Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
12 ώρες πριν, DiaperCh@nger είπε

Αν δουλεύει με τον 6300, τότε έχει πρόβλημα το cpu.

H 970 όπως γράφει κι ο γέροντας βλέπει τον 8350 χωρίς update.

Τι του έκανες του cpu και τον πέθανες?

Συγνώμη για την επιμονή. Επανέρχομαι και ερωτώ,μήπως όντως χρειάζεται bios update για να δει τον fx-8350 γιατί στην επίσημη σελίδα της gigabyte για την μητρική,αναφέρει με αστερίσκο και κόκκινα ψιλά γράμματα ότι η μητρικές am3+ για να λειτουργήσουν χρειάζονται  bios update στο τελευταίο bios.Τώρα ο fx 6300 με τον οποίο δούλεψε η μητρική είχε tdp 95w ενώ ο fx 8350 έχει 125w. Σε κάποιο νήμα εδώ μέσα,τυχαία διάβασα ότι κάποιος φίλος που είχε την ίδια cpu έκανε bios update για να την δει η μητρική του. Γιατί διαφορετικά δεν την έβλεπε. Ξέρω ότι θα με ρωτήσετε για τον τύπο της μητρικής. Η αλήθεια  είναι ότι δεν θυμάμαι ακριβώς αλλά νομίζω ότι ήταν gigabyte ίδιου η παραπλήσιου τύπου.

Δημοσ.

ε κανε ενα bios update και κοιτά και για τα πινάκια που σου είπα παραπάνω αν δεν δουλέψει τότε είσαι άτυχος φίλε μου.

Δημοσ.
7 ώρες πριν, gordo1962 είπε

Θα το δω όταν επιστρέψω σπίτι, γιατί τώρα δουλεύω και θα σου απαντησω. Νομίζω όμως ότι είναι από Αθήνα.

Το ψευδώνυμο του ήταν sagier.

Δημοσ.
Στις 4/7/2018 στις 9:58 ΠΜ, FORIS78 είπε

ε κανε ενα bios update και κοιτά και για τα πινάκια που σου είπα παραπάνω αν δεν δουλέψει τότε είσαι άτυχος φίλε μου.

Τα πινάκια είναι ίσια η cpu μπαίνει κανονικά στην βάση της μητρικής.

Στις 4/7/2018 στις 9:58 ΠΜ, FORIS78 είπε

Στις 4/7/2018 στις 9:49 ΠΜ, FORIS78 είπε

έχεις τσεκάρει τα πινάκια μήπως έχει κάποιο στραβό, η κομμένο?

Τα πινάκια είναι ίσια η cpu μπαίνει κανονικά στην βάση της μητρικής.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Bios update εκανες ? Την επόμενη φορά θα πρέπει να είσαι ποιο προσεκτικός στις αγορές σου από αγγελίες τουλάχιστον να έχεις συναλαγες με άτομα που έχουν αρκετές αξιολογήσεις και ενεργή παρουσία στο φόρουμ, προσπάθησε να επικοινωνήσεις με τον τύπο μπας και βγάλεις καμία άκρη. 

Επεξ/σία από FORIS78
  • Like 2
Δημοσ.
Στις 5/7/2018 στις 1:04 ΜΜ, FORIS78 είπε

Bios update εκανες ? Την επόμενη φορά θα πρέπει να είσαι ποιο προσεκτικός στις αγορές σου από αγγελίες τουλάχιστον να έχεις συναλαγες με άτομα που έχουν αρκετές αξιολογήσεις και ενεργή παρουσία στο φόρουμ, προσπάθησε να επικοινωνήσεις με τον τύπο μπας και βγάλεις καμία άκρη. 

Έχεις απόλυτο δίκιο φίλε, θα προσπαθήσω να μην την ξαναπατήσω. Άλλωστε είμαι οπαδός τής άποψης ότι τα λάθη πληρώνονται. Για το ιστορικό της υπόθεσης, η cpu ήταν σίγουρα καμένη γιατί αγόρασα ίδια καινούργια και δούλεψε αμέσως.

6 λεπτά πριν, gordo1962 είπε

Έχεις απόλυτο δίκιο φίλε, θα προσπαθήσω να μην την ξαναπατήσω. Άλλωστε είμαι οπαδός τής άποψης ότι τα λάθη πληρώνονται. Για το ιστορικό της υπόθεσης, η cpu ήταν σίγουρα καμένη γιατί αγόρασα ίδια καινούργια και δούλεψε αμέσως.

Α.!! Bios update δεν έκανα γιατί περίμενα να δοκιμάσω πρώτα την ολοκαίνουργια cpu.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...