Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα!! Έχω ένα σκυλάκι το οποίο πριν 6 μέρες διαγνώστηκε με καλαζαρ 1/1600 και η κτηνίατρος μας είπε ότι πρέπει να ξεκινήσουμε άμεσα κάποια φάρμακα.. Το ένα είναι το ζυλορικ το οποίο το ξεκινήσαμε το άλλο είναι το milteforan το οποίο είναι λιγάκι ακριβό και δεν μπορώ να της το πάρω.. Μηπως ξέρετε που θα μπορούσα να απευθυνθώ για να το βρω πιο οικονομικά η να βρω μισό μπουκάλι γιατί η μικρή μου είναι 4 κιλά και ίσως φτάσει και μισό μπουκάλι..καθε πρόταση θα με βοηθούσε πολύ!! Ευχαριστώ!! 

Δημοσ.

Περαστικά στο σκυλάκι σου! Συζήτα με την κτηνίατρο την περίπτωση να ξεκινήσετε με το φάρμακο Zylapour που είναι φθηνό. Ίσως έτσι να κερδίσεις χρόνο μέχρι να είσαι σε θέση να αγοράσεις milteforan (το οποίο, από ότι έχω μάθει, σε online shops εκτός Ελλάδας το βρίσκεις πιο φθηνό). Στο παρελθόν εμείς έχουμε χρησιμοποιήσει zylapour και βοήθησε για αρκετό καιρό. Μίλα όμως φυσικά μαζί της για να μελετήσει αν μπορεί να γίνει αυτό στο σκυλί σου.

Δημοσ.
On 01/07/2018 at 19:06, Iro3 said:

Καλησπέρα!! Έχω ένα σκυλάκι το οποίο πριν 6 μέρες διαγνώστηκε με καλαζαρ 1/1600 και η κτηνίατρος μας είπε ότι πρέπει να ξεκινήσουμε άμεσα κάποια φάρμακα.. Το ένα είναι το ζυλορικ το οποίο το ξεκινήσαμε το άλλο είναι το milteforan το οποίο είναι λιγάκι ακριβό και δεν μπορώ να της το πάρω.. Μηπως ξέρετε που θα μπορούσα να απευθυνθώ για να το βρω πιο οικονομικά η να βρω μισό μπουκάλι γιατί η μικρή μου είναι 4 κιλά και ίσως φτάσει και μισό μπουκάλι..καθε πρόταση θα με βοηθούσε πολύ!! Ευχαριστώ!! 

Μίλα με κτηνιάτρους ή συζήτα με τον κτηνίατρο σου. Μπορεί να έχει κάποιο άλλο ζωο σε θεραπεία και να μπορείς να μοιραστείς τα έξοδα. Συνήθως η εισαγωγή γίνεται απο την Ιταλία. Υπάρχει και εναλλακτική (αντιμονιακή μεγλουμίνη - meglumine antimoniate) με ίδια αποτελεσματικότητα με την μιλτεφοσίνη (milteforan), αλλά δεν γνωρίζω τις τιμές αυτή τη στιγμή. 

Δυστυχώς το κόστος θεραπείας είναι μεγάλο, δεν υπάρχει άλλη λύση

1 hour ago, Vassilis_24 said:

Νομίζω ότι πλέον έχει βγει εμβόλιο για το καλαζάρ, δεν το είχατε κάνει;

Scalibor και γενικοί κανόνες που μπορεί να βοηθήσουν στο να αποφύγεις τη σκνίπα, το εμβόλιο δεν είναι πανάκεια, ίσως να βοηθήσει κάποια ζώα αλλά δεν προστατεύει σε μεγάλο ποσοστό. Ειδικά σε σκύλο 4κγ έχει αντένδειξη.

Δημοσ.
Στις 4/7/2018 στις 2:26 ΠΜ, j0hnn1e είπε

Μίλα με κτηνιάτρους ή συζήτα με τον κτηνίατρο σου. Μπορεί να έχει κάποιο άλλο ζωο σε θεραπεία και να μπορείς να μοιραστείς τα έξοδα. Συνήθως η εισαγωγή γίνεται απο την Ιταλία. Υπάρχει και εναλλακτική (αντιμονιακή μεγλουμίνη - meglumine antimoniate) με ίδια αποτελεσματικότητα με την μιλτεφοσίνη (milteforan), αλλά δεν γνωρίζω τις τιμές αυτή τη στιγμή. 

Δυστυχώς το κόστος θεραπείας είναι μεγάλο, δεν υπάρχει άλλη λύση

Scalibor και γενικοί κανόνες που μπορεί να βοηθήσουν στο να αποφύγεις τη σκνίπα, το εμβόλιο δεν είναι πανάκεια, ίσως να βοηθήσει κάποια ζώα αλλά δεν προστατεύει σε μεγάλο ποσοστό. Ειδικά σε σκύλο 4κγ έχει αντένδειξη.

Οκ. Ευχαριστώ πολύ!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...