nzeppos Δημοσ. 30 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2018 Είδηση στο insomnia και σχόλια με constructive feedback απέχουν όσο εγώ από τον ύστερο Προβηγκιανό νεορασιοναλισμό. 12 3
aledjo Δημοσ. 30 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2018 ω καλα! βλεπω τη google να γινεται μονοπωλειο και στο gaming ειδικα αν χρησιμοποιησει ως βαση το android που ηδη υπαρχουν απειρα free παιχνιδια αλλωστε ηδη ειναι στα smartphones, η επεκταση και στις κονσολες ειναι θεμα χρονου
Hommer Δημοσ. 30 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2018 1 λεπτό πριν, The_Prodigy είπε Κακώς δεν την πιάνεις. Ας το κάνω λιανα. Ο ανταγωνισμός "αναγκαζει" (ευτυχώς) την Sony και την MS, την Nintendo (αλλα και την SEGA παλιοτερα) να ξοδεύουν χρηματα ωστε να φτιάχνουν (ή να αναθετουν με συμφωνιες σε τριτους) νεα franchises. Αν δεν υπηρχαν τα exclusives ολες οι κονσόλες θα ειχαν ακριβώς τα ιδια παιχνίδια. Με λίγα λόγια δεν θα υπήρχαν πολλοί παικτες στην αγορά αλλα ΕΝΑΣ. Οπότε και θα υπήρχε λιγοτερη πίεση/ανάγκη στην εταιρεια για δημιουργία first party τιτλων στην κονσολα της εκαστοτε εταιρειας. Δεν γινεται να μην το καταλαβαίνεις αυτο. "Ο αστυνομικός είναι όργανο, το μπουζούκι είναι όργανο, ο αστυνομικός είναι μπουζούκι" λογική 5 1 2
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2018 Δεν πειράζει αδελφέ. Δεν περιμένω και απο ολους να κατανοούν βασικα απλα πραγματάκια.
heavyrain Δημοσ. 30 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2018 23 λεπτά πριν, thomasG4 είπε Με δυνατό hardware, ανταγωνιστική τιμή και καλό χειριστήριο θα μπορούσε άνετα να καταφέρει ότι δεν κατάφεραν τα Steam Machines. Δεν χρειάζεται να περάσει τα Xbox και Playstation. Θα έχει σίγουρα Android, άρα θα μπορεί να εγκαταστήσει κάποιος και το Steam Link. Στην ουσία θα μπορεί να στριμάρει οποιοδήποτε παιχνίδι του Steam θέλει και δεν χρειάζεται να πρέπει να υποστηρίζει κάποιο παιχνίδι τη συγκεκριμένη κονσόλα. Η Google έχει κάνει φανταστική δουλειά με το στριμάρισμα στο Chromecast, οπότε θα μπορούσε άνετα να συνεργαστεί με τη Valve για να κάνει ακόμα καλύτερο το Steam Link στο Android. το κανει ηδη το nvidia shield αυτο
orck Δημοσ. 30 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2018 17 λεπτά πριν, The_Prodigy είπε Κακώς δεν την πιάνεις. Ας το κάνω λιανα. Ο ανταγωνισμός "αναγκαζει" (ευτυχώς) την Sony και την MS, την Nintendo (αλλα και την SEGA παλιοτερα) να ξοδεύουν χρηματα ωστε να φτιάχνουν (ή να αναθετουν με συμφωνιες σε τριτους) νεα franchises. Αν δεν υπηρχαν τα exclusives ολες οι κονσόλες θα ειχαν ακριβώς τα ιδια παιχνίδια. Με λίγα λόγια δεν θα υπήρχαν πολλοί παικτες στην αγορά αλλα ΕΝΑΣ. Οπότε και θα υπήρχε λιγοτερη πίεση/ανάγκη στην εταιρεια για δημιουργία first party τιτλων στην κονσολα της. Δεν γινεται να μην το καταλαβαίνεις αυτο. Πειραζει που δεν συμφωνω;
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2018 9 λεπτά πριν, orck είπε Πειραζει που δεν συμφωνω; Οχι βεβαια. Δημοκρατια και ελευθερία αποψεων έχουμε.
