panosveto12 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) Μπραβο ! Επεξ/σία 3 Ιουλίου 2018 από panosveto12
orck Δημοσ. 3 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2018 1 ώρα πριν, Heybro είπε Κούκλα είναι και αυτή. Φίλε heybro o πεινασμένος και την φασολάδα για μπριζόλα την βλέπει. Δεν μας πέφτει λόγος για την κοπελα του, δικιά του επιλογή και εμείς το μόνο που μπορούμε να πούμε (σαν κακιά πεθερά ΠΟΥ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΜΕ) είναι να είναι καλά τα παιδιά.
Heybro Δημοσ. 3 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) 27 λεπτά πριν, orck είπε Φίλε heybro o πεινασμένος και την φασολάδα για μπριζόλα την βλέπει. Δεν μας πέφτει λόγος για την κοπελα του, δικιά του επιλογή και εμείς το μόνο που μπορούμε να πούμε (σαν κακιά πεθερά ΠΟΥ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΜΕ) είναι να είναι καλά τα παιδιά. Τι να πω ρε συ ότι είναι άσχημη? Ντροπή λίγη ευγένεια δεν βλάπτει εσύ είναι σαν να την είπες μπάζο με αυτό που έγραψες. Σωστός ο Γιάνναρος. Αυτές του neymar Messi Ronaldo είναι πιο ωραίες αλλά δεν θα πω άσχημη μια κοπέλα. Άκου πεινασμένος κοντεύουμε να παντρευτούμε ρε από το 2007 στο insomnia. Επεξ/σία 3 Ιουλίου 2018 από Heybro
Bigi444444 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2018 15 ώρες πριν, orck είπε Αξιος, Του ευχομαι τα καλυτερα. Ειναι πιο Ελληνας απο αρκετους εδω μεσα. Είναι κατάκτηση μεγάλη να καταφέρεις έστω μία φορά στη ζωή σου να πεις, ναι ρε φίλε είπα μαλακία τελικά. Έκανα κι εγώ τελικά σε ένα πράγμα λάθος ή έστω δεν έπεσα τόσο μέσα. Είτε είναι ιδιαίτερα σοβαρό ζήτημα είτε όχι. Δυστυχώς είναι κατάκτηση για λίγους. Και για όσους δεν κατάλαβαν, αναφέρομαι στους ινστρούκτορες του αντίστοιχου θέματος, όταν ακόμα μιλούσαμε για φήμες, οι οποίοι δεν ήξεραν τι έλεγαν προς κάποιους που τόλμησαν να πουν ότι αυτό το παιδί θα μπορούσε να προωθήσει τον τουρισμό.
haHa Δημοσ. 3 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) 15 ώρες πριν, margaritagr είπε Άνετα γραφει μια μερα βιβλίο τη ζωή του. Απο τα φανάρια και τα Σεπόλια στο all star! Αρκετοι αθλητές ξεκίνησαν απο τα πολυ χαμηλά κι ο Γιάννης ειναι μια απο τος πιο εμφατικές περιπτώσεις. Αυτος ξέρει να εκτιμάει ο,τι έρχεται στη ζωή του. Ακόμα κι η κοπέλα του έχει μια μέτρια εμφάνιση, εντελώς απλός άνθρωπος και ζει χωρίς να «φωνάζει» τα $$ που βγάζει. Μακάρι να μείνει έτσι γιατί ειναι πρότυπο για παρα πολλα παιδιά. Μονο μια κοπελα θα εκανε σχολιο και θα χαιροταν που ενας τετοιος αναγνωρισμενος αθλητης εχει για κοπελα μια με μετρια εμφανιση(και μαλιστα να παρουσιαζεται σαν πλεονεκτημα οτι διαλεξε μετρια)! Οπως και να εχει, ο Αντετοκουνμπο θα μεγαλωσει και θα βαλει μυαλο και δεν θα μπλεκει με μετριες. Επεξ/σία 3 Ιουλίου 2018 από haHa 2
Heybro Δημοσ. 3 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2018 Μόλις τώρα, haHa είπε Μονο μια κοπελα θα εκανε σχολιο και θα χαιροταν που ενας τετοιος αναγνωρισμενος αθλητης εχει για κοπελα μια με μετρια εμφανιση! Οπως και να εχει, ο Αντετοκουνμπο θα μεγαλωσει και θα βαλει μυαλο και δεν θα μπλεκει με μετριες. Όντως και είναι κρίμα τέτοιες απόψεις να ακούγονται εδώ μέσα.
margaritagr Δημοσ. 3 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2018 Δεν καταλάβατε το νόημα αυτού που έγραψα ουτε στο μισό. Το point λοιπόν ειναι οτι ένας νέος, πασίγνωστος και εκατομμυριούχος δεν κοίταξε να βρει τη θεογκομενα που θα μπορούσε να έχει όπως παρα πολλοί άλλοι γνωστοί αθλητές , αλλα η κοπέλα του ειναι το «κορίτσι της διπλανής πόρτας». Δεν πειράζει ομως το κράξιμο φρι ειναι , αφού ειμαι γυναίκα ηταν προφανές οτι ένιωθα την ανάγκη να την υποβαθμίσω 😛 η τρίχα τριχιά.....
haHa Δημοσ. 3 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) 12 λεπτά πριν, margaritagr είπε Δεν καταλάβατε το νόημα αυτού που έγραψα ουτε στο μισό. Το point λοιπόν ειναι οτι ένας νέος, πασίγνωστος και εκατομμυριούχος δεν κοίταξε να βρει τη θεογκομενα που θα μπορούσε να έχει όπως παρα πολλοί άλλοι γνωστοί αθλητές , αλλα η κοπέλα του ειναι το «κορίτσι της διπλανής πόρτας». Δεν πειράζει ομως το κράξιμο φρι ειναι , αφού ειμαι γυναίκα ηταν προφανές οτι ένιωθα την ανάγκη να την υποβαθμίσω 😛 η τρίχα τριχιά..... Μην κανεις projection το τι νιωθεις και να τα μπερδευεις με αυτα που εγραψα. Ουτε ειπαμε οτι την υποβαθμισες(μετρια ειναι πραγματι η κοπελα, δεν θεωρω καν οτι την υποβαθμισες, οποτε πραγματικα εχασες τελειως το νοημα) και ουτε σε εκραξε καποιος. Απλα το να παρουσιαζεται σαν πλεονεκτημα οτι ενας κορυφαιος εχει μια μετρια σε εμφανιση κοπελα, ειναι σχολιο που ειναι λογικο να περιμενουμε απο καποια αλλη κοπελα. Επεξ/σία 3 Ιουλίου 2018 από haHa
Heybro Δημοσ. 3 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2018 5 λεπτά πριν, margaritagr είπε Δεν καταλάβατε το νόημα αυτού που έγραψα ουτε στο μισό. Το point λοιπόν ειναι οτι ένας νέος, πασίγνωστος και εκατομμυριούχος δεν κοίταξε να βρει τη θεογκομενα που θα μπορούσε να έχει όπως παρα πολλοί άλλοι γνωστοί αθλητές , αλλα η κοπέλα του ειναι το «κορίτσι της διπλανής πόρτας». Δεν πειράζει ομως το κράξιμο φρι ειναι , αφού ειμαι γυναίκα ηταν προφανές οτι ένιωθα την ανάγκη να την υποβαθμίσω 😛 η τρίχα τριχιά..... Αλλιώς το έγραψες αλλιώς το καταλάβαμε. Η μέτρια κοπέλα δεν υπάρχει για μένα. Μπορεί μια γυναικάρα 2 μέτρα να είναι πιο χαζή και από κολοκύθι και να με κάνει να βαριέμαι στο 5λεπτο και στο κρεβάτι να κάθεται και να περιμένει να τα κάνω όλα εγώ νομίζοντας ότι επειδή είναι όμορφη αρκεί. Δεν αρκεί και μια μέτρια στο πρόσωπο οπως η παραπάνω μπορεί να σε πάρει το μυαλό πολύ περισσότερο από μια πολύ πιο όμορφη. Αυτό το πράγμα να τα μετράμε όλα με την εμφάνιση ποτέ δεν το κατάλαβα και είναι μεγάλο λάθος προσωπικά έχω περάσει πολυ καλύτερα με μετριες όπως η παραπάνω παρά με μερικές κούκλες που όταν άνοιγαν το στόμα τους λες που να βρω γκρεμό να πέσω. 3 1
margaritagr Δημοσ. 3 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2018 2 λεπτά πριν, Heybro είπε Αλλιώς το έγραψες αλλιώς το καταλάβαμε. Η μέτρια κοπέλα δεν υπάρχει για μένα. Μπορεί μια γυναικάρα 2 μέτρα να είναι πιο χαζή και από κολοκύθι και να με κάνει να βαριέμαι στο 5λεπτο και στο κρεβάτι να κάθεται και να περιμένει να τα κάνω όλα εγώ νομίζοντας ότι επειδή είναι όμορφη αρκεί. Δεν αρκεί και μια μέτρια στο πρόσωπο οπως η παραπάνω μπορεί να σε πάρει το μυαλό πολύ περισσότερο από μια πολύ πιο όμορφη. Αυτό το πράγμα να τα μετράμε όλα με την εμφάνιση ποτέ δεν το κατάλαβα και είναι μεγάλο λάθος προσωπικά έχω περάσει πολυ καλύτερα με μετριες όπως η παραπάνω παρά με μερικές κούκλες που όταν άνοιγαν το στόμα τους λες που να βρω γκρεμό να πέσω. Ναι δε διαφωνώ σε τίποτα
o.panos88 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2018 Μόνο μπράβο τπτ άλλο, μακάρι να βλέπουμε πάντα τέτοια... 1
Vassein Δημοσ. 3 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2018 Επικό cover. Το πιο ιδιαίτερο που έχω δει μέχρι τώρα. Αθήνα 🖤
mazos Δημοσ. 3 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2018 Και μονο που θα μπει το παιχνιδι σε εκατομμυρια σπιτια σε ολο τον κοσμο φτανει.
Super Moderators billdanos Δημοσ. 3 Ιουλίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 3 Ιουλίου 2018 Απο δω το πάτε, από κει το φέρνετε ...πάλι στην κατσίκα καταλήξατε! Τελικά νομίζω πως είναι ενσωματωμένη στο DNA μας η "ψοφοκατσικίαση"... 😛 Δεν μπορώ να το εξηγήσω διαφορετικά όταν βλέπω με πόση αγωνία ψάχνετε μερικοί για να βρείτε "ελαττώματα" (σύμφωνα με τα δικά σας γούστα πάντα) πάνω στον άνθρωπο... Ελπίζω να χαρεί τα κέρδη και τη δόξα του και να είναι αρκετά έξυπνος ώστε να έρχεται εδώ μόνο για τις διακοπές του! 3 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα