Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, επειδή πολλοί νομίζουν ότι όταν πατάνε "να σημειωθεί ως μη αναγνωσμένο" φεύγει το "διαβάστηκε", ο σωστός τρόπος να μην εμφανιστεί καθόλου το "διαβάστηκε" στον άλλον είναι να κάνετε αναζήτηση μια λέξη από το μήνυμα του και μέσω της αναζήτησης να ανοίξετε την συνομιλία 

Δημοσ.

να κανεις αναζητηση που?

νομιζω το πιο απλο ειναι να τραβηξεις προς τα κατω την ειδοποιηση και το διαβαζεις χωρις να το ανοιξεις

Δημοσ.

μπορείς να κλείσεις το internet

να μπεις στο messenger

να το διαβάσεις 

να πατήσεις not read 

έτσι μπορείς να δεις και φωτογραφίες

Δημοσ.
53 λεπτά πριν, georgeγ είπε

να κανεις αναζητηση που?

νομιζω το πιο απλο ειναι να τραβηξεις προς τα κατω την ειδοποιηση και το διαβαζεις χωρις να το ανοιξεις

Εκεί που θα έκανες αναζήτηση ενός ατόμου(από την εφαρμογή messenger, για web Δεν ξέρω)

Αν έχει στείλει κάνω από 1 μηνύματα η μεγάλο, δεν φαίνεται πάντα. Επίσης φωτο μπορείς να δεις εφόσον θυμάσαι ένα μήνυμα λίγο πιο πριν η Μετά

46 λεπτά πριν, johnbond είπε

να μπεις στο messenger

να το διαβάσεις 

να πατήσεις not read 

Αν δουλεύει όντως ναι καλό ακούγεται, Αλλά το not read γενικά δεν πετυχαίνει ιδιαίτερα 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, johnbond είπε

να μπεις στο messenger

να το διαβάσεις 

να πατήσεις not read 

Απλά η βλακεία με αυτό νομίζω είναι ότι όταν μπεις κανονικά πάλι με Ίντερνετ δείχνει ότι το διάβασες όταν μπήκες ακόμα και να μην μπεις στη συνομιλία.

Δεν το έχω τσεκαρει 100% αυτό, αλλά σαν "λύση" και εγώ αυτό κάνω. Κλείνω δεδομένα/wifi και μπαίνω να διαβάσω.

Να κατεβάσεις την οθόνη αν είναι μεγάλο μήνυμα δε βοηθάει. Στο κινητό μου τουλάχιστον, δε τα δείχνει όλα.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, panossar95 είπε

Απλά η βλακεία με αυτό νομίζω είναι ότι όταν μπεις κανονικά πάλι με Ίντερνετ δείχνει ότι το διάβασες όταν μπήκες ακόμα και να μην μπεις στη συνομιλία.

Δεν το έχω τσεκαρει 100% αυτό, αλλά σαν "λύση" και εγώ αυτό κάνω. Κλείνω δεδομένα/wifi και μπαίνω να διαβάσω.

Να κατεβάσεις την οθόνη αν είναι μεγάλο μήνυμα δε βοηθάει. Στο κινητό μου τουλάχιστον, δε τα δείχνει όλα.

Αυτό νομίζω και εγώ,όταν συνδέεται ξανά ενημερώνει το ότι το έχεις διαβάσει 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, Fabricated είπε

Αυτό νομίζω και εγώ,όταν συνδέεται ξανά ενημερώνει το ότι το έχεις διαβάσει 

Ναι  έτσι γίνεται αν θυμάμαι καλά. Το είχαμε τσεκαρει με φίλη που ειμασταν μαζί, και όταν κάναμε το πείραμα, με του που μπήκα μεσσεντζερ της έδειχνε ότι το διάβασα χωρίς να μπω στη συνομιλία. Απλά δεν είμαι σίγουρος αν αλλάζει ανάλογα με την έκδοση αυτό. Νομίζω αυτό είχαμε δει, ελπίζω να μη κάνω τεράστιο λάθος.