niteline Δημοσ. 1 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2018 Εγώ θα ήθελα να πω ότι μια και τα gaming phones είναι πλέον της μόδας, οι developers αντί να φτιάχνουν παιχνιδάκια τύπου subway surfers, clash of clans κλπ, θα μπορούσαν να συνεργαστούν με εταιρείες κολοσσούς σε φορτές κονσόλες, βλέπε Nintendo και να παράξουν απίστευτα προϊόντα. Από τη στιγμή που τα smartphones έχουν τεράστιες δυνατότητες ποιος δε θα ήθελε να παίζει παιχνίδια τύπου zelda, mario kart, pokemon, metroid κλπ. Εννοείται ότι θα πλήρωνα για κάτι τέτοιο στο κινητό μου! 3
KilliK Δημοσ. 1 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2018 1 ώρα πριν, thomasG4 είπε Με δυνατό hardware, ανταγωνιστική τιμή και καλό χειριστήριο θα μπορούσε άνετα να καταφέρει ότι δεν κατάφεραν τα Steam Machines. Δεν χρειάζεται να περάσει τα Xbox και Playstation. Θα έχει σίγουρα Android, άρα θα μπορεί να εγκαταστήσει κάποιος και το Steam Link. Στην ουσία θα μπορεί να στριμάρει οποιοδήποτε παιχνίδι του Steam θέλει και δεν χρειάζεται να πρέπει να υποστηρίζει κάποιο παιχνίδι τη συγκεκριμένη κονσόλα. Η Google έχει κάνει φανταστική δουλειά με το στριμάρισμα στο Chromecast, οπότε θα μπορούσε άνετα να συνεργαστεί με τη Valve για να κάνει ακόμα καλύτερο το Steam Link στο Android. Nαι, σιγα μην κατσει ο χοντρος να βαλει νταβατζη την Google πανω απο το κεφαλι του. Γιαυτο αλλωστε εφτιαξε το Steam Machine, για να αποφυγει τους μεσαζοντες.
orck Δημοσ. 1 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2018 16 λεπτά πριν, niteline είπε Εγώ θα ήθελα να πω ότι μια και τα gaming phones είναι πλέον της μόδας, οι developers αντί να φτιάχνουν παιχνιδάκια τύπου subway surfers, clash of clans κλπ, θα μπορούσαν να συνεργαστούν με εταιρείες κολοσσούς σε φορτές κονσόλες, βλέπε Nintendo και να παράξουν απίστευτα προϊόντα. Από τη στιγμή που τα smartphones έχουν τεράστιες δυνατότητες ποιος δε θα ήθελε να παίζει παιχνίδια τύπου zelda, mario kart, pokemon, metroid κλπ. Εννοείται ότι θα πλήρωνα για κάτι τέτοιο στο κινητό μου! Αυτο ομως θα ηταν πληρη απαξιωση των τιτλων της εταιριας που αναφερεις. Ειμαι σιγουρος οτι δεν θα γινει κατι τετοιο. Ελπιζω να εχουν διωξει και αυτον που τους επεισε να κανουν το Μario Run στα κινητα. Τα κινητα ας παιζουν Candy crash και πολυ τους ειναι, Mario, Zelda, Metroid μονο οι κονσολες της Nintendo. 1
iaponezos Δημοσ. 1 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2018 μακάρι να είναι καλο και ανταγωνιστικο με τους άλλους ploaystasion microsoft nitendo και οχι τύπου android tablet και κινητού
AtiX Δημοσ. 1 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) Παίδες μην ονειρεύεστε άδικα... Δεν πρόκειται να παρουσιάσει τίποτα σε hardware μορφή... software πλατφόρμα θα είναι με τις γνωστές εταιρίες να παρουσιάζουν hardware προϊόντα τύπου android box... άρα τίποτα καινούργιο και καμία απειλή ως προς την Sony, MS & Nintendo... Επεξ/σία 1 Ιουλίου 2018 από AtiX 1
niteline Δημοσ. 1 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2018 24 λεπτά πριν, orck είπε Αυτο ομως θα ηταν πληρη απαξιωση των τιτλων της εταιριας που αναφερεις. Ειμαι σιγουρος οτι δεν θα γινει κατι τετοιο. Ελπιζω να εχουν διωξει και αυτον που τους επεισε να κανουν το Μario Run στα κινητα. Τα κινητα ας παιζουν Candy crash και πολυ τους ειναι, Mario, Zelda, Metroid μονο οι κονσολες της Nintendo. Συμφωνώ μαζί σου, ίσως να μην το έθεσα σωστά. Το πόιντ μου είναι να βγούν παιχνίδια για κινητά αντίστοιχης ποιότητας με αυτά που συναντά κανείς και σε κονσόλα της Nintendo. Αφού το hardware το επιτρέπει γιατί όχι; Δεν είναι ανάγκη να είναι όλα τα παιχνίδια free to play, αν βγει κάτι ποιοτικό γιατί να μη δώσεις και το 40αρι...
logistoulis Δημοσ. 1 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2018 Streaming, low end hardware και Google με pay to win παπαριές Το λέω ήδη για να μην είμαι μετά Χριστόν προφήτης.. ΑΠΑΤΟ 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα