Προς το περιεχόμενο

Έκανα πατάτα - ATH.ENA Card

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Δημοσ.

Καλήμερα παιδιά. Έκανα μια πατάτα σήμερα το πρωί. Πάω λοιπόν στο ΑΜΕΚ (Αυτόματο Μηχάνημα Επαναφόρτισης Καρτών) να φορτώσω την κάρτα μου με μηναίο κόμιστρο και πατάω Αποθηκευμένη αξία επιλέγω 30 ευρώ πληρώνω με τραπεζική κάρτα όλα ωραία και καλά, πάω χτυπάω για να περάσω τις μπάρες στο μετρό και μου λέει στην οθόνη 28,6Ε είμαι με full pokerface και λέω μέσα μου τι στο... Μπαίνω μετά FAQ's της ATH.ENA Card, και διαβάζω το έξεις: 

Αναφορά σε κείμενο

Θα πρέπει να προσέχετε κατά την επιλογή του προϊόντος που επιλέγετε ώστε να αποφεύγετε την ταλαιπωρία και την απώλεια χρημάτων. 
Εάν κάνετε την αγορά μέσω internet, επιλέγετε ‘’Προϊόν κομίστρου χρονικής διάρκειας’’ και όχι ‘’Αποθηκευμένη Αξία’’. 
Εάν επαναφορτίζετε την κάρτα σας σε Αυτόματο Μηχάνημα Επαναφόρτισης Καρτών (ΑΜΕΚ) επιλέγετε: ΕΝΙΑΙΟ των 30 ημερών.

Για το πρόβλημα που ήδη αντιμετωπίζετε απευθυνθείτε στον ΟΑΣΑ, Μετσόβου 15, Αθήνα, ώρες 8.00 – 14.15.

Έχει συμβεί σε κανέναν αυτό και γίνετε να το διορθώσω? 
Παράδειγμα: να γεμίσω με 1,40 για να γίνουν 30 πάλη και να τα κάνω μηνιαίο.(?)

Επισκέπτης
Δημοσ.

Θα κάνω και τα δυο τελικά.

Μακάρι... 

Δημοσ.

Καλησπέρα την έχω πατήσει και εγω

1 Θα πας με την κάρτα και ταυτοτητα σε συνταγμα οχι κατω στα εκδοτηρια  αλλα πανω στα γραφεια απεναντι απο την αιθουσα εκδηλωσεων . Ειναι πολυ ευγενικες οι κοπέλες, θα ζητήσεις μεταφορά υπολοιπου σε προσωποποιημενη καρτα η κάπω ετσι , θα συμπήρωσεις αίτηση , θα πάρεις επιτοπου αριθμο πρωτοκόλου και στο  καπάκι θα σου πουν τα παιδια ωραριο που γινεται αυτό σε εκδοτηρια , μονο συνταγμα και νεο κοσμου γινοταν οταν την ειχα πατήσει εγω

2 θα πας στα εκδοτηρια με το αντίγραφο και την κάρτα που εχει γίνει το λαθος και θα πληρώσεις την διαφορά 30-28,40=1,40 η 2,80 αν την εχεις χτυπησει παλι .Προσοχη ! θα σου βγάλει νέα κάρτα όπότε ζητα αν και θα στο πει να βαλεις νεο 4 ψηφιο κωδικο σε περιπτωση απώλειας

Οτι αλλο θες μας λες

Επισκέπτης
Δημοσ.

Θα το επιχειρήσω σήμερα φίλε και θα σε ενημερώσω.

Αν και πήγα χθες στο σύνταγμα ρώτησα εκεί πού είναι ένα μεγάλο τζάμι καμπυλωτό που κάθονται στην σειρά 3-4 άτομα και μου είπαν δεν γίνεται και μου είπαν να πάω ΟΑΣΑ, Μετσόβου 15, Αθήνα 106 82   

Επισκέπτης
Δημοσ.

Πηγα και μου είπαν πάλι το ιδιο  "πηγεναι στα κεντρικά" 

Έλεος 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, cfancy είπε

Πηγα και μου είπαν πάλι το ιδιο  "πηγεναι στα κεντρικά" 

Έλεος 

Μην και δουλέψουν καμιά ώρα... Μετά αναρωτιούνται γιατί οταν τους κυνηγάνε οι εκαστοτε κυβερνήσεις η κοινωνία είναι αδιάφορη απέναντί τους.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Κρίμα, όπως και να έχει, θα πάω κάποια μέρα μέσα στην εβδομάδα στα κεντρικά, δεν έχω έτσι και αλλιώς επιλογή, και θα ενημερώσω.  

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Gkostas2007 είπε

Μην και δουλέψουν καμιά ώρα... Μετά αναρωτιούνται γιατί οταν τους κυνηγάνε οι εκαστοτε κυβερνήσεις η κοινωνία είναι αδιάφορη απέναντί τους.

Το ότι δεν μπορούν να το κάνουν από εκεί γιατί δεν έχουν την αρμοδιότητα, δεν σου πέρασε από το μυαλό φαντάζομαι..
(το συγκεκριμένο πρόβλημα επιλύεται μόνο από τα κεντρικά στη Μετσόβου όπως και αναφέρθηκε)

Επεξ/σία από l337
  • Like 1
Δημοσ.

για να μην ανοιγω νεο ποστ, πηγα σημε να ενεργοποιησω την καρτα μεσω ου ΗΔΙΚΑ και μου ζητουσε εναν 8ψηφιο κωδικο !!!!

αυτο που τον βρίσκω ?

οταν μου ηρθε η καρτα δεν παρελαβα κατι τετοιο !!!

Δημοσ.

δηλαδη κατα την αιτηση ρβτηθηκα και εβαλα κατι προσωπικα εγω για 8 ψηφιο κωδικο ???

αυτο ειναι μονο ως αριθμος ?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στην αίτηση που έκανες ηλεκτρονικά για να σου έρθει η κάρτα, κάτω-κάτω σου έλεγε να συμπληρώσεις ένα οκταψήφιο PIN. Αυτός είναι ο κωδικός που χρειάζεσαι.

Επεξ/σία από pluss

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...