Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρες. 
Έχει χρησιμοποιήσει κανείς άλλον τρόπο για δροσιά το καλοκαίρι σε αυτοκίνητα χωρίς κλιματισμό;
Πχ κάτι ανεμιστηράκια 12-20 εκατοστά που μπαίνουν στον αναπτήρα ή κάτι μικρά με ηλιακή ενέργεια που βγάζουν υποτίθεται τον καυτό αέρα όσο είναι παρκαρισμένο το αμάξι για να μην είναι φούρνος μετα...

Έχει να προτείνει κάποιος κάτι από αυτά ή είναι πεταμένα λεφτά;

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, gia_nnis είπε

Κοιτα κατι σε τετοιο http://eshop.carner.gr/mini-air-condition-aftokinhtou-12-230-volt-39507

Βαλε και φιμε...

Αν εισαι πολλες ωρες στο αυτοκινητο την ημερα(ανελλιπως) καλυτερα να βαλεις a/c στο αυτοκινητο σου.. ή να αλλαξεις αυτοκινητο...

Ουτε που το ειχα δει αυτο, ευχαριστω...

Δεν ειμαι πολλες ωρες, ειμαι ελαχιστα στο αυτοκινητο. Απλα τωρα καλοκαιρι για μπανιο ή για καμια εκδρομη, δεν παλευεται ευκολα. 
Ειμαι και χεστης με τα εντομα και δεν θελω να ανοιγω τερμα τα παραθυρα 😂

Δημοσ.

Με γύρισες στις αρχές του 90 που δεν είχαμε κλιματιστικό στο cherry κ είχε πάρει ο πατήρ δυο τέτοιους ανεμιστήρες που ανακάτευαν η ζέστη ! Χαχαχ κλάμα. 

Απο τη δίκη μου σκοπιά, καλύτερα άλλαξε αμάξι αν ζεσταίνεσαι...

• Sad 1
Δημοσ.

Θα συμφωνήσω καλοκαίρι και χωρίς κλιματισμό στο αμάξι δυστυχώς δεν γίνεται στην Ελλάδα ζούμε άλλωστε....να ζούσαμε κάπου αλλού πιο βόρεια να το καταλάβω....

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
20 λεπτά πριν, Orpheas1992 είπε

Ουτε που το ειχα δει αυτο, ευχαριστω...

Δεν ειμαι πολλες ωρες, ειμαι ελαχιστα στο αυτοκινητο. Απλα τωρα καλοκαιρι για μπανιο ή για καμια εκδρομη, δεν παλευεται ευκολα. 

Τοτε στην δικη σου περιπτωση δεν αξιζει τιποτα να παρεις περα απο ενα φιμε..

Ανεμιστηρακι γιατι να παρεις αφου εχεις και του αυτοκινητου...???

Με το cooler δεν γνωριζω κατα ποσο θα κανει δουλεια..  Μπορει και πεταμενα χρηματα...!!!

Επεξ/σία από gia_nnis
Δημοσ.
Στις 3/7/2018 στις 1:01 ΜΜ, Orpheas1992 είπε

Απλα τωρα καλοκαιρι για μπανιο ή για καμια εκδρομη, δεν παλευεται ευκολα. 

Μπορείς να πάρεις ένα κάλυμα παρμπρίζ όπως αυτό ή αυτό που μπαίνουν εξωτερικά του αυτοκινήτου και έχουν "αυτάκια" τα οποία ποιάνουν στις πόρτες και δεν μπορεί κάποιος να στα αφαιρέσει.Πολλοί δεν το γνωρίζουν αλλά με τα εσωτερικά καλύματα του παρμπρίζ κάνουν μια τρύπα στο νερό αφού όταν είναι από μέσα από το τζάμι , το τζάμι ζεσταίνεται αφού έρχεται σε άμεση επαφή με τον ήλιο με αποτέλεσμα να "ψήνεται" η καμπίνα.Αντίθετα , με το εξωτερικό κάλυμα προλαβαίνεις (όσο αυτό είναι εφικτό) το ζέσταμα του τζαμιού και το πέρασμα της υπέρυθρης ακτινοβολίας στο εσωτερικό.Επικουρικά εγώ στο δικό μου εκτός του εξωτερικού καλύματος βάζω μια πετσέτα σε όλο το μήκος του ταμπλό.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, tarantules είπε

Επικουρικά εγώ στο δικό μου εκτός του εξωτερικού καλύματος βάζω μια πετσέτα σε όλο το μήκος του ταμπλό.

Ακουγεται πολυ βολικο και γρηγορο.

Δημοσ.

Αυτοί οι ανεμιστήρες στους 36-37 βαθμούς με τον ήλιο να βαράει το αυτοκίνητο απλά φέρνουν πάνω σου ζεστό αέρα οπότε δε νομίζω να έχει και τόσο νόημα. Μόνη λύση το ανοιχτό παράθυρο.

• Like 1
  • 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Παιδιά έχω ένα πρόβλημα με τον αερισμό έχω το VW GOLF FSI 1.4  και όταν ανάβω τον κλιματισμό δουλεύει κανονικά βγάζει ζεστό και κρύο απλός δεν δουλεύει στο 1 στο 2 στο 3 ο αέρας.... Δουλεύει  μόνο όταν το πάω στο 4 και βγάζει πολύ αέρα στα πρώτα 3 όχι μήπως ξέρει κανείς τι έχει σας ευχαριστώ πολύ!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...