sangelos Δημοσ. 28 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2018 Καλησπερα σε ολους. Την περασμενη Κυριακη εκανα μια παραγγελια στο καταστημα shaving.ie στην Ιρλανδια. Μεχρι και σημερα δεν μου εχει στειλει επιβεβαιωση της αποστολης της παραγγελιας μου. Του εχω στειλει 3 email και δεν εχει απαντησει σε κανενα. Μπορω να κανω ακυρωση της παραγγελιας μεσω του Paypal? Ευχαριστω!
dexterios Δημοσ. 28 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2018 2 λεπτά πριν, sangelos είπε Καλησπερα σε ολους. Την περασμενη Κυριακη εκανα μια παραγγελια στο καταστημα shaving.ie στην Ιρλανδια. Μεχρι και σημερα δεν μου εχει στειλει επιβεβαιωση της αποστολης της παραγγελιας μου. Του εχω στειλει 3 email και δεν εχει απαντησει σε κανενα. Μπορω να κανω ακυρωση της παραγγελιας μεσω του Paypal? Ευχαριστω! Αν είναι παραγγελία που έκανες checkout μέσω PayPal δεν μπορείς να ακυρώσεις εσύ, πρέπει να το κάνει το κατάστημα. Εσύ μπορείς να κάνεις αν θέλεις dispute μέσω PayPal και να παραθέσεις τους λόγους που θέλεις πίσω τα λεφτά σου https://www.paypal.com/us/smarthelp/article/can-i-cancel-a-paypal-payment-faq637
sangelos Δημοσ. 28 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουνίου 2018 1 λεπτό πριν, dexterios είπε Αν είναι παραγγελία που έκανες checkout μέσω PayPal δεν μπορείς να ακυρώσεις εσύ, πρέπει να το κάνει το κατάστημα. Εσύ μπορείς να κάνεις αν θέλεις dispute μέσω PayPal και να παραθέσεις τους λόγους που θέλεις πίσω τα λεφτά σου https://www.paypal.com/us/smarthelp/article/can-i-cancel-a-paypal-payment-faq637 Επειδη ειναι η πρωτη φορα που μπαινω στη διαδικασια να ακυρωσω παραγγελια μεσω paypal....θεωρεις οτι το διαστημα 4 ημερων χωρις καμια απαντηση απο μεριας του πωλητη, δικαιολογει το dispute;
dexterios Δημοσ. 28 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2018 1 λεπτό πριν, sangelos είπε Επειδη ειναι η πρωτη φορα που μπαινω στη διαδικασια να ακυρωσω παραγγελια μεσω paypal....θεωρεις οτι το διαστημα 4 ημερων χωρις καμια απαντηση απο μεριας του πωλητη, δικαιολογει το dispute; Το ίδιο το PayPal αν ανοίξεις dispute δίνει 7 ημέρες στον έμπορο για να απαντήσει στα επιχειρήματα σου οπότε 4 είναι λίγες
sangelos Δημοσ. 28 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουνίου 2018 1 λεπτό πριν, dexterios είπε Το ίδιο το PayPal αν ανοίξεις dispute δίνει 7 ημέρες στον έμπορο για να απαντήσει στα επιχειρήματα σου οπότε 4 είναι λίγες Ευχαριστω για την αμεση απαντηση σου. Θα κανω λιγες μερες υπομονη ακομα. Αν συνεχισει να με αγνοει θα κανω dispute...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα