fabercastle Δημοσ. 3 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουλίου 2018 Και για εμενα μακρια πεφτει για μενω Ορεστιαδα δηλαδη απο την αλλη μερια της Ελλαδας στην αλλη! αλλα σκεφτομαι οτι θα περασω τελεια φοιτητηκα χρονια!
darkdemon Δημοσ. 5 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2018 Το θεμα οτι ειναι μακρια πως σε εμποδιζει για να σου πουμε και εμεις? Οτι πχ θες καθε ΣΚ να δουλευεις η θελεις καθε ΣΚ να πηγαινεις στην μαμα να τρως κεφτεδακια? Τελεια μπορεις να περασεις και στο ανω καστριτσι εαν θελεις, απο εσενα εξαρταται και πο τις παρεες σου. Το αυτοκινητο να το πας δυσκολο δεν εινα, θελεις η λεφτα η χρονο. Το επιπεδο της σχολης σε απασχολει καθολου εκτος απο τα τελεις φοιτητικα χρονια? Δεν θεωρεις οτι κυριο μελημα σου θα επρεπε να ειναι να μπεις στον οδηγο σπουδων και να δεις πιο απο τα 2 τμηματα ειναι πιο ταιριαστο σε σενα? Η πχ σε ποιο απο τα δυο μερη θα ειναι πιο ευκολα να βρεις δουλεια, να μαθεις καλυτερα κλπ? Γενικοτερα λογω του πολυτεχνειου εκει κατω ισως παιρνει η μπαλα και το ΤΕΙ και το επιπεδο ειναι καλυτερο
fabercastle Δημοσ. 5 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουλίου 2018 Απο οσο εχω διαβασει το ΤΕΙ Ηρακλειο για προγραμματισμο ειναι το καλυτερο νομιζω η τιμη για να μεταφερθει το αυτοκινητο ειναι 120 ευρω με πλοιο οπου θα ειμαι και εγω λογικα πανω στο πλοιο η τιμη με ερχεται καπως σχετικα μια χαρα(Απο αθηνα για Ηρακλειο ειναι η τιμη), δεν με απασχολει καθολου που θα ειμαι μακρια απο την πολη μου, οπως ειπα θελω να περασω και τελεια φοιτητικα χρονια! η τιμες για τα σπιτια ειναι το ιδιο οπως που θα πηγαινα Καβαλα 200-300 ευρω, αρα μια χαρα τα βρισκω και για τιμες και για τα παντα. Ευχαριστω περιμενω απαντησεις!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα