opcorsa Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 Καλησπερα! Εψαχνα εδω και καιρο ενα βιβλιο αμερικανου συγγραφεα στα αγγλικα, και προφανως δεν υπηρχε Ελλαδα, οποτε αποφασισα να γραφτω και να το παραγγειλω απο amazon.com .. φανταζομαι πρεπει να ερχεται απο ευρωπαικη αποθηκη, 22 ευρω κανει οποτε ολα οκ, απλως μου λεει arriving June 26 και ακομα δεν το εχω στα χερια μου και ανησυχω... ξερουμε ποιος carrier τα φερνει αυτα στο σπιτι? ελτα λογικα? να περιμενω ακομα? αν οχι τι πρεπει να κανω? refund ή να κανω αιτημα να το ξαναστειλουν? ευχαριστω
isay Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 Το "λογικά" δεν ισχύει σε τιποτα. Γράφει το item location και αν δεν το γράφει μπορεις να ρωτήσεις τον πωλητη. Μπορεί να σου ερθει απο οπουδήποτε στον κόσμο. Αν 22 ευρω ειναι μαζί με μεταφορικα, εισαι οκ. Για την ημερομηνια λιγο υπομονη. Αν διάλεξες απλο ταχυδρομειο,, ερχεται με ελτα και συνηθως αργει 10-15 ημερες απο την εκτιμώμενη ημερομηνια 1
opcorsa Δημοσ. 3 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουλίου 2018 2 ώρες πριν, isay είπε Το "λογικά" δεν ισχύει σε τιποτα. Γράφει το item location και αν δεν το γράφει μπορεις να ρωτήσεις τον πωλητη. Μπορεί να σου ερθει απο οπουδήποτε στον κόσμο. Αν 22 ευρω ειναι μαζί με μεταφορικα, εισαι οκ. Για την ημερομηνια λιγο υπομονη. Αν διάλεξες απλο ταχυδρομειο,, ερχεται με ελτα και συνηθως αργει 10-15 ημερες απο την εκτιμώμενη ημερομηνια επειδη ειμαι λιγο ασχετος, λογικα το πηρα απο το ιδιο το αμαζον, χωρις τρακινγκ, παροτι μου εχει εναν αριθμο ο οποιος δεν δουλευει.. 22 μαζι με μεταφορικα ειναι.. οποτε περιμενω ε? δεν διαλεξα κατι πχ ταχυδρομειο ή κουριερ, απλως την πιο φτηνη επιλογη μεταφορικων.. οποτε αναμενουμε?
Silverage Δημοσ. 3 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2018 Περιμένεις. Μπορεί να κάνει και 2 εβδομάδες παραπάνω. Τελωνεία δεν σε νοιάζουν με το amazon, σε βάζει να τα πληρώσεις κατά την αγορά αν είναι. 1
opcorsa Δημοσ. 3 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουλίου 2018 1 ώρα πριν, Silverage είπε Περιμένεις. Μπορεί να κάνει και 2 εβδομάδες παραπάνω. Τελωνεία δεν σε νοιάζουν με το amazon, σε βάζει να τα πληρώσεις κατά την αγορά αν είναι. ευχαριστω αδερφε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα