Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ειναι ενας σε μια δραστηριοτητα οπου πηγαινω και με ειρωνευεται τελευταια μου λεει ειρωνικα γεια . Εγω δεν απανταω για να μην χειροτερεψη η κατασταση ή φαω ξυλο (παρολο που ειμαι κοριτσι δεν ξερω μπορει να με χτυπησει , μπορει και οχι ) τι να κανω για να τον προσβαλω ή να του βσλω παγο χωρις χειροτερες συνεπειες ?

Δημοσ.
Μόλις τώρα, antemore είπε

πες του γεια σου πως εισαι μη ειρωνικα σε στυλ kill him with kindness

Λες να πιασει ? Εγω νομιζω θα αρχισει μετα να το κανει πιο εντονα και να με σχολιαζει γενικοτερα , σε ευχαειστω πολυ για την απαντηση

Δημοσ.

Πες του και συ "γειά". Όχι ειρωνικά. Πες του το σε αδιάφορο στιλ 

Μη του δίνεις πάτημα για τσαμπουκά 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, lek88 είπε

Πες του και συ "γειά". Όχι ειρωνικά. Πες του το σε αδιάφορο στιλ 

Το θεμα ειναι οτι δυστηχως τον εχω φασει να το κανει αρκετες φορες και κολλαω οταν τον δω , πιστευεις θα πιασει ? 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, Mikaela 200 είπε

Το θεμα ειναι οτι δυστηχως τον εχω φασει να το κανει αρκετες φορες και κολλαω οταν τον δω , πιστευεις θα πιασει ? 

Αν "κολλάς" και κομπλαρεις όταν τον βλέπεις, ίσως να το καταλαβαίνει αυτό και το εκμεταλευεται ! Γι αυτό σε τραμπουκιζει. Να είσαι χαλαρή και ήρεμη όταν του μιλάς 

Επεξ/σία από lek88
Δημοσ.
Μόλις τώρα, lek88 είπε

Αν "κολλάς" και κομπλαρεις όταν τον βλέπεις, ίσως να το καταλαβαίνει αυτό! Γι αυτό σε τραμπουκιζει. Να είσαι χαλαρή και ήρεμη όταν του μιλάς 

Ναι η αληθεια ειναι οτι το καταλαβαινει πιστευω , να σαι καλα σε ευχαριστω για την απαντηση

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Mikaela 200 είπε

Ναι η αληθεια ειναι οτι το καταλαβαινει πιστευω , να σαι καλα σε ευχαριστω για την απαντηση

Εγω στην θέση σου αυτό θα έκανα. Μη του δίνεις το δικαίωμα να σε φοβεριζει. Παίξτο δυναμική όταν είναι μπροστά αυτός. Χωρίς ειρωνεία κτλ. 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, lek88 είπε

Εγω στην θέση σου αυτό θα έκανα. Μη του δίνεις το δικαίωμα να σε φοβεριζει. Παίξτο δυναμική όταν είναι μπροστά αυτός. Χωρίς ειρωνεία κτλ. 

Σε ευχαριστω πολυ για την συμβουλη σου θα προσπαθησω να την εφαρμοσω 

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, lek88 είπε

Τι ηλικίες εχετε; 

Κοντα στα 20 και οι 2 αυτος ειναι ενας ανωριμος και παει ολο να το παιξει μαγκας 

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, lek88 είπε

Ρωτάω γιατί είναι πολύ απλή (για μένα) η κατάσταση που θες να διαχειριστείς 

Πιστευω για τους περισσοτερους ανθρωπους αλλα εγω ειμαι πολυ εσωστρεφης και φοβιτσιαρα 

• Like 1
Δημοσ.

χωρις να δουμε πως γινεται η φαση με τα ματια μας για να τη ζυγισουμε δεν νομιζω οτι μπορουμε να πουμε κατι. Η πιο ασφαλης λυση που φερνει αλλαγη, νομιζω ειναι αυτη που προτειναμε.

Αλλιως, ή περιμενεις μεχρι να βαρεθει απο μονος του ή βρισκεις φιλο/φιλη να τον κραξει που μπορει να φερει και χειροτερα αποτελεσματα.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...