Απλά δε ξέρω αν γίνεται ανάλογα με το κινητό.

Και το λέω αυτό γιατί για παράδειγμα, αυτή έχει iphone, εγώ android, και παρατηρήσαμε ότι μερικές φορές μπορεί να έχει ανοικτά δεδομένα/γουαφαι και ενώ είναι εκτός για 20 λεπτά, με το που της έστειλα την εδειξε ενεργη, χωρίς να μπει στην εφαρμογή. Το είχε κλειδωμένο το τηλ.

Και μετά από 1 λεπτό βγήκε αυτόματα από το φβ. Και το έχω δει και στο iphone της αδερφής μου να γίνεται αυτό 

Επεξ/σία από panossar95
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, flienky είπε

Το οτι δεν έγραψες καλα στις πανελλήνιες δεν σημαίνει καταναγκαστικά κάτι. Μπορεί όντως να σημαίνει ότι δεν προσπάθησες αλλά μπορεί και κάλλιστα να σημαίνει ότι δεν μπορείς να αποδώσεις κάτω απο τετοιες συνθήκες. Πως να το κάνουμε, διαφορετικοί άνθρωποι είμαστε, διαφορετικά αντιμετωπίζουμε καταστάσεις πίεσης σε όλη την χρονιά και διαφορετικά αντιμετωπίζουμε τα μαθήματα και τις δουλειές που δεν μας αρέσουν, αλλά κάτι στο οποίο το αγαπάμε, να δίνουμε τα πάντα. Για αυτόν τον λόγο, το οτι δεν έγραψες καλά στα μαθήματα, δεν σημαίνει ότι δεν θα γίνεις καλός επιστήμονας σε αυτό που σου αρέσει. 

Τώρα έχεις 2 επιλογές:

Κάθεσαι και ξαναδιαβάζεις, ρίχνεις ΤΟ διάβασμα και βάζεις στόχους, 

Πας στο ΤΕΙ πληροφορικής, το βγάζεις στα 4 χρόνια (που βγαίνει εύκολα), παράλληλα δουλεύεις και ασχολείσαι με την επιστήμη που σου αρέσει και πίστεψέ με, όταν θα τελειώσεις το ΤΕΙ και είναι να προσληφθείς σε μία δουλειά, μπορεί και να προτιμηθείς και απο κάποιον που εχει τελειώσει ΗΜΜΥ, αν έχεις ασχοληθεί με το άθλημα όταν εισαι φοιτητής.

Στο χέρι σου ειναι όλα, αν αξίζεις, σου αρέσει η πληροφορική και έχεις όρεξη, δεν θα πας χαμένος, όποιον δρόμο και απο αυτούς τους 2 αν ακολουθήσεις. 

??????

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 λεπτό πριν, panossar95 είπε

??????

Μαντεψε ποιος ξεχασε 2 ταβς ανοιχτα και ποσταρε αλλου

Παντως μιας και ειμαι εδω, τσεκαρετε αυτο https://chrome.google.com/webstore/detail/unseen-for-facebook/jiomcgpfgkeefipihnplhadgdoollmap

Επεξ/σία από flienky
Δημοσ.
Μόλις τώρα, flienky είπε

Μαντεψε ποιος ξεχασε 2 ταβς ανοιχτα και ποσταρε αλλου

Χαχαχαχαχ σκαλωσα στην αρχή 😂😂

Δημοσ.

Αν κρατήσεις το μ προφίλ πατημένο βγάζει επιλογή δεν το έχω διαβάσει ωστόσο αν το πατήσεις δείχνει αδιάβαστο σε σένα στον άλλον διαβασμένο κανονικά 

• Like 1
Δημοσ.

Απο τον google web store(pc) αμα κατεβάσεις την εφαρμογή (add on) unseen διαβάζεις κανονικά μυνηματα και δεν παίρνουν χαμπάρι 😎

Καταγραφή.PNG

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...