Προς το περιεχόμενο

bitcoin wallets

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σε όλους.

Το paypal μου μπλόκαρε μετά από χρόνια δυο λογαριασμούς με χρήματα μέσα και όπως δείχνει μάλλον δεν θα μπορέσω να τα πάρω (έχουν ψεύτικα στοιχεία) ή στην καλύτερη θα μπορέσω να το κάνω μήνες μετά.

Πλέον έχω φτάσει σε σημείο να ακυρώνω πληρωμές (και οι δυο λογαριασμοί μπορούν ΜΟΝΟ να δεχτούν χρήματα) για να μην εκτεθώ σαν πωλητής σε περίπτωση που χρειαστεί κάποια επιστροφή στον αγοραστή αλλά και για να μην μείνουν τελικά δεσμευμένα εκεί.

Γνωρίζει κάποιος να μου προτείνει αξιόπιστες υπηρεσίες κρυπτονομίσματων δίχως τον φόβο για πάγωμα λογαριασμού για να με πληρώνουν εκεί και να μπορώ εγω μετά να κάνω μεταφορές σε τραπεζικό λογαριασμό ή κάρτες Ελλάδας και εξωτερικού;

Δημοσ.

blockchain με την οποια κανεις αμεσως ταυτοποιηση μεσω automatic verification process η οποια ολοκληρωνεται εντος της μερας. Επιπλεον, αλλος τροπος ειναι να δημιουργησεις ενα ανεξαρτητο wallet το οποιο να ειναι συμβατο με skrill/neteller και εφοσον εχεις χρηματα στο wallet αυτο μπορεις να τα μεταφερεις και να τα μετατρεπεις απο btc σε ευρω.  Λιγοι τα ξερουν αυτα. Λιγοι μπορουν να σε βοηθησουν...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...