Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα στην ομάδα! Έχω καιρό να γράψω τα προβληματα μου γιατι μεχρι πρότινος δεν είχα κανενα hardware issue. Τουλάχιστον σοβαρό. Τις τελευταίες μερες ομως εχω ενα περίεργο flickering , ουσιαστικά αναβοσβήνει η οθόνη ασταμάτητα, πάντα όταν ειναι κλειστό το PC για ώρες και έχει "κρυώσει". Και χρησιμοποιώ αυτη τη λέξη γιατι ο μονος λογος να δουλέψει ειναι να ανάψω την οθόνη απο το κουμπάκι της , χωρίς να ανοιξω το PC και να περιμένω να κλεισει με μήνυμα "no input signal", τουλαχιστον 2 με 3 φορές πριν το κανω μια τελευταία φορά, και υστερα πατήσω το power button του κουτιού. Αυτό το πρόβλημα μου το εκανε και με το παλιο μου PC , πάρα πολυ συχνά (i5 2500, 8GB RAM Corsair, RX 470, έναν απλο HDD και το ιδιο κουτί.) Όταν εχτισα τον ryzen που εχω τώρα (στην υπογραφή θα ειναι ολο το build hopefully) στην αρχή δεν το έκανε ποτέ και θεώρησα οτι ηταν το παλιο GREEN Corsair 430 W PSU που ειχα και εφόσον το αλλαξα σε ενα αρκετά καλυτερο 600άρι corsair semi modular θεώρησα οτι ειχε λυθει. Ομως γύρισε ξανα, και αυτη τη φορά δεν θελει 2-3 φορές να κανω αυτο το κυκλο "ανοιξε και περίμενε να κλεισει το μονιτορ" αλλά καμια 7-10 φορές. Οταν επιτυχώς αναβει δουλευει απροβλημάτιστα. Ξέρει κανεις τι μπορει να παίζει; Kάποιο driver; Κάποιο αλλο θεματάκι ή μηπως η οθόνη ψοφάει. Η οθόνη μου ειναι η LG 24EA53VQ 24'' IPS LED MONITOR και την αγόρασα απο το e-shop 18/4/13 οπότε ναι ειναι αρκετά παλιά. Ευχαριστώ ! 

Δημοσ.

Καλησπέρα, στο κάνει μόνο σε windows ή γενικά και στο boot up; Αν είναι μόνο windows άλλαξε drivers.

Αν το κάνει γενικά, δοκίμασε την οθόνη σε άλλο pc. πολύ πιθανόν να τα έχειφ τύσει κάποιος πυκνωτής στην οθόνη. Αφού δεν έχεις εγγύηση, και αν πιάνουν τα χέρια σου, άνοιξέ την να δεις οπτικά αν έχει φουσκώσει κανένας. Εκτός πρίζας φυσικά!

Δημοσ.
3 minutes ago, Sheogorath said:

Καλησπέρα, στο κάνει μόνο σε windows ή γενικά και στο boot up; Αν είναι μόνο windows άλλαξε drivers.

Αν το κάνει γενικά, δοκίμασε την οθόνη σε άλλο pc. πολύ πιθανόν να τα έχειφ τύσει κάποιος πυκνωτής στην οθόνη. Αφού δεν έχεις εγγύηση, και αν πιάνουν τα χέρια σου, άνοιξέ την να δεις οπτικά αν έχει φουσκώσει κανένας. Εκτός πρίζας φυσικά!

Μονο on bootup μου το κάνει. Ίσως το δοκιμάσω Κυριακή πρωί να το ανοιξω, αλλά τι μπορω να κανω στη περιπτωση που εχει φουσκώσει κάποιος πυκνωτής; Αφαίρεση και να κολλήσω άλλον με soldering; Γιατί περα απο αυτο ειναι πληρως λειτουργική οθόνη και μου αρέσει. Σε ευχαριστώ για τη γρήγορη απάντηση φιλτατε ! ^_^

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, DeathStalkerGR είπε

Μονο on bootup μου το κάνει. Ίσως το δοκιμάσω Κυριακή πρωί να το ανοιξω, αλλά τι μπορω να κανω στη περιπτωση που εχει φουσκώσει κάποιος πυκνωτής; Αφαίρεση και να κολλήσω άλλον με soldering; Γιατί περα απο αυτο ειναι πληρως λειτουργική οθόνη και μου αρέσει. Σε ευχαριστώ για τη γρήγορη απάντηση φιλτατε ! ^_^

Αν βρεις κάποιον φουσκωμένο, και πιάνουν τα χέρια σου, αλλαγή με κάποιον ισοδύναμο, και 99% είσαι "πένα" ;)

• Like 1
Δημοσ.

Δες και τα κουμπιά αφής εσωτερικά(λογικά έχει) και το εξωτερικό τροφοδοτικό..μπορεί να δείχνει οκ(μετρημενο με πολύμετρο) αλλά σε φορτίο να "χανει" σε δύναμη.

• Like 1
Δημοσ.
30 minutes ago, coolerman said:

Δες και τα κουμπιά αφής εσωτερικά(λογικά έχει) και το εξωτερικό τροφοδοτικό..μπορεί να δείχνει οκ(μετρημενο με πολύμετρο) αλλά σε φορτίο να "χανει" σε δύναμη.

Θα το τσεκάρω και αυτο αν ειναι κυριακή φιλε μου. Σε ευχαριστώ για τις ιδέες :D

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...